سلام
در راستای بحثی که در مورد چاپ آثار شده بود ، آیا اثر زیر که روی PCB (برد مدار چاپی) چاپ (؟) شده است ، جزء همین دسته قرار می گیرد.
CHCC0101 copper, fiberglass, electrical conduit, electricity 39 x 52-1/2 (framed) 2011 +
و همان طور که آقای روشن ذکر کردند ، جنس ، سال و ... هم ذکر شده.
مانند این اثر هم قبلا دیده بودم ، اثری که بعد از چاپ گلدوزی شده بود(خاطرم نیست از که بود)
آیا این نوع چاپ ها(با مواد و شیوه های نا آشنا) باعث به وجود آمدن سبک شخص می شود یا عکس در آن و شاید هردو؟
آیا ممکن است یک تکنیسین که توانایی نوعی چاپ خاص دارد با حداقلی از دانش عکاسی ، یک عکس FineArt خوب ، خلق کند؟
با توجه به اشارات جناب روشن آيا اين استايل بايد براي همان هنرمند همواره ثابت باشد و در يك سبك و سياق رشد كند ؟عکس فاین آرت عکسی است که هدف اصلی آن انتقال دید شخصی و استایل خاص هنرمند به مخاطب است. به معنای دیگر، هنرمند میخواهد در اثرش به مخاطب بگوید که چگونه دنیا، زندگی و محیط را میبینید و چه احساسی نسبت به آنها دارد.
دوست خوبم برداشت انسانها به تعداد آنها آزاد است!اما هدف بنده نمايش مجسمه نبوده بلكه انتقال ديد شخصي من از اين اثر بوده همانطور كه شما ميتونيد از مجسمه هاي ميكل آنژ و يا تابلوي شام آخر ديدگاه شخصي خودتون رو به نمايش بگذاريد!در اين اثر شما به خوبي ايمپريشن و اكسپريشن رو خواهيد ديد و جالب اينه كه شما فقط به گوشه هايي از قسمت دوم اشاره كرديد. اين ديدگاه بنده حتي ميتونست با دو دست واقعي ولي با اين مفهوم منتقل بشه.بحث خيلي دورني است بقول روانشناسان رشد بين accomodation , assimilation گير افتاده يعني اين يك طرحواره حسي حركتي نيست بلكه در حد نهايت عميليات ذهني هنرمند قرار دارد و براي همين فاين آرت دست هنرمند را در بيان آنچه خود دوست دارد باز گذاشته .با اين وجود نظر شما محترمه.
بله! فلسفه عکاسی بازنمایی هستیست! ولی دلیل نمیشه که عکس حاصله در هر جایی قابل ارائه باشه!
من هم با این موضوع موافقم که این عکس زیاد مناسب این تاپیک نیست. مفاهیمی که شما از عکس فرمودید مفاهیمیست که از اثر هنری مجسمه ساز برداشت میشه. عکس فاین آرت عکسی هست که بتونه برداشت هنری عکاس رو نشون بده. از نظر من اگه از همین مجسمه یک عکس از زاویه ای خاص گرفته میشد که در نگاه معمول دیده نشود میشد به عکس به عنوان یک عکس فاین آرت نگاه کرد.
اینقدر صریح (به صورت 100 درصد) نمیتونیم رد کنیم بگیم فاینآرت هست یا نیست!
اما معتقدم این عکس برای اینکه خیلی راحت در این دستهبندی بگنجند نیازمند اعمال ویژگیهایی است که مشخصاً شامل تأثیرات عکاس بر تندیس باشد. مثلاً یک نورپردازی که نشاندهندۀ نگاه عکاس است.
موفق باشید
.
.