ممنون از پاسختون
اتفاقا با بررسی هایی که کردم بین این دو لنز موندم کدام رو انتخاب کنم
به نظر خودم چون کیت 18-55رو دارم اگر 55-250 رو انتخاب کنم کاربرد بیشتری واسم داشته باشه اما از اونطرف تعریف بسیار زیادی از 18-135شنیدم واینکه به خاطر فاصله ای که داره نیاز به تعویض لنز مداوم هم نیست اما این بررسی ونتیجه گیری من مطمئنا حرفه ای نیست
ممنون میشم شما عزیزان هم کمکم کنید در انتخاب
18-135 گرچه کمی بهتر از 55-18 است اما به نظرم همان 250-55 را بخرید برایتان تغییرات بیشتری ایجاد می کند و اینکه پیشنهادم یرای شما معجون قدیمی 105-24+50 اف 1.8 است
عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
به عنوان لنز دوم قصد خرید یه لنز پرایم دارم
دوربینم 700d با لنز کیت 18-135 هست
بیشتر هم پرتره در فضای باز میگیرم.
1- به نظرتون با توجه به کراپ دوربینم 50mm بیشتر به کارم میاد یا 85mm.
2- یه سرچ توی سایت پیکسل زدم و دیدم همه لنز های پرایم EF هستن، میخواستم ببینم لنز EF روی بنده کراپ کیفیت و شارپنسش پایین نمیاد؟و این که چرا مخصوص بدنه کراپدار لنز پرایم نزدن؟؟؟
3- لنز 50mm f1.8 و 50mm f1.4 به جز تفاوت دیافراگم تفاوت چشمگیری دارن؟چون من زیاد توی فضای کم نور عکس نمیگیرم میخواستم ببینم همون 1.8 نتیجه مطلوبی میده یا نه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
در مورد خرید لنز پرایم با توجه به کار شما همون 50mm مناسب تر هست، چون با توجه به کراپ بودن دوربین شما فاصله این لنز عملا نزدیک میشه به همون 85mm روی فول فریم.
شما این مورد رو در نظر بگیرید که اگر لنز 85 رو ببندید روی دوربینتون شاید برای فضاهای باز مناسب و خوب باشه ولی عملا برای فضاهای داخلی به هیچ عنوان نمی تونید ازش استفاده کنید( چون در اون صورت شما یک لنز با فاصله کانونی 136 mm دارید که میشه یک لنز تله و به هیچ عنوان تو فضاهای بسته ای مثل خونه نمیتونه کاربردی داشته باشه)
.
در مورد تفاوت دو لنز 50 هم باید بگم که اون چیزی که من در عمل دیدم اصلا کیفیت این دو لنز رو نمیشه با هم مقایسه کرد( البته من روی فول فریم باهاشون کار کردم)
کیفیت و شارپ بودن لنز 50 اف 1.4 رو اصلا 50 اف 1.8 نداره.
و همچنین سرعت فکوس و دقت 50 اف 1.4 هم به مراتب بالاتر هست.
ولی این رو هم بگم که اگر براتون بحث هزینه مهم هست اون دیگه داستانش جداست. ولی اگر امکان خرید 50 f1.4 رو دارید اصلا شک نکنید.
(که اگر این لنز رو ببندید روی دوربین بعید میدونم به این راحتی ها دیگه برید سراغ 18-135
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید
موفق باشید
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
دوستان ارزون ترین لنز پرتره موجود با فوکال بالای 85 چیه و از چه برندی هست؟
D3300 + 50mm f1.8G
I don't call myself a photographer, I'm just enthusiastic about photography
Telegram: @Mostazrafe