رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
چرا باید رم را افزایش بدم؟ مابقی سخت افزارها خوبه؟ چقدر رم را افزایش بدم خوبه؟
ممنونم.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700
این سوال بسیار بسیار ریشه ای و جواب دادن به آن بسیار مشکل است!
اما....
کلا سیستم شما برای کارهای سنگین ( که فتوشاپ و پروسس عکس هم یکی از این کارها است ) ضعیف است.
به نظرم حداقل 4 گیگ رم از نوع DDR3 و یک پردازنده حداقل دو هسته ای و یک کارت گرافیک 512 مگابایتی حداقل چیزی است که بتوان با آن کارهای عکاسی را پیش برد .شاید بتوان با یک رنو و یک بنز به مشهد رفت اما کیفیت سواری و سرعت طی متفاوت خواهد بود.
البته درگیر مالیخولای افزایش سرعت هم نشوید.
برای دوستی یک سیستم با پردازنده Core I7 960 به همراه 12 گیگابایت رم DDR3 با باس 2000 و گرافیک 2 گیگابایت با DDR5 و هارد 10000 دور با بافر 64 مگابایت خریداری کردم اما باز هم می گفت سرعت اش کم است!!! شاید به درستی نمی دانست سرعت چیست! یعضی دیگر هم گاهی از آن سوی بام می افتند ! یک سیستم مک 5 سال پیش دارند و توهم اینکه سیستم شان از یک PC با مشخصات بالا سریع تر... شاید مقداری سیستم عامل مستحکم تر باشد اما یقینا سریع تر نیست.
نه این طرف بام و نه آن طرف بام......
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه جان ضمن تایید فرمایشات شما عزیز فکر میکنم اولویت کار ایشان با همان رم برای فایل 50 مگی به حتی 2 کاملا حل میشود.
ولی حتما رم رو به بالاتر ارتقا بدید اثر بهتری داره. باید مادربردت توانایی ddr3 که ارزانتر از ddr2 هست رو داشته باشه.
این بنده خدا فکر میکنم با دیدن این ارقام باید سیستم خودش رو صاف جلو در بزاره.
در درجه بعدی حتما هارد رو به یه هارد دور بالا و بافر بالا حدود 16 تا 32 تغییر دهید. نتیجه رو ببینید.... حتما sata ... با حدود 60 تومن.
نادر مسلمی
ممنون از راهنماییتون
نخیر از این حرفا نیست که سیستم را بزارم بیرون!
درصدد افزایش رم بودم.قابلیت DDR3 هم داره.
2تا 2گیگ رم یا یدونه 4 گیگ رم بهتره؟
باسه رم ها مهم نیست؟
ممنونم.
شما از چه ویندوزی استفاده میکنید؟؟
اگه از ویندوز xp استفاده میکنید مقادیر بیشتر از 2gb ram رو اصلا نمیشناسه. و فقط 2gb از اون قابل استفاده هست براتون.
اگه از ویندوز ویستا استفاده میکنید جم بسیار زیادی از حافظه رو برای کارهای خودش اشغال میکنه.
ایا برای photo shop نصب شده روی سیستم scratch disk تعریف کردید یا خیر؟؟
درایو محل نصب ویندوز و فتوشاپ چقدر فضای خالی داره؟؟
پیشنهاد :
بالا بردن مقدار ram تا 2gb و استفاده از ویندوز 7 ، سعی کنید برنامه هایی مثل فتوشاپ رو در درایو یی بجز درایو محل نصب ویندوز نصب کیند. درایو نصب ویندوز رو هم یکبار defrag کنید.
اینها حداقل هایی هستش که باید انجام بدید.
----------------------------
الان یادم افتاد :
باس رم هارو حتما متناسب با مادربورد انتخاب کنید. خیلی مهمه این نکته.
ممنونم .
شما مطمئنید بیشتر از 2 گیگ ساپورت نمیکنه؟!
ویندوز XP استفاده میکنم.
اون Scratch Disk اصلا نمیدونم چی هست! باید چیکار کنم؟
حدود 4 گیگ محل نصب ویندوز و فتوشاپ که یکجا هست جا داره.کمه یا کافیه؟
ممنون از پیشنهادتون.
اصلاحیه در ادرس زیر دیدم : xp مقدار 4gb رو ساپورت میکنه. ولی بازهم چک کنید.
http://www.microsoft.com/whdc/system...ae/paemem.mspx
برای تعریف scratch disk برید به این ادرس در فتوشاپ :
menu\edit\preferenes\plug in & scratch dik
به ترتیب فضای خالی درایو هاتون رو معرفی کنید بهش.
بعد از اون برید به قسمت بعد از menu\edit\preferenes\memory & image cache اگه مقدار مورد استفاده فتوشاپ از حافظه 50 % هستش فکر کنم کافی باشه اگه کمتر بود تا 50% بالا ببرینش.
ضمنا 4گیگ فضای خالی در درایو نصب ویندوز مقدار بسیار کمی هست و فکر کنم شما برنامه های زیادی هم در اون درایو نصب کردید.
پیشنهاد همونه با دوبرابر کردم مقدار رم و استفاده از ویندوز 7 تفاوت رو کاملا احساس میکنید.
و یک نکه میمونه : اگر قبلا 7 نصب نکردید خودتون و درایور های دستگاهتون رو ندارید اول همه اونها رو جور کنید بعد ویندوز 7 رو با کمک یک نفر که قبلا این کار رو کرده نصب کنید.
ویرایش توسط babakp : Saturday 29 January 2011 در ساعت 14:13
محمد جان مزاح کردم...
استفاده از رم دوتایی بهتره زیرا امکان DUAL CHANNEL رو با اینکار فراهم میکنید.
ضمنا فرمایشات دوست عزیزمان درسته و الان اگر 1 گیگ رم دارید احتمالا یک ماجول دارید که برای 4 گیگ کردن شاید مجبور به تعویض رم حود باشید --- شاید---.
به بانک رم خود نگاه کنید و ببینید 4 تاست با 2 تا.
حتی در XP با دو گیگ رم سرعتتان بسیار متفاوت از 1 است.
ضمنا از بار شدن اضافاتی که استفاده ندارید در فوتوشاپ - مثل فونتهای اضافی - پلاگین های اضافی - .... بپرهیرید.
ضمنا مسئله هارد رو هم فراموش نکنید خیلی مهمه.
نادر مسلمی
دوستان در خصوص سيستم عامل و نرم افزارهاي 64 بيتي آيا جهت نصب نياز به سخت افزار خاصي دارند؟ همچنين گويا بايد درايورهاي سخت افزاري مخصوص 64 بيي رو نصب كرد.