صفحه 44 از 83 نخستنخست ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 54 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 431 تا 440 , از مجموع 827
Like Tree906تشکر

موضوع: کامپیوتر مناسب برای عکاسی

كاربر فعال Bijan.DSLR آواتار ها
    تشکر کرده
    940

نقل قول نوشته اصلی توسط S. Bagherpour نمایش پست ها
    خوب ، باز هم با تشکر مجدد از حضرات که حقیر رو مورد الطاف بیکرانشون قرار دادن ، سیستم جمع شده و قیمت تک تک اونها رو برای اطلاع عزیزانم در این جا درج میکنم :
    در مورد قیمتها توجه داشته باشید که حقیر اونها رو در شهرستان تهیه کردم که مسلما بالاتر هست ، البته تا ساعت نوشتن این متن هنوز پرداخت نکردم شاید بتونم تخفیفی بگیرم .
    1- سی پی یو اینتل آی 7 3770 کا به قیمت 1150000 تومان
    2- ماربورد اسوس پی8 زد77 وی پرو بقیمت 710000 تومان
    3- هارد 120 گیگ اس اس دی کینگستون هایپر بقیمت 470000 تومان
    4- رم کورسیر 8 گیگ باس 2000 دو عدد مجموعا 16 گیگ بقیمت هرکدام 264000 تومان جمعا 528000 تومان
    5- پاور 750 وات انرمکس ناکسن بقیمت 310000 تومان
    در کل 3168000 تومان
    کارت گرافیک قبلی یعنی 9800 جی تی ایکس پلاس همراه این قطعات نصب شد . متاسفانه در دو روز گذشته بغیر از نصب یه ویندوز 7 و نصب درایورهای سیستم ، وقت نصب دیگر نرم افزارها و تست اونها رو نداشتم . خود ریتینگ ویندوز 7 ، ریت سیستم رو 7 میشناسه اونم بخاطر کارت گرافیکش .
    درود
    تبریک عرض میکنم سیستم بسیار جذابی تهیه کردید
    یک پیشنهاد داشتم, من اگر جای شما بودم همین الان که میتوان دقیقا همان مدل و مارک را تهیه کرد رم را به 32 گیگ افزایش میدادم (نسبت به قیمت کل سیستم هزینه ای نیست و ارزشش را هم دارد)
    S. Bagherpour تشکر می‌کند.

كاربر همراه S. Bagherpour آواتار ها
    تشکر کرده
    590

سلام قربان ، ضمن عرض تشکر از تبریک حضرتعالی باید عرض کنم که متاسفانه با وجودیکه از فروشنده خواسته شده بود که رمها را 8 گیگ انتخاب کند ، اما با سوءتفاهم ایجاد شده (شایدم بنده تلفنی بد توضیح دادم) ایشان 2 پک رم 8 گیگ سفارش دادن !!! یعنی وقتی پکهای 8 گیگی رو باز کردم در داخل هرکذام از این پکها دو ردیف رم 4 گیگی وجود داشت ، در حالیکه روی جعبه نوشته بود : کورسیر 8 گیگ رم !!! پس شد 2 تا جعبه رم 8 گیگی که در هر کدام 2 رم 4 گیگی بود ! یعنی شد 4 تا 4 گیگی پس هر 4 اسلات مادربرد با اینکار پر شد و دیگه جای توسعه ای باقی نموند !!!
    Bijan.DSLR تشکر می‌کند.
    تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
    شهروز باقرپور

