سلام
لنز واید زوم برای نیکون کراپدار در فضاهای کم نور و عکاسی در شب چه لنزی پیشنهاد می کنید. وایدش برام مهم نیست فقط شارپنس در نور کم برام مهمه. Sigma 18-35mm F1.8 DC HSM لنز خوبیه ولی قیمتش بالاست در ضمن یه مقدار روی کراپ بسته هست. لنز معقولتری با کیفیتی نزدیک به این لنز وجود داره؟ یا همون 20-11 توکینا رو خریداری کنم و کلا بی خیال واید زوم بشم؟ با تشکر
موردی که قیمتش نجومی نباشد به نظرم نمی رسد. 35 1.8 بهترین گزینه برای عکاسی در نور کم است. این لنز در دوربین های 35 میلیمتری تقریبا معادل 50 میلیمتر می شود. فاصله کانونی که تا چند سال پیش، همه یک عدد از آنرا داشتند و بیشتر عکسهایشان را با آن می گرفتند.
اصولا لذت عکاسی با پرایم ها بیشتر است و خیلی ها این لنزها را عامل پیشرفت در عکاسی خود می دانند. علاوه بر این سبکتر، کوچکتر و ارزانتر هستند.
11-20 به عنوان تک لنز برای کاربر عادی مناسب نیست. مگر آنکه کاربر تجربه استفاده از چنین لنزی را داشته باشد و آگاهانه خریدش را انجام دهد. لنز اولتراواید خواص ویژه خودش را دارد که توضیحش مفصل است.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
یه چیزی میخوام که معادل 70-24 فول فریم باشه و کیفیت خوبی داشته باشه. لنزی که شما فرمودید به اضافه اینها:
Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di-II VC
Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art
Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM
18-35 دیاف خیلی خوبی داره ولی سنگینه و رنجش خیلی کوتاهه.
17-70 رنج خوبی داره و دیاف ثابت نداره.
لنز تامرون هم نمی دونم کیفیتش در چه حدی هست.
در واقع یه چیزی باشه که از تعویض لنز پرایم راحت بشم. 70-17 میشه 105-25.5 تقریبا 24 تا 105 رو پر میکنه ولی نمی دونم کیفیتش قابل قبول هست یا نه؟
دوست عزیز 50-17 دقیقا برابر همون 70-24 فول فریمه و دقیقا با همون دیافراگم
با احتساب کراپ 1.5، لنز 50-17 می شه: 75-25
از نظر شارپنس هم در رده خودش جزو بهترین هاست. اگر قدرت هزینه کردن دارید نیکون 55-17 بسیار عالیه
در خصوص لنز تامرون سری VC کیفیتش از سیگما مورد نظر بنده به مراتب پایین تره. اگر نسخه بدون VC تامرون گیر بیاد کفه ترازو به سمتش سنگینی خواهد کرد (بنده از نمونه تامرونی استفاده می کنم)
سیگما 35-18 لنز بسیار خوبیه ولی خوب سنگینی هزینه و وزن را باید لحاظ کنید.
در خصوص 70-17 اگر عکاسی شب براتون همه نیست گزینه خوبیه ولی چون عکاسی شب مورد نظر شماست مناسب نیست.
کیفیت شارپنس تصویر 70-17 قابل قیاس با 50-17 نیست
ارادتمند
من تامرون 17-50 بدون لرزشگير رو داشتم خيلی لنز خوبيه برای قيمتش
ورژن لرزشگير دارش زياد شارپ نيست
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
ببینید لنز 35-18 لنز بسیار خوب و شارپیه ولی کابرد 50-17 بیشتره. فروش احتمالیش هم از 35-18 راحت تر.
دوستان داخل فروم از این لنز زیاد استفاده کردند و از عملکرد و شارپنسش نسبت به 70-17 ها خیلی راضی بودند.
تامرون نسخه بدون لرزش گیر را بنده حدود 5 سال پیش خریدم و استفاده می کنم. واقعا اگر بخواهم تعویضش کنم و ارتقا داشته باشم نمی توانم چیزی جایگزینش کنم.
شارپنسش خیلی خوبه و طبق تست ها در برخی موارد از سیگما عملکرد بهتری داره ولی خوب به شدت در بازار کمه و دلیلش هم توقف تولید هست.
ارادتمند
دوستان من نیکون 5100 دارم به همراه لنز 18-55 و 55-300
یه لنز زوم میخوام با گستره کانونی زیاد که مجبور نباشم دایم لنز عوض کنم
کار حرفه ای هم انجام نمیدم و بیشتر برای مصارف عادی میخوام
مثلا در مسافرت بتونم هم عکس از مناظر بندازم و در جایی که لازمه زوم بالا داشته باشم
الان مجبورم دائم لنز رو عوض کنم و این باعث تلف شدن وقتم میشه
و البته اگه بخوام لنز جدید بگیرم باید لنز 55-300 رو بفروشم
چه لنزی رو پیشنهاد میدید؟ البته با ملاحظات مالی!!
از این لنز در لینک زیر میتونم استفاده کنم؟
https://www.pixel.ir/slr-lens/742-si...kon-mount.html
همچنین اگه سایتی سراغ دارید که بشه لنزم بفروشم معرفی کنید
ممنون