داستان کامپیوتر خریدن ما هم شد مثل خرید خونه و ...که با کلی بدبختی صاحب خونه 50 متری شدیم الان با دو سوم قیمت 4 سال پیش هم نمی برنش(یک هم شاگردی گفت ما نسل سوخته ایم فردا سر قبر هم مشکل خواهیم داشت)
خوب تصمیم من برای خرید با توجه به شرایط فروشگاهی که میخواستم قسطی ازش بخرم به این صورت بود :
phenom II x6 1050T
giga یا asus مدلش رو انتخاب نکرده بودم
ram apcer 1333 4G
Western 500G
vga XFX ATi 5450
samsung 22700
اما تصمیم بنده به خرید طبق معمول همزمان شد با قضیه دلار و بازار ارز و .. که فروشگاه مذکور اعلام کرد فعلا از تهران قطعه برامون نمیاد (والبته چند جای دیگه هم همینو گفتند)و باید برای جمع کردن این سیستم چند روز صبر کرد بنده هم که امکان صبر کردن در شهرستان برام وجود نداشت به ناچار مجبور به انتخاب از میان قطعات موجود در انبار ایشان شدم و سیستم به این قرار شد :
core i5 760
giga UD3L P55
ram Apacer 4G 1333
VGA 5450 ATI (XFX
اسپیکر edifierX120
قیمت 790000 + 6% برای ششماه قسط(بدون مانیتور)
ماوس و کی برد A4Tech وایرلس 29000 جدا
والبته مانیتور 22700 بقیمت 275000 (قیمت همکار) (از واید بودنش خیلی خوشم نیومد و لی انتخاب همسرم بود و نمیشد کاریش کرد)
جالبه که مانیتور بامشخصات فوق در بانه پیدا نمی شد
کسی از دوستان تجربه کار با imac i5 رو داره؟
اخه قرار چند روز دیگه بخرم؟
برا کار با عکس خوبه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
اگر سیسنمی که می فرمایید مانند عکس زیر باشد که سیستم مناسبی است.
کلا سیستم های اپل, سیستم های خوبی هستند و استفاده از مک برای کارهای گرافیکی ، چاپ و .... از قدیم طرفداران خاص خود را داشته است.
بسیاری از نرم افزار های تخصصی گرافیکی و ویرایش عکس از پلت فرم اپل به PC ها آمده اند.
فکر کنم جناب آرش عاشوری نیا تجربه کار با iMac ها را داشتند.
قبلا مطالبی در مورد مانیتور های iMac خوانده بودم که صفحه Glossy دارند و برای بعضی خوش آیند نیست.
الان اینترنت تقریبا قطع است و امکان جستجو نیست
سلام
صفحه اش مشکلی ندارد.
برای بعضی صفحات براق خیلی خوش آیند نیست.( باز تاب نور و شافیت زیاد - برای کارهای روزمره و فیلم دیدن و ... مناسب است ولی برخی از کاربران حرفه ای زیاد نمی پسندد. صحبتم در مورد نسل قبلی iMac ها بود و نفمیدم الان iMac ها در دو نسخه هستند و یا فقط یک نوع)
مانیتور های اپل بسیار مانیتور های خوبی هستند و صحبت فقط در مورد روی پنل بود.
متاسفانه سایت اپل فعلا لود نمی شود ! نتوانستم بفهمم این مدل چگونه است.
مبارک باشد !
شاد باشید.
البته با یک تبصره در پست 480 اینجا
ببخشید
من وقتی عکس های فرمت tif که تقریبا اندازه هاشون بالای 50 مگ میشوند را میخوام با فتوشاپ باز کنم خیلی سیستم کند میشه.مشکل از چیه؟
Cpu Doual core 2GH
VGA 8500
Ram 1GB 1033b
چه پیشنهادی برای افزایش سرعت سیستمم دارید؟
ممنونم
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700