مباركه
انشاالله كه سالم ميرسه
راستي چه لنزي؟
مباركه
انشاالله كه سالم ميرسه
راستي چه لنزي؟
صرفش رو که نمیدونم، چون کادو حساب میشه از طرف یه دائی که تا -حالا ندیدمش.. 300-70 IS ... البته تقصیر خودم شد گفت تله چی میخوای بخری گفتم این که برام خریده و امروز زنگ زد گفت فرستادم... نمیدونستم میخواد این کارو بکنه وگرنه یه L میزدم تنگش، رنجش هم یه نموره میبردم بالاتر :biggrin:
فعلا که نشستم تا برسه، فقط امیدوارم میرسه اینجا یه درپوش لنز نرسه دستم..
محمد منتظری
اونش اشکال نداره، فقط سالم برسه بقیش حله، یه وقت نگن باید باز بشه ببینیم توش چیه، آخه هیچ کاری از اینا بعید نیست، یادمه حدود 10 سال پیش یه اسکنر همینجوری با پست اومد، یه یه هفته داشتن قیمتش رو در می آوردن که ببینن چقر گمرکیش میشه، بعد گفتن این مدل اینجا نیست باید هماهنگ بشه، یارو میگفت که شاید این دستگاه کارای امنیتی بکنه باید از وزارت اطلاعات استعلام بگیریم، البته اون موقع زیاد اسکنر جا نیفتاده بود. خلاصه کلی دردسر داشت، اینم همینطوری خواهد شد مطمئنا...
محمد منتظری
سلام دوستان.
من ۶ ماه است که با این لنز کار میکنم. آقا بدون هیچ صحبتی لنز فوق العاده ای است. حتی من این لنز را با لنز ۱۶-۳۵ سری ال کانون مقایسه کردم واقعا نسبت به قیمت ارزششو داره. از وقتی که این لنز را خریدم همیشه روی دوربینم بوده و امکان ماکروش بطور باورنکردنی زیبایی های عکاسیو بهتون نشون میده. ایراد هم داره که دلم نمی خواد الان راجع بهش صحبت کنم و قول میدم در ارسال بعدی بهش ب*ردازم.
MRF
سلام...
درست است که فرمودین نسبت به قیمت.اما این دو لنز به هیچ وجه قابل مقایسه با هم نیستند.نه از نظر رنج و از نظر کیفیت و شارپنس و خیلی از موارد دیگر.شاید شبیه باشند ، اما قابل قیاس نیستند و سری ال کنون واقعا شارپنس فوق العاده ای داره.صرف اینکه این دو لنز در مقداری از دامنه با هم مشترک هستند ، باعث نیمشه با هم قیاس بشن.اما به نسبه ی قیمت شاید ( بازم تاکیید میکنم شاید) بشه یک نیم نگاهی به اون داشت.اما میان ماه من تا ماه گردون..........حتی من این لنز را با لنز ۱۶-۳۵ سری ال کانون مقایسه کردم واقعا نسبت به قیمت ارزششو داره.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
نظر من هم همینه
یه نظری به این دو تا بندازین
24 - 70 2.8 ماکرو
28 ـ 70 2.8
اون 24 - 70 دل بری میکنه.
http://www.dpreview.com/news/0409/04...gma3lenses.asp
اینم یه گالری از عکس های این دل برده
http://www.dpchallenge.com/lens.php?LENS_ID=1279
.