خير. بستگي به ساختار اپتيكي لنز و مشخصات و نحوه قرار گرفتن المانهاي آن دارد.دوستان این نسبتها برای هر لنز با یک فرمول خاصی بدست میاد ؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام دوستان (کسی جواب منو نمیده:confused:)
من یک دوربین D90 نیکون دارم و میخوام یک لنز ماکرو بگیرم
طی تحقیقاتم با لنز 105 نیکور به توافق رسیدم
حالا میخواستم بدونم آیا انتخابم اشتباه نیست؟
درضمن من بیشتر میخوام عکسهای ماکروی حرفه ای بگیرم مثلا قطرات آب ، حشرات ریز ، و پرتره !
اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.
با سپاس
سلامسلام دوستان (کسی جواب منو نمیده)
من یک دوربین D90 نیکون دارم و میخوام یک لنز ماکرو بگیرم
طی تحقیقاتم با لنز 105 نیکور به توافق رسیدم
انتخاب اشتباهی نیست. لنز خوبی برای نیاز شماست.
فقط عکسهای حرفه ای رو شما می گیرید نه لنزتان;)
از پاسختون ممنون دوست من .
منظورم اینکه همین ساختار اپتیکی لنز که شما میفرمایید رو که بصورت یه نسبتی در مشخصات هر لنز بیان میکنند رو با یه فرمولی مثل مثلا محاسبه میزان زوم هر لنز که از تقصیم بالاترین فاصله کانونی بر کوچکترین فاصله بدست میاد حساب میکنن و میشه ما هم برای این ضریب بزرگنمایی هم از یک فرمول استفاده کنیم یا اینکه اینو کارخانه سازنده خودش در مورد لنزش بدست میاره و تو مشخصات قرار میده و نمیشه هر کسی اونو بدست بیاره امید وارم منظورمو رسونده باشم؟
سلام خدمت دوستان گرامی
و Nikon 105mm AF Micro F/2.8 D
AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8 G IF-ED
از نظر کیفیت با هم فرق می کنند یا نه
اگه میشه قیمت هم بگید
با سپاس
Nikon D300
لنزقدیمی و جدید هردو از نظر اپتیکی لنزهای خوبی هستند اماسرعت فوکوس AFS خیلی بیشتر و لرزه گیر ان هم یک مزیت است. در ضمن با توجه به قطع تولید Nikon 105mm AF Micro F/2.8 D فکر نمیکنم پیدا کردن ان در بازار کار ساده ای باشد و به همین علت هم قیمت مشخصی ندارد و احتمالا اگر ان را پیدا کنید باید 20 تا 30 درصد ارزانتر از AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8 G IF-ED باشد.
با سلام
ببخشید که این موضوع دوباره می پرسم . یعنی لنز سری جدید 105 ماکرو با این مشخصات با لنز سری قبلش از نظر کیفیت تصویر فرقی نداره
AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED Lens construction: 14 elements in 12 groups
با یک عدسی ED و پوشش نانو کریستال
----------------------------------------------------------------------------------
AF Micro-Nikkor 105 mm f/2.8D Lens construction: 9 elements in 8 groups
حالا به جز تفاوت های دیگه ( لرزش گیر و بزرگی دهنه لنز و اندازه لنز و وزن و موتور اتوفوکس و ...)
اگه میشه کمی توضیح بدید
با سپاس فراوان
Nikon D300
آقا الان لنز قدیمی را میتوانید با قیمت 450 الی 500 تومان خریداری کنید
البته دست دوم...
وحید بیگدلی