دوست عزیز مشکل این جاست که حشره نسبت به سنسور دوربین کاملا موازی قرار نگرفته و احتمالا به دلیل به کاربردن دیاف بازتر عمق میدان کمتری ایجاد شده است و نواحی دورتر یا نزدیکتر بدن حشره نسبت به محل فوکوس شارپ نیستند.
با استاد عزیزم خط رو خط شدیم.
دوست عزیز مشکل این جاست که حشره نسبت به سنسور دوربین کاملا موازی قرار نگرفته و احتمالا به دلیل به کاربردن دیاف بازتر عمق میدان کمتری ایجاد شده است و نواحی دورتر یا نزدیکتر بدن حشره نسبت به محل فوکوس شارپ نیستند.
با استاد عزیزم خط رو خط شدیم.
دوستان من برای عکاسی صنعتی از قطعات ریز مثل طلا پیچ قطعات فلزی ریز و همچنین قطعات فلزی بزرگ تر تا ابعاد 20 در 20 نیاز به یک لنز ماکرو دارم
فوق العاده علاقه مند به عکاسی از حشرات هستم و بیش از اینکه برای کارم بخوام بخرم برای این موضوع قصد خرید دارم
دوربینم d90 هست
در بازار بهم 60 نیکون را توصیه کردند ولی هیچ عکس مطلوبی که شبیه به تصاویر دلخواه من باشه از اون ندیدم در حالی که عکس های 85 را خیلی پسندیدم
می خوام لنزی باشه که شبکه های چشم مگس را به راحتی برام بگیره و تکسچر ریز آهن را
نظر دوستان چیه میشه راهنماییم کنید
در ضمن تا الان اصلا با لنز ماکرو کار نکردم این اولین تجربه من خواهد بود بودجه در نظر گرفته شده نهایت 600 ولی اگه بدونم با کمی هزینه بیشتر واقعا تفاوت را احساس میکنم بودجه را افزایش میدم
با سلام
یک نکته خوبی که در مورد لنزهای ماکرو در حال حاضر هست اینه که به طور کلی لنز ماکروی بد نداریم!
با اون بودجه میشه لنز 105 قدیمی نیکون.یا با کمی افزایش بودجه 150 سیگما یا با کمتر از این مقدار 105 قدیمی سیگما رو تهیه کنید.همگی عالین و شما روراضی میکنن.منتها حداکثر بزرگنمایی همه این لنزها 1:1 هست و با این بزرگنمایی نمیشه به راحتی به مواردی که فرمودید رسید و اون نتایج رو گرفت.برای اون موارد به بزرگنمایی هایی بیشتر از 1:1 نیازمندید که مستلزم هزینه بیشتر هست.مثل خرید یک ست اکستنشن تیوب یا درست کردن لنز معکوس.
اگر هم مایلید یکبار برای همیشه خرید کنید لنز عالی 105 جدید نیکون بهترین انتخاب هست منتها با قیمتی تقریبا دو برابر بودجه شما! اگر من جای شما بودم و عجله هم نداشتم منتظر ورود 150 جدید سیگما به بازار ایران میشدم.البته قیمت این لنز هم نزدیک به 1 میلیون تومان هست(کمی بیشتر)
در ادامه حتما این صفحات رو مطالعه کنید
http://www.prophotocom.com/photography/part-13.asp
http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=2387
تا جلسه آخر پیش برید
و در نهایت مقاله عالی آقای مسلمی
http://www.prophotocom.com/photography/rev-lens.asp
ویرایش توسط lamagra : Monday 1 August 2011 در ساعت 16:25
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان.چند وقتیه که شدیدا به عکاسی ماکرو علاقه مند شدم. و دنبال یه لنز ماکرو میگردم با حدود قیمت تا 500 تومان.دوربینم هم کنون هست
ممنون میشم اگه یه راهنمایی بهم بکنید
100 مم ماکرو کنون نسخه قدیمی بسیار لنز خوب و ارزنده ای هست.با این بودجه میتونید دست دوم اون رو تهیه کنید.یا با کمی افزایش بودجه نو اون رو.کیفیت اپتیک بسیار عالی هم داره.
عقیل احمدی
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
ممنونم دوستان.میشه مشخصات دقیق اون لنز کنون رو بهم بگید و اینکه حدود قیمتش چقدره
هم دست دومش
هم نو
و همینطور اون لنز تامرون
و اینکه کدومشون بهتره
مرسیییی
با در نظر گرفتن مجموع عوامل به نظر من لنز 100 کنون برتری داره.منتها باید قیمتی حدود 700 داشته باشه.دست دوم اون هم به شرط تمیزی دست کم 20درصد کمتر از نو ارزش داره.
لنز تامرون هم فکر نمیکنم به راحتی توی بازار گیر بیاد متاسفانه.
عقیل احمدی
آقای احمدی دقیقاً درست فرمودن....کنون بهتره... و البته گرونتره... و فوکوسی فرسنگ ها بهتر از تامرون داره
البته در نزدیک شدن به سوژه ها شاید فوکوس دستی تنها راه باشد...
چند وقت پیش به دنبال تامرون بودم البته برای یکی از دوستان، Mount نیکون رو پیدا کردم با قیمت 480
Mount کنون موجود نبود....
این لنز تامرون به نسبت قیمت و حتی بدون در نظر گرفتن قیمت اپتیک مثال زدنی داره....
در زمان تست این لنز در سال 2007 ، رکورد رزولوشن سایت Lenstip.com توسط این لنز شکسته شد....
معروفه که میگن لنز ماکرو بد نداریم!
ممکنه خنده دار به نظر بیاد ولی تقریبا هم همینطوره!
من سیگما 105 دارم و اون هم واقــــــــــــــــــــعا فوق العادست... کیفیت ساخت و اپتیک اون هم حرف نداره...
برای کنونی ها همونطور که آقای احمدی فرمودند کنون بهتره...
خصوصاً به دلیل سازگاری و برتری سیستم فوکوس...
به نظرم اینکه فاصله کانونی مناسب رو برای لنز ماکرو انتخاب کنین از برند مهم تره...
اگه بیشتر به سمت عکاسی ماکرو انتزاعی تمایل دارین کمتر از 100 حتی میتونه بهتر باشه...
اما اگر از حشرات عکاسی میکنین فاصله بیشتری با سوژه نیاز دارین و 100 هم کوتاه خواهد بود....
سبز باشید
ویرایش توسط maany_A : Thursday 13 October 2011 در ساعت 21:56
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
ممنونم دوستان از هردوتون.به خاطر راهنمایی که بهم کردید.راستش تا 700 تومان دیگه خیلی گرون میشه
الان یه 18-55 و یه 55-250 دارم.میخواستم اینم داشته باشم.چون ماکرو از حشرات رو خیلی دوست دارم
به نظرتون پس من همون تامرون رو بگیرم؟