كاربر همراه auditore آواتار ها
    تشکر کرده
    3132

خوب ، باز هم با تشکر مجدد از حضرات که حقیر رو مورد الطاف بیکرانشون قرار دادن ، سیستم جمع شده و قیمت تک تک اونها رو برای اطلاع عزیزانم در این جا درج میکنم :
    در مورد قیمتها توجه داشته باشید که حقیر اونها رو در شهرستان تهیه کردم که مسلما بالاتر هست ، البته تا ساعت نوشتن این متن هنوز پرداخت نکردم شاید بتونم تخفیفی بگیرم .
    4- رم کورسیر 8 گیگ باس 2000 دو عدد مجموعا 16 گیگ بقیمت هرکدام 264000 تومان جمعا 528000 تومان
    در کل 3168000 تومان
    کارت گرافیک قبلی یعنی 9800 جی تی ایکس پلاس همراه این قطعات نصب شد . متاسفانه در دو روز گذشته بغیر از نصب یه ویندوز 7 و نصب درایورهای سیستم ، وقت نصب دیگر نرم افزارها و تست اونها رو نداشتم . خود ریتینگ ویندوز 7 ، ریت سیستم رو 7 میشناسه اونم بخاطر کارت گرافیکش .
    سلام
    مبارک باشه قربان . انشالله یک عمر براتون عکس پروسس کنه
    بهترین کاری که میتونستید بکنید افزایش بودجه بود و با این افزایش بهترین قطعات رو هم انتخاب کردید . بودجه قبلیتون یک جوری لنگ در هوا بود . یک ایوی بریج پرقدرت در کنار چیپ z77 به طور قطع چندین سال شما رو بی نیاز از ارتقا می کنه .
    فقط کاش پاور رو از بین gold های گرین یا یکی از تولیدات xfx انتخاب میکردید .(اگه هنوز امکان این کار هست شدیدا پیشنهاد میکنم پاور رو با یکی از مدلهای که عرض کردم جایگزین کنید) جریان این انرمکس بین پاور های درجه یک مثل تامرون بین حلقه طلایی های نیکون هست .
    ویرایش توسط auditore : Monday 17 December 2012 در ساعت 22:02
    M. Beyrami، S. Bagherpour و persian.boy تشکر می‌کنند.
    پیمان شکوری من
    Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
    Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
    Tifoto ball head

كاربر فعال M. Beyrami آواتار ها
    تشکر کرده
    9860

جناب باقرپور
    از پاوری که تهیه کردید مطمعن هستید؟
    خیلی وقت هست که در جریان سیستم نیستم ولی احساس میکنم پاور نسبتا ارزانی رو برای این سیستم انتخاب کردید .

خط رو خط شد
    S. Bagherpour و auditore تشکر می‌کنند.
    مسعود بیرامی
    Jhowan photography

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط auditore نمایش پست ها
    ۱
    در مورد رم که از دو برند مختلف مشکلی پیش نمیاد نکته مهم فرکانس یکسان رم ها و ترجیها حجم یکسان آنهاست که تازه این مال ddr2 ها کمی مشکل درست میکرد
    ۲
    در حلفظه های ddr3 حتی 90% مواقع اگر باس هم یکی نباشد هر دو رم با فرکانس رم پایین تر کار میکنند(برای من بار ها پیش اومده که برای تست این کار رو بکنم مثلا یک ddr3 1333 رو در کنار رمهای خودم که 2000 هست گزاشتم و هیچ مشکلی نبود در استفاده طولانی مدت و فقط 2000 های خودم هم در فرکانس 1333 کار میکردند) .
    ۳
    حالا در مورد دوستمون من نمیدونم این اینتل چکار کرده که همه فقط اون رو میشناسن .
    ۱
    همانطور که دوستان گفتند و خودتان هم تایید کردید: خیر اینطور نیست که مشکل پیش نیاید. دیگه ۹۰ درصد و ۹۲ درصد نداره که.
    وقتی احتمال پیش‌آمد مشکل هست؛ شرط عقل چیست؟ بریم از دوبرند مختلف بخریم به امید اون ۹۰ درصد؟
    ۲
    بله وقتی دو رم با دو فرکانس مختلف داشته باشیم، سیستم سوییچ می‌کند روی باس پایین‌تر. درست.
    اما باز شرط عقل چیست؟ دو تا رم با دو باس مختلف بخریم؟
    ۳
    من یکی از آن همه! AMD را می‌شناسم و قبلا هم داشته‌ام. سیستم‌های بسیاری را هم با سی‌پی‌یو AMD اسمبل کرده‌ام.
    AMD قیمت مناسبی دارد و راندمان بالایی دارد.
    اما
    من Intel را بخاطر دمای پایین‌تر و پایداری بهتر ترجیح می‌دهم. در این تاریخ! فردا که AMD محصولی جدید داد می‌تونه نظرم عوض بشه.
    masoudrejae، persian.boy و auditore تشکر می‌کنند.
    هادی هژیرآذر

