سلام قربان ، ضمن عرض تشکر از تبریک حضرتعالی باید عرض کنم که متاسفانه با وجودیکه از فروشنده خواسته شده بود که رمها را 8 گیگ انتخاب کند ، اما با سوءتفاهم ایجاد شده (شایدم بنده تلفنی بد توضیح دادم) ایشان 2 پک رم 8 گیگ سفارش دادن !!! یعنی وقتی پکهای 8 گیگی رو باز کردم در داخل هرکذام از این پکها دو ردیف رم 4 گیگی وجود داشت ، در حالیکه روی جعبه نوشته بود : کورسیر 8 گیگ رم !!! پس شد 2 تا جعبه رم 8 گیگی که در هر کدام 2 رم 4 گیگی بود ! یعنی شد 4 تا 4 گیگی پس هر 4 اسلات مادربرد با اینکار پر شد و دیگه جای توسعه ای باقی نموند !!!
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
سلام
مبارک باشه قربان . انشالله یک عمر براتون عکس پروسس کنه
بهترین کاری که میتونستید بکنید افزایش بودجه بود و با این افزایش بهترین قطعات رو هم انتخاب کردید . بودجه قبلیتون یک جوری لنگ در هوا بود . یک ایوی بریج پرقدرت در کنار چیپ z77 به طور قطع چندین سال شما رو بی نیاز از ارتقا می کنه .
فقط کاش پاور رو از بین gold های گرین یا یکی از تولیدات xfx انتخاب میکردید .(اگه هنوز امکان این کار هست شدیدا پیشنهاد میکنم پاور رو با یکی از مدلهای که عرض کردم جایگزین کنید) جریان این انرمکس بین پاور های درجه یک مثل تامرون بین حلقه طلایی های نیکون هست .
ویرایش توسط auditore : Monday 17 December 2012 در ساعت 22:02
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
جناب باقرپور
از پاوری که تهیه کردید مطمعن هستید؟
خیلی وقت هست که در جریان سیستم نیستم ولی احساس میکنم پاور نسبتا ارزانی رو برای این سیستم انتخاب کردید .
خط رو خط شد
مسعود بیرامی
Jhowan photography
۱
همانطور که دوستان گفتند و خودتان هم تایید کردید: خیر اینطور نیست که مشکل پیش نیاید. دیگه ۹۰ درصد و ۹۲ درصد نداره که.
وقتی احتمال پیشآمد مشکل هست؛ شرط عقل چیست؟ بریم از دوبرند مختلف بخریم به امید اون ۹۰ درصد؟
۲
بله وقتی دو رم با دو فرکانس مختلف داشته باشیم، سیستم سوییچ میکند روی باس پایینتر. درست.
اما باز شرط عقل چیست؟ دو تا رم با دو باس مختلف بخریم؟
۳
من یکی از آن همه! AMD را میشناسم و قبلا هم داشتهام. سیستمهای بسیاری را هم با سیپییو AMD اسمبل کردهام.
AMD قیمت مناسبی دارد و راندمان بالایی دارد.
اما
من Intel را بخاطر دمای پایینتر و پایداری بهتر ترجیح میدهم. در این تاریخ! فردا که AMD محصولی جدید داد میتونه نظرم عوض بشه.
هادی هژیرآذر
جناب هژیر آذر درود بر شما
در خصوص پایداری ... بهترین رکوردی که با AMD در حالت پایدار ثبت کردید چقدر بود ؟ در نمونه ی هم قیمت (یا مشابه) Intel چه رکوردی در حالت پایدار ثبت کردید ؟ (تنها مدل های 2011 تا الان رو منظورمه) ... لطفا سیستم خنک کننده و مادربورد استفاده شده برای هر رکورد رو هم بفرمایید . خوشحال میشم اگر تجربتون رو در این زمینه به اشتراک بگذارید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
باز هم از بذل توجه دوستان گرامی کمال تشکر رو دارم . راستش تنها قطعه ای رو که خودم دخالتی روش نداشتم و خودم انتخاب نکردم ، همین پاور بود !!! نصاب (و نه فروشنده ) که یکی از دوستان نزدیک بنده هست و شبانه برام قطعات رو در منزلم بدون دستمزد اسمبل کرد (بعدشم از خستگی جلوی کامپیوتر تا صبح نشسته خوابید !!! ) این پاور رو انتخاب کرد . اتفاقا از ایشون سوال کردم که چرا گرین رو انتخاب نکردی ، گفت خوبی این پاور اینه که کابلهای اضافیش سوکتی هستند و عملا کیس با سیم پر و شلوغ نمیشه .
خدمت جناب هژیر آذر ضمن سلام عرض میکنم که چرا جسارت قربان ؟ مسلما حضرتعالی و دیگر اساتید با داشتن اطلاعات کاملتر ، حقیر رو بیشتر راهنمایی میفرمایید : مانیتور متاسفانه aoc بیست و خورده ای اینچ مدل 4 سال پیش (شماره اش یادم رفته 2301 یا 2103 نمیدونم اینقدر که ازش دلگیرم !) با کیفیت افتضاح ! رنگهای قاطی ! احساس میکنید هیچوقت با تنظیمات به رنگ مورد نظر نمیرسید ! مانیتورهای محل کارم بسیار تصاویر رو طبیعی تر نشون میدن ! زاویه دید از اون بدتر ! 2 سانت سر رو بالا یا پایین و یا چپ و راست میبرید ، نورپخشی و رنگ یک کمی اونورتر عکس رو کم و زیاد میبینید . با وجود تنظیم روی دی وی آی باز وقتی رایانه رو روشن میکنید در اغلب موارد دی وی آی رو تشخیص نمیده و باید دستی ورودیش رو بهش گوشزد کنید . سیستم رو برای کار با عکسهای حجیم دی 800 ارتقا دادم و دنبال یک مانیتور آی پی اس هستم (البته یه ذره باید جون بگیرم !) . شاید در نهایت از این سیستم برای کار در آتلیه هم استفاده بشه ، البته اصلا معلوم نیست .
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
درود
چندیست میخواهم یک رایانه برای کار در منزل که بیشتر برای عکس استفاده میشه جم کنم، یکی از دوستان سیستم زیر رو پیشنهاد کرده تنها مشکلی که با این پیکر بندی دارم قیمتش هستش که اگه قیمت دلار بذاره میخواستم زیر 2 میلیون در بیاد، از دوستان خواهشم میکنم راهنمایی کنند که:
1- ایا سیستم متناسبی هست؟
2- برای بهینه کردن هزینه (تعادل هزینه) از چه چیزی میتونم کم کنم.
1- mainboard Gigabyte 990XA-UD3 : 575000
2- cpu: AMD FX-8150 Bulldozer 3.6GHz-4.2GHz, 8M/8MB Cache : 510000
3- Ram : 8GB DDR3-1600 ( 2 ta 4GB) Coarsair : 195000
4- Hard : Western Digital 1TB 64mb sata 3 6gb (Green) : 248000
5- Graphic : Sapphire 7750 1GB DDR5 (chip AMD ) : 360000
6- power : Green 600A-EU ( 600 watt) : 195000
7- Case : Green Magnum plus : 102000
با سپاس
سلام
به نظرمن اگه ازسیستمهای alle in one بگیریدبهتره.(یاحتی لب تاپ-که البته کمی گرانتره خوب) هم در فضاصرفه جویی میشه هم بعضی مدلها رو میتونیدقطعاتی که میدونیدلازمه ارتقابدیدو هم اینکه معمولا صفحه نمایشهای باکیفیتی دارند. البته اگه غیرلمسی رو انتخاب بفرماییدازلحاظ قیمتی به صرفه ترهست ودرعوض میتونیدمدلهای بالاتر بدون tuch رو خریدکنید.همینطور مدلهای بدون ویندوزاوریجینال هم بازتا ۲۰۰-۳۰۰ تومان پایینترن که بعدخودتون میتونید سیستم عامل موردنظرتون رو نصب کنید(که به نظرمن مک نصب کنیدبهتره،حداقل ازلحاظ ویروس خیلی راحتترید. من که روی مک خودم هیچ انتی ویروسی نصب نیست وتاالان اصلامشکلی نداشتم. واین خودش کمک زیادی به رم وcpuو سرعت وعملکرد کلی رایانه هستش)
http://www.mihanmarket.com/Categorie...-All-In-One-PC
http://www.digikala.com/?Page=List&P...KEY=All-in-One