با تشکر از پرسنل محترم تعمیرگاه مرکزی دوربین به ویژه جناب قاسمی دوربین hs20 سرویس و دکمه ایزو اون درست شد.البته هنوز بدستم نرسیده و تهران هست.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام آقای قاسمی من کلی توی اینترنت جستجو کردم ولی موفق نشدم یه برنامه یا سایتی رو پیدا کنم که تعداد شات دوربین کنون 60 دی رو معلوم کنه .نمی دونم چرا همه برنامه ها برای نیکون یا دوربین های کنون قدیمی کار می کنه ولی برای این 60 دی کار نمی کنه ! می خواستم بدونم برنامه ای که شما برای تعیین تعداد شات دوربین استفاده می کنید چی هست و ایا امکان فرستادن برنامه برام وجود داره ؟ آخه نمی تونم بیارمش پیشتون
با سپاس فراوان
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
دوربین canon 7D که در نمایندگی بهار شیراز ایده آل به شماره قبض 28571 تاریخ 2-7-91 به نام واثق پذیرش شده و دارای کارت گارانتی ویژه 24 ماهی هم هست هزینه تعمیر رو 600 هزار تومان اعلام کردن! مشکل دوربین erorr 40 بوده که همانطور که اطلاع دارید در مورد این بدنه ایراد شایعی هم هست. (ایراد بورد پاور کف بدنه)
سلام آقای قاسمی لطفا پیگیری بفرمایید . این ایراد در همه نماینده های کنون شامل گارانتی است.
محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
دوست عزیزم شیرزاد
با سلام و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
برنامه اصلی نرم افزار کمپانی های معظم فقط در دست مراکز سرویس تایید شده از طرف شرکت هستند که امکان ارسال برای شما دوست عزیز کاملا غیر ممکن است
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به اعلام وضیعت شاتر اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
جهت یادآوریدوربین canon 7D که در نمایندگی بهار شیراز ایده آل به شماره قبض 28571 تاریخ 2-7-91 به نام واثق پذیرش شده و دارای کارت گارانتی ویژه 24 ماهی هم هست هزینه تعمیر رو 600 هزار تومان اعلام کردن! مشکل دوربین erorr 40 بوده که همانطور که اطلاع دارید در مورد این بدنه ایراد شایعی هم هست. (ایراد بورد پاور کف بدنه)
سلام آقای قاسمی لطفا پیگیری بفرمایید . این ایراد در همه نماینده های کنون شامل گارانتی است.
با سلام به دوستان
من یک لنز28-135 کانن دارم هنگام ارسال توسط پست متاسفانه ضربه خورده وگیر داره از 70 به پایین گیر میکنه و شده باعث اختلال در فوکوسش دوستان کجا را میشناسند که با پست برای تعمیر ارسال کنم چون من در شهر دیگری هستم بایدبا پست به تعمیرکار ارسال شود ممنونم یشم که راهنمایی کنند.
محمد جان سلام
دوربین به صورت اماده در بخش فنی است .لازم به ذکر است اشکال به علت اتصال مدار کارت خوان بوجود امده است وباعث خرابی مدار main assy batton گردیده است
لطفا جهت دریافت دوربین حتما اعلام فرمایید از اعضای سایت عکاسی هستید تا نسبت به دریافت فقط مبلغ یدکی اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دورببین /شرکت ایده ال دوربین