سلام . میخواستم نظر دوستان رو در مورد ترکیب لنز ماکرو با اکسنشن تیوب و ترکیب ماکرو با لنز کلوز آپ رو بدونم . آیا این امر ممکنه و اگر جواب مثبته، در هر مورد بزرگنمایی چه تغییری میکنه.
کسی قیمت لنز canon mp-e 65 رو میدونه ؟
سلام . میخواستم نظر دوستان رو در مورد ترکیب لنز ماکرو با اکسنشن تیوب و ترکیب ماکرو با لنز کلوز آپ رو بدونم . آیا این امر ممکنه و اگر جواب مثبته، در هر مورد بزرگنمایی چه تغییری میکنه.
کسی قیمت لنز canon mp-e 65 رو میدونه ؟
ترکیب لنز ماکرو با اکستنشن تا حدی خوبه ولی با کلوزاپ فیلتر خیر جالب نیست
اگر بیش از یک لازم دارین همون 65 خوبه
پارسال 1700 یک فروشگاه در تهران دیدم ولی کارکردن با این لنز خرجهای دیگری مثل فلاش 24 هم دارد
استاد برای عکسبرداری از جواهرات و اشیاء مشابه چه لنزی پیشنهاد میکنید؟
مانت کنن
به نظرم لنز ماکرو 100 L می تونه گزینه خيلی خوبی باشه تا نظر جناب مومنی مقدم یا همون استاد چی باشه ؟
Nikon D600
دوستان سلام
استفاده از واژه استاد مناسب مدیران و برخی دوستان فروم است که سالها تجربه و علم دارند استفاده از این واژه در بسیاری موارد باعث سخت شدن نگارش از جانب دانش آموزانی چون من خواهد شد
در مورد عکاسی از زیور آلات و اشیا کوچک یک نکته خیلی مهم استفاده از جعبه نور مناسب است تا رفلکس ها تا آنجا که میشود کاهش یابد و این اشیا به قول معروف زرق و برق اصلی خود را در نور مناسب نمایش دهند
بنده در مورد لنز نظر خاصی ندارم اما لنز 60 ماکرو کنون شاید مناسب باشد هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کیفیت و شارپنس
اما شخصا 90 تامرون و 100 کنون را هم قابل استفاده میدانم
دیدم که برای این منظور از لنزهای تیلت شیفتی مثل 90 و 45 هم استفاده میشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تا مجید خان جواب بدن...
به نظر من اگر از لنز ماکرو قرار هست استفاده بشه لنز 100 ال بهتره.به خاطر شارپنس بالاتر و سی آ کمتر نسبت به لنز 180 ال و حتی 150 سیگما یا 180 سیگما...همینطور نکته مهم دیگه بیشتر بودن عمق میدان این لنز.
جعبه نور رو هم به راحتی میشه ساخت.من خودم دو سایز مختلف درست کردم و نتیجه با همون فلاش سر خود دوربین عالیه!
لینکش رو پیدا میکنم میگذارم....
اجالتا این تاپیک رو هم بخونید بد نیست
http://forum.akkasee.com/showthread.php?t=8849
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی