با درود فراوان خدمت اساتید
ایا این لنز برای عکس برداری و تصویر برداری ماکرو از حشرات برای دوربین canon 550 d مناسب است ؟؟؟ قیمتی که به من گفتن 300 تومن بود البته تو شهرستان
ممنون میشم راهنمایی کنید چه لنزی برای این کار مناسب تره
با درود فراوان خدمت اساتید
ایا این لنز برای عکس برداری و تصویر برداری ماکرو از حشرات برای دوربین canon 550 d مناسب است ؟؟؟ قیمتی که به من گفتن 300 تومن بود البته تو شهرستان
ممنون میشم راهنمایی کنید چه لنزی برای این کار مناسب تره
سلام
خیر برای عکس برداری ماکرو باید لنزهای مخصوص به این کار استفاده کنید که موارد با کیفیت آن حداقل قیمت 1 ملیون را در این روزگار دارا می باشند ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام دوستان
امروز این لنز رو خریدم، یه سوال داشتم از حضور دوستانی که لنز رو دارن. مال من خیلی فوکوسش پر سر و صداست، و دقتش هم کمه. مال همه همینطوره؟
امیرحسین
کلا مثل اینکه ضعف این لنز از بوکه داغون و فوکوس داغون و ساخت بدنه داغونشه! اما به لحاظ اپتیک، به قیمتش می ارزه...!
امیرحسین
سلام خدمت اساتید خوبم....من چند روز پیش این لنز رو خریدم و واقعا از این راضی هستم.....اما 2 تا سوال واسم پیش اومده!
1- اینکه برای دوربین من(450D) بیشترین شارپنس در کدوم دیافرگم هست؟ اصلا این موضوع به اندازه سنسور دوربین بستگی داره یا فقط به لنز وابستست؟ من خودم تجربی F4 رو فکر می کنم شارپنس عالیی داره!
2-دوربین من از سری دوربین های کراپ سنسور هست( گمونم با ضریب 1.6) که با این تفاسیر این لنز روی دوربین من باید مثل یک لنز 80م م عمل کنه!!! اما با تعجب بسیار عکسهام همون 50م م هستند....حتی با لنز فبلیم که 18-55 ef-s هم بود مقایسه کردم عکس ها رو و متوجه این موضوع شدم!!!!
ممنون میشم توضیح بفرمایید. :)
سلام
1.بحث شارپنس هم به دوربین وابسته است و هم به لنز. در مورد دوربین که شارپنس حالا با هر مقدار کم یا زیاد، بالاخره ثابت است و تغییر نمیکند. اما در مورد لنز، در تمامی لنزها بیشترین شارپنس حدود سه تا چهار استاپ بالاتر از بازترین دیافراگم است.
اختصاصاً در مورد این لنز، از دیاف 2.8 به بعد شارپنس بسیار خوب است.
2.شما با چه روشی فهمیدید که زاویه عکساتون همون 50 است و 80 نیست؟ اگر مقایسه با لنز 55-18 است که خب ضریب کراپ در آن هم اعمال میشود.
ویرایش توسط MSRS : Sunday 16 September 2012 در ساعت 12:06
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
این لنز در بازه دیافراگم f/4 تا f/11 کیفیت تصویر بسیار خوبی دارد و بهترین کیفیت آن در f/5.6 است.
این که این تصویر این لنز معادل لنز 80 م م است یعنی اگر یک لنز 80 م م روی یک دوربین فول فریم بسته شود همین تصویری را تولید می کند که لنز 50 م م روی دوربین شما تولید می کند. برای مقایسه شما باید عکس گرفته شده با این لنز و دوربین خودتان را با عکس گرفته شده در همان شرایط با یک دوربین فول فریم و لنز 80 م م مقایسه کنید.