سلام.آقای گلزار لطف میکنید در مورد نورپردازی همون دومی و اولی که مال خودتونه یه کم تضیح بدید؟ ممنوننور پردازی اولی نمی دونم ولی نور پردازی دومی بلدم....
سلام.آقای گلزار لطف میکنید در مورد نورپردازی همون دومی و اولی که مال خودتونه یه کم تضیح بدید؟ ممنوننور پردازی اولی نمی دونم ولی نور پردازی دومی بلدم....
رضا آدینه
جناب گلزار نظر شما در مورد فلاشهاي ماكرو كه روي دهنه لنز بسته ميشه چيه ؟ اونها مناسب كاري تو رنج كار شما نيستند ؟
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
تا آقای گلزار جوابتونو بدن، ایراد بزرگ فلاش های ماکرو اینه که سوژه رو تخت و عاری از بعد میکنه (درست مثل پرتره ای که با فلاش روی هات شوی دوربین بگیرید) فارغ ازینکه به نسبت قیمت بالایی هم دارن
بهترین راه حل برای نور ماکرو استفاده از Macro Flash Bracket هست:
که نمیدونم تو بازار داخلی گیر میاد یا نه.
قیمت برای برند معتبری مث Wimberley به همرا ه ماژول اتصال به زیر دوربین حدود 150 دلاره که به نظرم کاملا ارزش پرداخت رو داره
یک ریویو:
دوستان سلام
برای دوربین نیکون d90 چه لنز ماکرویی را پیشنهاد میکنید (حدود قیمت 600 هزار)
ممنون میشم اگه به ترتیب اولویت چندین گزینه را پیشنهاد دهید.
سلام
ارتباطي به دوربين نداره.بايد ببينيد چه كاربردي مدنظرتونه.
لطفا به اين تاپيك داغ مراجعه كنيد.
خوب منظور من این بود که دوربینم فول فریم نیست هرچند به دلیل اینکه شاید بعدها فول فریم بگیرم ترجیحا بهتره لنزم هم فول فریم باشه.
بله این تاپیک رو مشاهده کرده بودم و کمال استفاده هم بردم اما با وجود برندهای دیگه مثل Sigma 150mm شک دارم که کدام گزینه رو انخاب نماییم
کاربرد هم بیشتر تو طبیعت و فضای باز میباشد.
یک راهنمایی خوب و کاربردی ... بسیار ممنونسوال شما یک سوال کلی است و لنز های ماکرو هرکدام برای هر کاری!
پست 117 را مطالعه کنید و تصمیم بگیرید از ماکرو چه میخواهید سپس قیمت و برند را تعیین کنید
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3