صفحه 146 از 319 نخستنخست ... 46 96 136 142 143 144 145 146 147 148 149 150 156 196 246 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,451 تا 1,460 , از مجموع 3186
Like Tree117تشکر

موضوع: پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین

كاربر افتخاري tamir آواتار ها
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush Chegini نمایش پست ها
    جناب قاسمی عزیز
    سلام
    از Focousing Screen سفارش داده شده خبری دارید؟
    ارادتمند
    داریوش جان سلام
    مطمینا تا چند روز دیگر تحویل شما میشود
    با تشکر و پوزش بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین

كاربر فعال ehsan+ آواتار ها
    تشکر کرده
    1367

با تشکر از پرسنل محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین به ویژه جناب قاسمی دوربین hs20 سرویس و دکمه ایزو اون درست شد.البته هنوز بدستم نرسیده و تهران هست.
    در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم

كاربر همراه moma.shir آواتار ها
    تشکر کرده
    247

سلام آقای قاسمی من کلی توی اینترنت جستجو کردم ولی موفق نشدم یه برنامه یا سایتی رو پیدا کنم که تعداد شات دوربین کنون 60 دی رو معلوم کنه .نمی دونم چرا همه برنامه ها برای نیکون یا دوربین های کنون قدیمی کار می کنه ولی برای این 60 دی کار نمی کنه ! می خواستم بدونم برنامه ای که شما برای تعیین تعداد شات دوربین استفاده می کنید چی هست و ایا امکان فرستادن برنامه برام وجود داره ؟ آخه نمی تونم بیارمش پیشتون
    با سپاس فراوان
    محمد علی شیرزاده
    تجهيزات من

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

دوربین canon 7D که در نمایندگی بهار شیراز ایده آل به شماره قبض 28571 تاریخ 2-7-91 به نام واثق پذیرش شده و دارای کارت گارانتی ویژه 24 ماهی هم هست هزینه تعمیر رو 600 هزار تومان اعلام کردن! مشکل دوربین erorr 40 بوده که همانطور که اطلاع دارید در مورد این بدنه ایراد شایعی هم هست. (ایراد بورد پاور کف بدنه)

سلام آقای قاسمی لطفا پیگیری بفرمایید . این ایراد در همه نماینده های کنون شامل گارانتی است.
    محمد رضا میلانی

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

نقل قول نوشته اصلی توسط moma.shir نمایش پست ها
    سلام آقای قاسمی من کلی توی اینترنت جستجو کردم ولی موفق نشدم یه برنامه یا سایتی رو پیدا کنم که تعداد شات دوربین کنون 60 دی رو معلوم کنه .نمی دونم چرا همه برنامه ها برای نیکون یا دوربین های کنون قدیمی کار می کنه ولی برای این 60 دی کار نمی کنه ! می خواستم بدونم برنامه ای که شما برای تعیین تعداد شات دوربین استفاده می کنید چی هست و ایا امکان فرستادن برنامه برام وجود داره ؟ آخه نمی تونم بیارمش پیشتون
    با سپاس فراوان
    تاپیک مربوط را در فروم خودمان مطالعه کنید.
    روش را آنجا نوشته ام.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر همراه moma.shir آواتار ها
    تشکر کرده
    247

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Mobin نمایش پست ها
    تاپیک مربوط را در فروم خودمان مطالعه کنید.
    روش را آنجا نوشته ام.
    سلام دوست عزیز
    اون روش رو قبلا خوانده بودم ولی بنا به دلایلی اون روش طولانی و پر حجم برایم مقدور نیست و نمی تونم ازش استفاده کنم
    محمد علی شیرزاده
    تجهيزات من

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط moma.shir نمایش پست ها
    با سپاس فراوان
    دوست عزیزم شیرزاد
    با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
    برنامه اصلی نرم افزار کمپانی های معظم فقط در دست مراکز سرویس تایید شده از طرف شرکت هستند که امکان ارسال برای شما دوست عزیز کاملا غیر ممکن است
    خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به اعلام وضیعت شاتر اقدام شود
    با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین

Forum Moderator mreza1001 آواتار ها
    تشکر کرده
    16459

دوربین canon 7D که در نمایندگی بهار شیراز ایده آل به شماره قبض 28571 تاریخ 2-7-91 به نام واثق پذیرش شده و دارای کارت گارانتی ویژه 24 ماهی هم هست هزینه تعمیر رو 600 هزار تومان اعلام کردن! مشکل دوربین erorr 40 بوده که همانطور که اطلاع دارید در مورد این بدنه ایراد شایعی هم هست. (ایراد بورد پاور کف بدنه)

سلام آقای قاسمی لطفا پیگیری بفرمایید . این ایراد در همه نماینده های کنون شامل گارانتی است.
    جهت یادآوری
    محمد رضا میلانی

كاربر همراه
    تشکر کرده
    72

با سلام به دوستان
    من یک لنز28-135 کانن دارم هنگام ارسال توسط پست متاسفانه ضربه خورده وگیر داره از 70 به پایین گیر میکنه و شده باعث اختلال در فوکوسش دوستان کجا را میشناسند که با پست برای تعمیر ارسال کنم چون من در شهر دیگری هستم بایدبا پست به تعمیرکار ارسال شود ممنونم یشم که راهنمایی کنند.

تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط mreza1001 نمایش پست ها
    جهت یادآوری
    محمد جان سلام
    دوربین به صورت اماده در بخش فنی است .لازم به ذکر است اشکال به علت اتصال مدار کارت خوان بوجود امده است وباعث خرابی مدار main assy batton گردیده است
    لطفا جهت دریافت دوربین حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید تا نسبت به دریافت فقط مبلغ یدکی اقدام شود
    با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دورببین /شرکت ایده ال دوربین