دوستان بنده قصدم این بود که این لنزرو بخرم.ولی تو پستها خوندم که مشکل فوکوس داره.
با این اوصاف فکر میکنم f1.4 بهتر باشه.هدف از خرید لنز هم عکس با عمق میدان کم هست.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوستان بنده قصدم این بود که این لنزرو بخرم.ولی تو پستها خوندم که مشکل فوکوس داره.
با این اوصاف فکر میکنم f1.4 بهتر باشه.هدف از خرید لنز هم عکس با عمق میدان کم هست.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
میخواستم بدونم این نوع لنز ها بیشتر برای چه مواقعی کاربرد داره.
ممنون
به نظر من فارغ از بحث بوکه و قیمت، 40 میلی پنکیک لنز بهتریه، وزن و سایز ایده آل که قابلیت حمل دوربین رو خیلی آسونتر میکنه، کیفیت و شارپنس بسیار بالا که واقعا عالیه و حد فاصل بین 35 و 50 بودن اونو به یک لنز خوب برای عکاسی مستند و خیابانی تبدیل میکنه. فوکوس نرم و بی صداش هم که برای فیلمبرداری خوبه . جزو ویش لیست من هست و اگر بخوام سمت پنجاه برم بدون شک 1.4 رو ترجیح میدم. 40 رو همون بار اول که روی 6D آقا سعید فدائیان تستش کردم بدجور عاشقش شدم. ولی به هر حال 50 لنز سریعتریه
instagram: niazch
سلام.
خسته نباشید.
این لنز برای عکاسی نجوم(ستاره ها و کهکشان راه شیری) چطوره؟
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
برای درک بهتر جواب دوست عزیزم مهدی دانش پایه، نگاهی میندازیم به عکس آخری که جناب میری عزیز تو تاپیک خودآموز عکاسی از آسمان شب گذاشتن:
milkyway2 (1).jpg
هنوز آخرین کادر م م 35 ( برای کراپدار ) هست. شما ببین مرز کادر م م 50 چقدره!!!
بیشتر پرتره (به خاطر عمق میدان)
Dslr
خیلی از دوستان به این نکته اشاره داشتند که فوکوس این لنز در نور کم گیج میزنه , ترکیب این لنز با دوربینی مثل 70d که از سیستم فوکوس جدید بهره میبره تا چه حد میتونه این مشکل رو برطرف کنه ؟ و اینکه هنوز هم خرید این لنز با توجه به وجود لنزی مثل 40mm stm برای عکاسی خیابانی و گاها پرتره ارزش داره ؟
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .