سلامسلام، با اجازه آقا اصلان كه كم پيدا هم هستند،
صورت فلكي جبار به قدري بزرگ هست كه در اين فاصله كانوني جا مي گيرند و نه فاصله هاي بالاتر معمولا تلسكوپ ها هم نوعي لنز تله هستند با فاصله كانوني بالاتر از 500 ميلي متر، معمولا اين عكس ها كه نوردهي چند دقيقه اي دارند بدين صورت تهيه مي شوند كه دوربين را بر پشت تلسكوپ سوار مي كنند و موتور تلسكوپ با حركت خود، حركت زمين را خنثي مي كند، خود ايشون هم در پست شماره 1424 توضيح دادند.(روش قلمدوش)
مرسي از راهنمايي خوبتون، من هم به اين نوع عكاسي خيلي علاقه دارم به علاوه اينكه علاقه مند شدم كه بيشتر آسماني را كه هممون شبهاي تاريك با ديدنش مسخ ميشيم، بشناسم .
بله، مطالب اين تاپيك را شروع كردم كم كم خواندن و برام جالب بود كه با كنون 1000 دي و فوكال لنت 50 ميليمتر اينكارو كردن، و فهميدم كه تغييراتي در سنسور دوربين دادند
خيلي دوست دارم بدونم با نيكون دي 7000 كه ميخوام بخرم هم ميشه اينكار ها رو كرد يا نه كه تو تاپيك مربوطه پيگيري ميكنم
براي اينكه خيلي آف تاپيك نباشه توجهتون را به يك پانوراماي 5000 مگاپيكسلي از كهكشان كه حاصل 37440 عكس و چندين ماه سفر بطول 45 هزار مايل مسافرت هوايي و 15 هزار مايل مسافرت زميني هست جلب ميكنم( مطلب برگرفته از وبسايت- يك پزشك-)
لطفن بعد از باز كردن عكس منتظر بشين تا كامل لود بشه، بعد ميتونين با زوم و زوم بك به هر جايي خواستيد سفر كنيد
اينم يك نماي كلي از اين اثرکد:http://media.skysurvey.org/openzoom.html
اين هم يك عكس از تجهيزات و شخص عكاس