سلام
یکی از دوستانم لنزش با دوربین زمین خورده و دو تکه شده به نظر شما قابلیت تعمیر دارد؟ برای تعمیر برده گفتن که ارزش تعمیر نداره
با سلام خدمت دوستان
من وقتي با لنز 55-18 عكاسي مي گيرم در زوم ترين حالت هم تصوير كوچك تر از آن چيزي است كه با چشم ديده مي شود. مثلا ديشب از ماه عكس مي گرفتم ولي نتوانستم شبيه به چيزي كه مي بينم عكس بگيرم و دورتر مي افتاد.
آيا اينكه مي گويند لنز 50 بزرگنمايي 1 به 1 دارد به اين معني است كه مي تواند دقيقا هم اندازه با آن چيزي كه چشم مي بيند را ثبت كند يا معني ديگري دارد؟
لنز 18-55 بزرگنمائی 1 به 1 ندارد. لنزهای ماکرو بزرگنمائی 1 به 1 دارند یعنی تصویری که روی سنسور تشکیل می شود درست به اندازه واقعی جسم است و برای عکس برداری از اجسام کوچک استفاده می شوند (نظیر حشرات) و نه برای عکس گرفتن از ماه . برای عکس برداری از ماه شما یا باید از لنز های تله بلند استفاده کنید یا دوربین را با رابط های مخصوص به تلسکوپ وصل کنید و با آن عکاسی کنید.
در خصوص آنچه در خصوص لنز 50 فرمودید كه می تواند دقيقا هم اندازه با آن چيزي كه چشم مي بيند را ثبت كند تعریف لنزهای نرمال است و منظور زاویه دید لنز است که لنز 50 روی دوربین های کراپ دار لنز نرمال محسوب نمی شود و تله کوتاه است.
ضمناً جسارتاً این تاپیک مربوط به لنز EF 50mm f/1.8 است و سوال شما ربطی به این تاپیک ندارد.
ارادتمند
ویرایش توسط Dariush Chegini : Wednesday 15 August 2012 در ساعت 15:19
با سلام خدمت اساتيد محترم
من به تازگي اين لنز را از يكي از دوستان فروم خريدم ، وسط لنز يك خال كوچك ديده ميشود كه البته در عكس ها فهميده نميشود ميخواستم بدانم اين خال براثر ضربه بوجود آمده يا بر اثر گردو خاك ، با توجه به اينكه فروشنده گفته 50 روز بيشتر از لنز استفاده نشده
با تشكر از دوستان
با تشکر از پاسخ کامل شما دوست عزیز
من سوالم را اینجا مطرح کردم چون داشتم می رفتم که برای این کار یک لنز EF 50mm f/1.8 بخرم چون فکر می کردم می تونم صحنه آسمان یا هر صحنه دیگری رو دقیقا همان اندازه ای که چشم می بیند با این لنز ثبت کنم. اما توضیحات شما باعث شد از این اشتباه دربیام. حالا پیشنهاد شما برای این کار چیه. من نمیخام عکاسی نجومی انجام بدم. اما وقتی داشتم عکس می گرفتم وقتی با چشم معمولی صحنه آسمان را نگاه می کردم ماه رو خیلی درشت و خوب می دیدم اما از پشت چشمی همه چیز ریز می شد. هر چند از شفافیت لنز 50 نمی توان گذشت ولی اگه میشه لنزی رو پیشنهاد بدید که با قیمت کم مشکل بنده رو حل کند. با تشکر
دوستان من تجربه آنچنانی در عکاسی ندارم اما یک سوال راجع به این لنز برام پیش اومده با توجه به اینگه فاصله کانونی این لنز 50mm هست ، برای عکاسی از فواصل نزدیک مناسب هست؟ منظورم برای استفاده عکس های خانوادگی و ....
Camera: Canon EOS 550D------Lens: Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS + Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS
سلام
لنزی که زاویه دید آن روی دوربین کراپدار معادل زاویه دید چشم انسان باشد لنز 30mm است ولی قطعاً اگر با لنز 30 م م از ماه در آسمان عکس بگیرید ماه کوچکتر از عکسی است که با لنز 50 گرفته باشید. تصور می کنم احتلافی که شما بین مشاهده مستقیم ماه و تصویر آن در دوربین حس می کنید ناشی از ساختار بینائی و دخالت مغز در آن است. بینائی انسان بر خلاف لنز، قابلیت تمرکز دارد یعنی می تواند به صورت انتخابی روی یک بخش از تصویر تمرکز کرده و بقیه تصویر را نادیده بگیرد بدین ترتیب آن بخش از تصویر را واضح تر و با جزئیات بیشتر می بیند در صورتی که دوربین عکاسی فاقد این توانائی است.
شما اگر می خواهید تصویر بزرگ و واضح از اجسام دوردست داشته باشید باید از لنزهای تله بلند استفاده کنید. لنزهای تله بلند با کیفیت خوب گرانقیمت هستند و چند میلیون نومان قیمت دارند. ارزان ترین لنز تله بلند کنن لنز EF-s 55-250 است که کیفیت چندان خوبی ندارد و قیمت آن حدود 480000 تومان است. شما با آن می توانید از آسمان عکس گرفته و با کراپ مناسب عکس و شارپ سازی، عکس های نسبتاً مناسبی تهیه کنید.
ارادتمند