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

در کل 3168000 تومان
    جساراتا دو تا سوال دارم:

۱- چه مانیتوری دارید؟
    ۲- دقیقا با این سیستم قراره چه کاری بکنید؟
    S. Bagherpour تشکر می‌کند.
    هادی هژیرآذر

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

نقل قول نوشته اصلی توسط infinity نمایش پست ها
    ۳
    من یکی از آن همه! AMD را می‌شناسم و قبلا هم داشته‌ام. سیستم‌های بسیاری را هم با سی‌پی‌یو AMD اسمبل کرده‌ام.
    AMD قیمت مناسبی دارد و راندمان بالایی دارد.
    اما
    من Intel را بخاطر دمای پایین‌تر و پایداری بهتر ترجیح می‌دهم. در این تاریخ! فردا که AMD محصولی جدید داد می‌تونه نظرم عوض بشه.
    جناب هژیر آذر درود بر شما
    در خصوص پایداری ... بهترین رکوردی که با AMD در حالت پایدار ثبت کردید چقدر بود ؟ در نمونه ی هم قیمت (یا مشابه) Intel چه رکوردی در حالت پایدار ثبت کردید ؟ (تنها مدل های 2011 تا الان رو منظورمه) ... لطفا سیستم خنک کننده و مادربورد استفاده شده برای هر رکورد رو هم بفرمایید . خوشحال میشم اگر تجربتون رو در این زمینه به اشتراک بگذارید .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی

كاربر همراه S. Bagherpour آواتار ها
    تشکر کرده
    590

باز هم از بذل توجه دوستان گرامی کمال تشکر رو دارم . راستش تنها قطعه ای رو که خودم دخالتی روش نداشتم و خودم انتخاب نکردم ، همین پاور بود !!! نصاب (و نه فروشنده ) که یکی از دوستان نزدیک بنده هست و شبانه برام قطعات رو در منزلم بدون دستمزد اسمبل کرد (بعدشم از خستگی جلوی کامپیوتر تا صبح نشسته خوابید !!! ) این پاور رو انتخاب کرد . اتفاقا از ایشون سوال کردم که چرا گرین رو انتخاب نکردی ، گفت خوبی این پاور اینه که کابلهای اضافیش سوکتی هستند و عملا کیس با سیم پر و شلوغ نمیشه .
    خدمت جناب هژیر آذر ضمن سلام عرض میکنم که چرا جسارت قربان ؟ مسلما حضرتعالی و دیگر اساتید با داشتن اطلاعات کاملتر ، حقیر رو بیشتر راهنمایی میفرمایید : مانیتور متاسفانه aoc بیست و خورده ای اینچ مدل 4 سال پیش (شماره اش یادم رفته 2301 یا 2103 نمیدونم اینقدر که ازش دلگیرم !) با کیفیت افتضاح ! رنگهای قاطی ! احساس میکنید هیچوقت با تنظیمات به رنگ مورد نظر نمیرسید ! مانیتورهای محل کارم بسیار تصاویر رو طبیعی تر نشون میدن ! زاویه دید از اون بدتر ! 2 سانت سر رو بالا یا پایین و یا چپ و راست میبرید ، نورپخشی و رنگ یک کمی اونورتر عکس رو کم و زیاد میبینید . با وجود تنظیم روی دی وی آی باز وقتی رایانه رو روشن میکنید در اغلب موارد دی وی آی رو تشخیص نمیده و باید دستی ورودیش رو بهش گوشزد کنید . سیستم رو برای کار با عکسهای حجیم دی 800 ارتقا دادم و دنبال یک مانیتور آی پی اس هستم (البته یه ذره باید جون بگیرم !) . شاید در نهایت از این سیستم برای کار در آتلیه هم استفاده بشه ، البته اصلا معلوم نیست .
    infinity تشکر می‌کند.
    تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
    شهروز باقرپور

