سلام.
انوش خان خیلی راحت برچسب اشتباه کردن را به دیگران میچسبانید ولی خود در اشتباهید(مانند هم سطح دانستن 100-400 و 150-500 و متهم کردن دیگران به اشتباه!)
در مورد 18-200,شما که از تفاوت های زیاد این دو لنز و از صحبت های خود اطمینان دارید بفرمایید.
من روی 40دی سیگما و تامرون و کنن 18-200 را تست کرده ام و روی نیکون دی 90 18-200 ورژن 1 نیکون را.تفاوت زیادی با نسخه ی کننی ندارد و هر دو معمولی هستند.ولی با توجه به تست اماتوری خودم,به خودم جرات نمیدهم مثل شما تفاوت های زیاد را- بدون دلیل- بیان کنم.
یک خط از نوشته های من را نشان دهید که این حرف را زده باشم.این شمایید اشتباه برداشت میکنید...درست هست که با ویرایش میشود کیفیت لنز های ارزانتر را به لنز های بهتر نزدیک کرد اما ممکن نیست ویزگیها اپتیک بهتر را با نرم افزار شبیه سازی کرد
منظور من این بود که خطاهای لنزهای 18-200 مانند CA را میتوان با ادیت حل کرد و از رنج این لنزها لذت برد.من نگفتم با ادیت میتوان بوکه ی 200 اف 2 را از این لنز بدست اورد.تاپیک خودتان در این مورد را یادتان هست؟!
این چند خط از دکتر روشن واقعا شرح حال این 18-200 هاست:
پ.ن=بهتر است عوض اشکال یابی غلط و تعصب روی یک برند,به سوال دوستمان در مورد خرید لنز پاسخ میدادید.در نهایت من خصومتی با کسی ندارم و دوست دارم روابط خوبی با همه ی عزیزان داشته باشممهمترین مزیت این لنز ها، این است که شما یک ترکیب سبک و مناسب خواهید داشت که باعث میشود در موقعیتهای بیشتری دوربینتان را همراه خود ببرید و همزمان گستره وسیعتری نیز در اختیار داشته باشید. موقعیتهایی که بدون این ترکیب، در اغلب موارد و به طور معمول، از خیر بردن دوربین SLR میگذرید. و این یعنی موقعیتهای بیشتر عکاسی، عکسهای بیشتر و عکسهای متنوعتر. آن مقدار Compromise هم، ( که درصدی از آن با استفاده بهینه از دیافراگم و درصدی با پردازش درست، کاهش مییابد) به نسبت این مزیت بسیار بزرگ، کاملا قابل اغماض است.
موفق باشید