سلام به همه دوستان
باز هم مثل ما بقی سوال ها من یک بار دیگه یک سوال تکراری می پرسم و امید وارم که با صحبتاتون منو به گرفتن اصلح ترین تصمیم در انتخاب لنز راهنمایی کنید .
من گرافیستم و علاقه مند به عکاسی. اکثر افکار و سوژه های گرافیکی خودم رو چیدمان و متریال آنها رو خودم تهیه و عکاسی میکنم تا در ارائه ایده هایم ، خلاقانه و نو بمونم . اکثر سوژه هایم کوچک و نیاز به جزییات ویژه دارند.
این تصاویر رو همیشه با لنز ماکرو گرفتم . قبلا که با دوربین های کامپکت عکاسی میکردم که انتخابی نداشتم و ناچار از همان ها استفاده می کردم ( مثل فوچی اس 7000 یا 9600 ) /
بیش از یک ساله که 40دی دارم و جسته گریخته کار خودم رو راه می انداختم . منتها حالا قصد خرید یک ماکروی خوب و مناسب رو دارم .
مدتی که تجربه لنز 100 کنون رو داشتم و لذت بردم . و میدنم که داشتن چنین لنزی ارزشی داره . منتها روی تامرون 90 و سیگما 105 فکر میکنم . از هر کدام خوبی و بدی هایی شنیدم که خوب هر کدام در جای خوب حائز اهمیت هستند .
از دوستان که تجربه کار با این لنز ها رو دارند تقاضا دارم که راهنمایی کنند :
1- سرعت فوکوس تامرون نسبت به سیگما بیشتره ؟ شنیدم ماکرو سیگما خیلی لنز تنبل و کندی ؟
2-بحثهای زیادی در مورد شارپنسی جفتشون شنیدم گویا تفاوت آنچنانی با هم ندارند . سیگما کمی بهتره ؟
3-آیا در نور کم فوکوس قابل قبولی داره ؟ آیا هر جفتشون دیاف ثابت 2.8 دارند دیگه ؟ تغیری نمیکنند ؟
4- تامرون صدای زیادی در هنگام فوکوس ایجاد میکنه ؟
5- کلا اگر بخواهین از 100 به این دو لنز نه اصلا 3 لنز ( کنون 100 ) نمره بدید چه عددی بهشون میدهید ؟
اگر توضیح خاص و یا منبع خاص که بتونه بیشتر هم من رو راهنمایی کنه معرفی کنید . مثلا سایت خارجی که ریتینگ لنز ها رو داشته باشه . ممنون میشم .
پیشتر از لطف و راهنمایینون ممنونم /