كاربر فعال Afshin.Prt آواتار ها
    تشکر کرده
    6024

درود

چندیست میخواهم یک رایانه برای کار در منزل که بیشتر برای عکس استفاده میشه جم کنم، یکی از دوستان سیستم زیر رو پیشنهاد کرده تنها مشکلی که با این پیکر بندی دارم قیمتش هستش که اگه قیمت دلار بذاره میخواستم زیر 2 میلیون در بیاد، از دوستان خواهشم میکنم راهنمایی کنند که:
    1- ایا سیستم متناسبی هست؟
    2- برای بهینه کردن هزینه (تعادل هزینه) از چه چیزی میتونم کم کنم.

1- mainboard Gigabyte 990XA-UD3 : 575000
    2- cpu: AMD FX-8150 Bulldozer 3.6GHz-4.2GHz, 8M/8MB Cache : 510000
    3- Ram : 8GB DDR3-1600 ( 2 ta 4GB) Coarsair : 195000
    4- Hard : Western Digital 1TB 64mb sata 3 6gb (Green) : 248000
    5- Graphic : Sapphire 7750 1GB DDR5 (chip AMD ) : 360000
    6- power : Green 600A-EU ( 600 watt) : 195000
    7- Case : Green Magnum plus : 102000
    با سپاس
    fireboy تشکر می‌کند.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

نقل قول نوشته اصلی توسط APR19 نمایش پست ها
    درود

چندیست میخواهم یک رایانه برای کار در منزل که بیشتر برای عکس استفاده میشه جم کنم، یکی از دوستان سیستم زیر رو پیشنهاد کرده تنها مشکلی که با این پیکر بندی دارم قیمتش هستش که اگه قیمت دلار بذاره میخواستم زیر 2 میلیون در بیاد، از دوستان خواهشم میکنم راهنمایی کنند که:
    1- ایا سیستم متناسبی هست؟
    2- برای بهینه کردن هزینه (تعادل هزینه) از چه چیزی میتونم کم کنم.

1- mainboard Gigabyte 990XA-UD3 : 575000
    2- cpu: AMD FX-8150 Bulldozer 3.6GHz-4.2GHz, 8M/8MB Cache : 510000
    3- Ram : 8GB DDR3-1600 ( 2 ta 4GB) Coarsair : 195000
    4- Hard : Western Digital 1TB 64mb sata 3 6gb (Green) : 248000
    5- Graphic : Sapphire 7750 1GB DDR5 (chip AMD ) : 360000
    6- power : Green 600A-EU ( 600 watt) : 195000
    7- Case : Green Magnum plus : 102000
    با سپاس
    سلام
    به نظرمن اگه ازسیستمهای alle in one بگیریدبهتره.(یاحتی لب تاپ-که البته کمی گرانتره خوب) هم در فضاصرفه جویی میشه هم بعضی مدلها رو میتونیدقطعاتی که میدونیدلازمه ارتقابدیدو هم اینکه معمولا صفحه نمایشهای باکیفیتی دارند. البته اگه غیرلمسی رو انتخاب بفرماییدازلحاظ قیمتی به صرفه ترهست ودرعوض میتونیدمدلهای بالاتر بدون tuch رو خریدکنید.همینطور مدلهای بدون ویندوزاوریجینال هم بازتا ۲۰۰-۳۰۰ تومان پایینترن که بعدخودتون میتونید سیستم عامل موردنظرتون رو نصب کنید(که به نظرمن مک نصب کنیدبهتره،حداقل ازلحاظ ویروس خیلی راحتترید. من که روی مک خودم هیچ انتی ویروسی نصب نیست وتاالان اصلامشکلی نداشتم. واین خودش کمک زیادی به رم وcpuو سرعت وعملکرد کلی رایانه هستش)
    http://www.mihanmarket.com/Categorie...-All-In-One-PC
    http://www.digikala.com/?Page=List&P...KEY=All-in-One
    Afshin.Prt تشکر می‌کند.

صفحه 44 از 83 نخستنخست ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 54 ... آخرینآخرین