سوپر اولترا واید بسازید
با سلام خدمت دوستان
فکر کنم روی دوربینهای کامپک مبدل های واید و تله رو دیده باشید , بد نیست با یه هزینه کم روی لنزتون یه امتحانی بکنید , نتیجه قابل قبول و با ارزشی میگیرید و چون میشه با این روش به واید بیشتری دست پیدا کرد این پست رو توی " لنزهای با ارزش" گذاشتم که مورد توجه دوستانی که میخوان رنج لنزهاشون رو تکمیل کنن قرار بگیره.
مواد لازم :
یک عدسی 3- از عینک فروشی سر کوچه بگیرید ( فعلا برای امتحان از شیشه معمولی استفاده کنید که قیمتش 1500 تومنه) بعد اگه خوشتون اومد یه شیشه خوب با انتی رفلکس سفارش بدید که حدود 12000 تومنی میشه.
همین ......چیز دیگه نمیخواد , البته اگه از کیفیتش راضی بودید میتونید اونو روی یه فیلتر UV بچسبونید ( البته توجه داشته باشید که عدسیهای منفی دورش ضخیمه و داخل رینگ نمیره و سایز دورشون اکثرا" 65 یا 70 میلیمتر هست .
طرز تهیه : عدسی رو جلو لنز بذارید ......وسلام. و عکس بگیرید ( البته فاصله حد اقل فوکوس یه کم زیاد تر میشه)
نمونه عکسشو با لنز 10-20 در فاصله 10 مم با عدسی 3- ببینید :
کادر سفید 10 مم واقعی رو نشون میده
اینم 10 مم بدون عدسی :
فکر کنم به 8 مم دست پیدا کردم .البته عدسی من 3- مارک I&G با آنتی رفلکس که من 10000 خریدم و روی یه فیلتر UV چسبوندم.
با توجه به تست های که کردم 17 مم با این عدسی کادر 14.5 مم رو میسازه ( البته یه کم مشکلDistortions به هم میزنه) دوستانی که کمتر از رنج 17 ندارن فکر کنم برای واید بیشتر تا 4- هم بشه با کیفیتش کنار اومد .
اگر امتحان کردید نتیجه را کتبا" گزارش دهید , خوشحال میشویم..........
موفق باشید.