با سلام
برای یکی از دوستان می خواستم یک لنز walk around بگیرم.بین دو لنز ۱۵ ۸۵ و 135-18 stm تردید داریم. با توجه به اینکه قیمت دست دوم لنز ۱۵ ۸۵ از قیمت آک ۱۸ ۱۳۵ بیشتر است آیا ارزش داره این لنزو بگیریم. با تشکر
با همه لنزها مي توان از قابليت Phase Detection در فيلمبرداري استفاده كرد ولي بعضي لنزها هم فوكوس كندي دارند و هم در هنگاه فوكوس كردن صداي زيادي توليد مي كنند كه در فيلم ضبط مي شود (اكثر لنزهائي كه از ميكروموتور براي فوكوس استفاده مي كنند مانند مدل هاي غير STM لنزهاي 18-55و 18-135 و 18-200 و 55-250 و 50f/1.8) . لنزهاي STM از استپر موتور براي فوكوس استفاده مي كنند كه بسيار سريع و بي صداست و براي كار با سنسورهاي هيبريد و دوال پيكسل بهينه سازي شده اند و نتيجتاً فوكوس سريعي انجام مي دهند و صدائي هم بر روي فيلم ضبط نمي شود.
لنزهائي كه از سيستم اولترا سونيك (USM) براي فوكوس استفاده مي كنند (مانند 15-85) فوكوس سريع و نسبتاً بي صدائي دارند و در تركيب با دوربين هاي با سنسور هيبريد يا دوال پيكسل، فوكوس ممتد سريع و نسبتاً بي صدائي دارند هرچند به بي صدائي STM ها نيستند.
جناب چگینی عزیز ممنون بابت مطالب خوبتون، البته متوجه منظور من نشدید، منظور من مقایسه این لنزها با لنزهای همرده خودشون در برند کانن بود، نایکن این قابلیت را روی ارزانترین لنزهای خودش هم قرار داده تا کاربر بتواند براحتی استفاده کند، ضمنا که عرض بنده درمورد گردش رینگ زوم ارتباطی به مبحث فوکوس نداشت، بلکه فقط مقایسه حالت زوم لنزهای نایکن با کانن بود، درمورد صداییی هم که اشاره کردم در لنزهای نامبرده کانن 18-135 منظور صدای موتور فوکوس نبود بلکه منظورم این بوده که اگر فوکوس را از حات اتومات به مانوال تغییر ندهیم و رینگ فوکوس را بر حسب عادت بچرخوانیم صدای دلخراش چرخ دنده ها را خواهیم شنید.
با سپاس از توجه شما
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.