[QUOTE=alizo1383@yahoo;306665]سلام
یه مدته دوربین من عکسی که میگیره رو به صورت ناگهانی پاک میکنه و دیگه نیست!!!
نکته عجیب اینه که وقتی توی ویزور نگاه میکنی ویزور تیره شده
البته به تعمیرگاه شما آوردم و یکی از دوستان مشکل رو از باتری گریپ دونستن...ولی از این قطعه نبود
ممنون میشم کمک کنید[/QUOTE
دوست عزیزم با سلام و پوزش فراوان در تاخیر پاسخ
ایا دوربین شما سری نیکون و سه رقمی است (NIKON D200-D300-D300S-D700)
منتظر پاسخ هستم
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
سلام و تشکر از زحماتی که برای دوستان این فروم می کشید . سوالی که داشتم این هست که برای Modify کردن دوربین های نیکون برای عکاسی از آسمان شب آیا شما فیلتر IR ( اینفرارد ) سنسورهای نیکون رو دارید ؟ موسسه آسمان شب سنسور دوربین های کانن رو Modify میکنه ولی سنسور نیکون رو میگه که فیلتر IR رو نداریم و نمیتونیم انجام بدیم مگر اینکه خودتون فیلترش رو برامون بیارید حالا میخوام بدونم که شما این فیلتر IR سنسور نیکون رو دارید و خودتون تعویض فیلتر آبی با فیلتر IR سنسور رو انجام می دید ؟ و اگر پاسخ مثبت هست لطفا هزینه فیلتر IR به تنهایی و هزینه نصب اون رو هم ذکر کنید . یه لینک هم اضافه میکنم که اگر احیانا سوالم واضح نیست بتونم بهتر توضیح داده باشم . توی این لینک مراحل تعویض و نصب فیلتر IR رو بر روی سنسور دی 90 توضیح داده ...
Modifying a Nikon D90 DSLR for Infrared Photography and Astrophotography
http://randombio.com/d90infrared.html
تشکر از لطف تون
ضمن خسته نباشید
1. در هنگام عکاسی و بعد از زدن دکمه شاتر دوربین هنگ میکند و ارور 02 میدهد ایراد چیست؟ ( Canon 300D )
2. وضوح و شارپنس عکس ها نسبت با سالهای قبل کاهش یافته آیا این ایراد با سرویس رفع می شود
سلام دوستان یک لنز 70 300 دارم که ظاهرا برای رینگ فکوسش مشکل پیش اومده میخواستم بدونم لنز و کجا بدم ؟
نیکون دی 7000
الان جدیدن هم ریموت روش کار نمیکنه :(
سلام آیا امکان ارسال دوربین معیوب از طریق پست و تحویل آن وجود دارد
People Remember You Only For The Problems You Solved And The Problems You Created
با سلام و خسته نباشید.
لنز nikon 18-105 mm.دارم که کامل اتوفوکوسش از کار افتاده .
آیا تعمیر میشه .حدود هزینه چقدر میشه
با تشکر
Nikon D300
سلام جناب قاسمی عزیز، امیدوارم که حالتون خوب باشه
خواستم بپرسم آیا امکانش هست دوربینم و لنزهام رو بفرستم برای چک آپ و یه کمی تعمیرات ؟! (اگه بله کی ارسالشون کنم که خودتون باشید و بهشون رسیدگی کنید؟!)
- یکی از لنزام بعضی وقتا فوکوس نمیکنه (در فوکوس اتومات) اینقدر باید رینگ فوکوس رو به عقب یا جلو بچرخونم تا فوکوسش به کار بیفته، قابل تعمیره ؟!
- اون یکی لنز هم لاستیک دور حلقه تنظیم فاصله کانونیش یه ذره جدا شده، میشه چسبوند همین رو یا باید عوضش کنم ؟!
ممنون و تشکر
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه. من دوربین خودم رو فرستادم تعمیرگاه ، امروز قبل از ظهر زنگ زدن که رسیده . توش پر از پرز دستمال کاغذی شده . وقتی خواستم تمیز کنم زدم فوکوس اسکرین رو هم خط انداختم .
دیگه نباید خودم دوربین رو تمیز کنم.
البته اضافه کنم دوربین conon 60D هستش.
ویرایش توسط arman alwani : Saturday 20 October 2012 در ساعت 18:43