آقای قبادی عزیز
اگر میدانستم که نظر بنده اینقدر برای شما سنگین است که این چنین عصبی میشوید و سر از سیاهچاله و ... در می آورید اصلا نظرم را بیان نمی کردم. به هر حال حالا که این چنین متنی را می بینم ناگزیرم پاسخ کوتاهی بدهم چون نمی خواهم بحث بی ارتباط با موضوع بیش از این ادامه پیدا کند.
اولا خوشا به حال شما که مدتها با دوربینهای کنون همنشین بوده اید و خوشحالم که انواع و اقسام موبایل و قطعات کامپیوتری را هم تست کرده و در مورد آنها صاحب نظر هستید.
ثانیا بنده نگفتم که لنز 150 مخصوص پرتره است و جالبتر اینکه شما که اینقدر در بدی لنز 150 برای پرتره نوشتید در پست شماره 2 بسیار از این لنز جهت پرتره تعریف کردید: "علیرضا جان برای اینکه انتخاب کاملتری باشد به فکر 70 و 150 سیگما هم باش ، چون اونها هم مزایا و معایبی دارند ، از 150 سیگما برای پرتره بخوبی میشه استفاه کرد و به قول معروف یک تیر و دو نشان است"
ثالثا شما در دو پاراگراف پشت سر هم دو نظر متضاد ارائه می کنید : "درباره ی سایت ها هم افراد این تست ها را انجام میدهند ، نه خود به خود و نه توسط کامپیوتر و یا ربات ، اگر بنده آنجا حضور ندارم دیلی بر این نیست که آن تست اشتباه یا دورغ است....
همان سایت photo zone که اشاره فرمودید در بسیاری از موارد خطا و اشکالات فاحشی دارد ، پس کسی و یا چیزی از خطا مبرا نیست ......................"
پس نتیجه این که فقط باید نظر داد حالا فرقی نمیکنه که غلط یا درست یا موافق یا مخالف و ممکنه در مورد یک موضوع ( پرتره 150 یا تستهای سایتهای معروف) هر بار یک حرفی زد.
راستی این خطاها و اشکالات فاحشی که در سایت photozone وجود دارد را میشود بفرمایید تا دوستان یکوقت گمراه نشوند!؟
رابعا متشکرم که این دانشمند بزرگ(دکتر سروش) را به بنده معرفی کردید و تئوری بسیار جذاب ایشان را همچنین!
در این مورد باید عرض کنم که علوم تجربی و ریاضی اصولا با هم متفاوت هستند و حتی در مورد علوم تجربی که ناشی از تجربه است ( همان سعی و خطا و دیده ها و شنیده ها ی شما که در یک کلمه خلاصه شده) هم در مورد چیزهایی که دیده اند و سعی و خطا کرده اند (یعنی در دسترشان بوده و امتحانش کرده اند) نظر می دهند نه در مورد همه چیز و در همه جا! آن هم نظرات ضد و نقیض!
اما از همه اینها که بگذریم شما هم مسلما بسیار فهمیده و آگاه هستید که به خودتان اجازه می دهید به بنده توهین کنید (خصوصا در خط اول و آخر این پاراگرافتان) آن هم با مایه گذاشتن از دوستان دیگر و در واقع کشاندن دیگران به بحثی که اصلا در مورد آنها نبوده است: "گر شما افراد را برای نظر دادن قبول ندارید ( که مثل اینکه تا چیزی را از نزدیک نبینید و لمس نکنید باور نمیکند ، احتمالا وجود هوا ، سیاه چاله فصایی و ..... را نیز رد خواهید کرد ) بنده بسیار به نظرات دیگران ، دیده ها و شنیده هایشان اعتماد و اعتقاد دارم ، وقتی دوستی که از نظر من کارشناس این فن است به بنده توصیه ای کند سعی میکنم این مورد را در جریان انتخابم قرار دهم . ایشان نه دشمنی دارد و نه سر جنگ که بخواهد بنده را گمراه کند ، جناب اقاجانی مدتی است کمتر تشریف میاورند ، احتمالا شما چون تازه وارد هستید ایشان را بدرستی نمیشناسید .ما ایشان بسیار فهمیده و آگاه هستند ، همین طور بسیاری از دوستان دیگر