دوست عزيز بازم ممنون بخاطر راهنماييتون اولا معضرت ميخوام به دليل تكرار پست ها خودم هم گيج شدم چون دوستان فرمودند من فكر كردم بايد جاي ديگه مطرح بشه و در ضمن بنده 28-200 برند خود كنون رو گفتم نه تامرون.نظرتون راجب به 28-200 خود برند كنون چيه؟با تشكر
دوست عزيز بازم ممنون بخاطر راهنماييتون اولا معضرت ميخوام به دليل تكرار پست ها خودم هم گيج شدم چون دوستان فرمودند من فكر كردم بايد جاي ديگه مطرح بشه و در ضمن بنده 28-200 برند خود كنون رو گفتم نه تامرون.نظرتون راجب به 28-200 خود برند كنون چيه؟با تشكر
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
والا اينجوري كه شما ميفرماييد پس انتخاب خوبي نيستش.در مورد موجود بودنش هم خودم دقيق نميدونم يكي از فروشنده ها به من پيشنهاد داد.با اين اوصاف كه شما ميفرماييد بنده با پولي كه دارم بايد يه 18-135 بگيرمو انتخاب ديگهاي باقي نميمونه.درسته؟با تشكر
لنز 60 ماکرو (سیگما )شما یه لنز خوب ماکرو که کیفیت بالایی داشته باشه با قیمت حدود 500 چی پیشنهاد می کنید.
اگه بتونی کمی هزینه ای که دارید رو بیشتر کنی
لنز 105 سیگما
هر دو این لنزها می تونه کمک خوبی برای شما باشد .
البته اگربرند مورد استفاده شما نیکون باشد .
لنز 105 نیکون درحد بسیار خوبی جوابگوی انتظارات شما می باشد که ارزش هزینه حدود یک تومن را دارد .
لنزی برای تمام عمر .
درمورد این لنزها باتوجه به موارد قبلی که فرمودیداز این لنز ها کدوم بهتره و کیفیت بالاتری رو ایجاد میکنه.
Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
Sigma 150mm f/2.8
Sigma 105mm f/2.8
و شما کدوم رو برای کار من پیشنهاد می کنید.تعریف 100م م کنون رو زیاد شنیدم.
Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
از نظر کیفیت بهتر از دوگزینه دیگر می باشد و لنز 150 یا 180 سیگما هم برای فاصله گرفتن از سوژه مناسبتر می باشد .
(البته در این موارد از لنز 180 سیگما نامی برده نشده بود که این مورد را هم من اضافه کردم )
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اجازه بدین کمی فنی تر صحبت کنیم بعد بریم سرغ قیمتهاشما یه لنز خوب ماکرو که کیفیت بالایی داشته باشه با قیمت حدود 500 چی پیشنهاد می کنید.
لنز ماکرو یعنی لنزی که توان ایجاد تصویر یک به یک رو داشته باشه بنابراین فرضا بر روی یک دوربین کراپدار تصویری به طول حدود 2/5 سانتیمتر(دو و نیم) تمام سنسور رو خواهد پوشانید و این یعنی قدرت لنز ماکرو
لنزهای یک به یک انواع متفاوتی دارند هرچه فاصله کانونی بیشتر باشه فاصله دهانه لنز تا سوژه بیشتر خواهد بود و به خصوص در مورد حشرات کاراتر مثل لنزهای 180 میلیمتر ماکرو(کنون تامرون و سیگما)
پس از اون لنزهای 150 و 105 و 100 و 90 و 60 و 50 رو داریم
توجه داشته باشین هرچه فاصله کانونی بیشتر باشه بوکه بهتری خواهد داشت پس چرا کمتر استفاده میشن؟؟ چون سنگین هستند چون سه پایه نیاز دارن چون کار با اونها سخته چون لرزشگیر ندارن بنابراین شما استفاده محدودی خواهید داشت اکثرا سرعت شاتر کند باید استفاده کنین و دهانه بزرگ اینها فلاش ماکرو رو ساپورت نمیکنه
در فواصل کانونی دیگر اصولا کمتر از 90 فقط برای صنعت و اجسام بیجان مفید خواهند بود!!
پیشنهاد من بین 90 تا 150 است که برای حشرات کاربرد منطقی دارن
خوب سیگما 150
سیگما 105
تامرون 90
کنون 100
کنون 100 سری ال
بین اینها برنده مطلق کیفیت کنون 100 سری ال است
در رنچ قیمت شما میدونم که تامرون 90 بسیار منطقی است چون کیفیت خوبی از نظر شارپنس و کیفیت تصویر داره گرچه بدنه معمولی و موتور پر سر و صدا داره
سیگما 105 به شرط تست شذن لنز(چون سیگما رو میگن باید چک کنی بعد بخری)
کنون 100 هم خیلی خوبه
اما به شرط اینکه با سیگما 150 کنار بیای واقعا لنز خوبیه و بوکه بهتری نسبت به 100 خواهد داشت با شارپنسی کمی پایینتر ولی قابل قبول
بطور کلی اگر قبل از خرید سمپلهای زیادی از خروجی اینها ببینی بهتره
موفق باشی
ممنون از راهنماییهاتون.فقط یه سوال دیگه توی نمونه عکس هایی که گذاشتم می بینیم که تمام قسمت های حشره شفاف نیست مثلا توی عکس اول قسمت شکم زنبور شفاف نیست و یا در عکس دوم شکم سنجاقک تاره.علتش چیه مربوط به لنز هست یا نه؟واسه رفع این مشکل باید چیکار کرد.
من قبلا دوربین canon 550d داشتم و با لنز معمولی که روش بود می خواستم از تخم یه حشره عکس بگیرم تخم حشره از برگ درخت آویزون بود و قطرش اندازه تار مو بودهر کاری کردم نتونستم روش فکوس کنم روی برگ فکوس می کرد و اون قسمت تخم تار می شد.اون موقع اصلا نم یدونستم لنز چیه از تنظیمات دوربینم اصلا سر در نمی آوردم.
البته الان دوربین رو ندارم قضیه مال تابستون پارسال بود.
5199UPe2JJL.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51XTNcmWU%2BL.jpg
خب این برمیگرده به عمق میدان(منطقه وضوح) در لنزهای ماکرو به خاطر طراحی خاص اونها عمق میدان حتی در صورت استفاده از دیافراگم بسته ای مثل 16 هنوز هم کم هست.راه های مقابله با اون میتونه فاصله گرفتن از سوژه باشه و بعد از اون کراپ کردن تا رسیدن به کادر دلخواه یا گرفتن چند عکس(که روشهای مختلفی اره) وتلفیق اونها در نرم افزار.
اون داستان تخم حشره هم دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که بهتره توی تاپیک خودش مطرح کنید...
در آخر اینکه حتما سری به بخش مقالات سایت بزنید و مقالات مربوط به مفاهیم پایه رو هم به خوبی مطالعه کنید.
به این آدرس هم مراجعه کنید
http://www.prophotocom.com/photography/part-13.asp
ویرایش توسط lamagra : Friday 8 July 2011 در ساعت 03:06 دلیل: افزودن لینک
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی