.
خطای پرسپکتیو 70-17 قابل قبول بوده براحتی قابل اصلاح!
تصور میکنم کنتراست و رزولوشن 70-17 از 70-24 و 70-28 بهتر باشد ( راجع به 70-17 مفصل بحث شده ، پیگری کنید ) . بسیار بسیار لنزی جذاب و خوب است با 350 تومان چنین رنج و شارپنسی یافت می نشود ، گشته ایم ما.
هادی هژیرآذر
رنج 20 تا 24 یا 28 رنج بسیار پرکاربردی است. من شخصا حاضر نیستم آن را از دست بدهم یا حتی در این رنج مجبور به تعویض لنز باشم.
پژمان امین مدنی
عکس گرفتن مهمتر است از لنز گرفتن
Pentax SpotMaticII, Takumars: 50mm 1.4/ 55mm 1.8/ 85mm 1.9/ 135mm 2.5
Canon 350D, Canon EF: 18-55 Kit lens / 50mm 1.8 II
سلام...
ایضا بنده ، دوست عزیز این رنج بسیار کاربردی است ، بخصوص در عکاسی طبیعت و عوض کردن مداوم لنز در این رنج بسیار خسته کننده و واقعا عذاب آوره .رنج 20 تا 24 یا 28 رنج بسیار پرکاربردی است. من شخصا حاضر نیستم آن را از دست بدهم یا حتی در این رنج مجبور به تعویض لنز باشم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب هژيرآذر، lordpezhman و قبادی ممنون از توجهتون.
این نکته هم قابل توجه و البته مهم است. اما f2.8 ثابت رو بیشتر دوست دارم.
با در نظر گرفتن ضریب برش کنون (1.6) فاصلۀ خالی بین 10 -20 (16 - 32) با 24 -70 (38.4 - 105)میشه رنج 32 - 38.4 که بعید میدونم مشکل ساز بشه.
اگر کسی قیمت 150 ماکروی سیگمارو داشته باشه ممنون میشم.
به قول یکی از دوستان (یادم نیست کدوم پست بود) خرید لنز از خرید دوربین مشکل تره.
.
نه اینطور نیست و فقط دایره تصویر ایجاد شده کوچک تر از 35 مم است.
این متن رو از سایت سیگما برداشتم:
Ultra-wide zoom lens
10-20mm F4-5.6 EX DC HSM lens allows enjoyment of super wide-angle photography and it is a very powerful tool for indoor shooting and landscape photography with APS-C size image sensors of digital SLR cameras. Wide angle of view 102.4-63.8 degrees (for Sigma mount) offers the photographer greater freedom of expression.
توجه کنید که (در کاتالوگ لنزهای سیگما هم درج شده) زاویه دید 103 درجه برای 17 مم و 63.4 درجه برای 35 مم گفته شده.
در این صورت فقط با اعمال ضریب برش این وضعیت توجییه داره.
.
تمام لنز های DC سیگما برای کراپ دیجیتال طراحی شدن و تو خود متن هم نوشته APS-C size .. فکر نمیکنم زاویه دید ربطی به کراپ دیجیتال داشته باشه که شما بخواین توجیهش کنین..به هر حال این لنز 20-10 هست. اگه قرار بود که 16 بشه که کسی نمیرفت بخره، همه بخاطر 10 هش میرن میخرنش که Ultra Wide حسابی داشته باشن..
محمد منتظری
لنز 18 55 کنون ( که فقط روی بدنه های دیجیتال نصب میشه (به جز 10d) که کراپ فاکتور 1.6 دارند) معادل 28 - 90 روی 35 مم هستش که اینو همه میدونن.
لنزهای Dc سیگما هم از این وضعیت مستثنی نیستن.
خوشحال میشم دوستان دیگر نظر دهند.
.