سلام
دوربین d3100 من هم نیاز به سرویس و تمیز کردن سنسور داره
و هم با لنز های 50 و 85 (دیاف 1.8 ) مشکل فوکوس داره
تهران هم هستم خواستم دوربین و لنز ها رو براتون بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید و بفرمایید چقدر کار داره؟
سلام
دوربین d3100 من هم نیاز به سرویس و تمیز کردن سنسور داره
و هم با لنز های 50 و 85 (دیاف 1.8 ) مشکل فوکوس داره
تهران هم هستم خواستم دوربین و لنز ها رو براتون بیارم
ممنون میشم راهنماییم کنید و بفرمایید چقدر کار داره؟
شهاب کشمیری
باسلام جناب قاسمی
یک عدد دوربین sony w5 هست که متاسفانه لنز هنگام روشن شدن دوربین بیرون نمی یاد و باید با فشار دست لنز رو بیرون کشید. البته با این وجود عکس می گیره و فوکوس هم مشکلی نداره. ولی این گیر کردن لنز بسیار ناخوشایند شده. دوربین رو براتون می فرستم. از توجهتون پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام،بنده هم می خواستم تشکر کنم از آقای قاسمی عزیز ....
ایشون فردی بسیار محترم ،متواضع و دوست داشتنی هستند .....
برای تعمیر دوربینم چند بار با ایشون تماس تلفنی داشتم و از لطفشون بهره مند شدم .
همچنین همینجا از تمام کسانی که در مجموعه تعمیرگاه مرکزی فعالیت میکنند از جمله خانم جنتی و همچنین جناب احمدی که دوربین رو تعمیر کردند به جهت برخورد بسیار محترمانه ای که داشتند تشکر کنم...
در ضمن جناب قاسمی لطف ویژه ای نسبت به کاربرای سایت عکاسی داشتند و تخفیف های خوبی برای بچه های سایت عکاسی میدهند .....
مهدی
با سلام خدمت دوستان
من هفته پیش خدمت آقای قاسمی رسیدم و مشکلمو حل کردن سپاس و صد درود بر ایشان
با سلام خدمت اقای قاسمی
روز پنجشنبه به تعمیرگاه مرکزی مراجعه کردم و افتخار دیدن شما نصیبم نشد(شاید هم دیدم اما نشناختم چون تا به حال متاسفانه شما رو ندیدم).خدمت اقای علمداری رسیدم برای مشکل لنز دوربینم PENTAX 17-70 F 4 که در برخی فواصل فوکوس گیج میزد.جناب علمداری فرمودند که اگر مشکل جدی باشد قطعات این لنز به سختی وجود دارند و ممکن است تا حدود 500 هزار تومان هزینه در بر داشته باشد که من خیلی نگران شدم چون تازه لنز رو خریدم.بنده لنز رو برای حل مشکل به کارشناسان شما در تعمیرگاه مرکزی سپردم.
از شما تقاضا دارم از انجا که شما به اعضای این فروم لطف داشته و داشته اید و همچنین چون لنز بنده پنتاکس هست و گویا تعمیر و پیدا شدن قطعات ان دشوار تر از برندهای دیگر است،نسبت به هزینه ها و همچنین برطرف شدن مشکل لنز بنده،نظارت داشته باشید (که البته جز این هم نیست و نیاز به گفتن نداشت) از شما متشکرم و همچنین از جناب اقای علمداری که فردی بسیار خوش برخورد و متین و اگاه و مسلط هستند.
با سلام و احترام تشکر فراوان از جناب آقای قاسمی عزیر که در سریع ترین زمان مشکل بنده رو حل کردند
تقریبا 1 ساعت مزاحمشون بودم, ایشون خیلی خون گرم و دلسوزانه و با وسواس مشکل بسیاری از مراجعین را حل و پیگیری میکردند که واقعا برام جالب بود و افتخار میکنیم که باهاشون آشنا شدم
بازهم تشکر از جناب قاسمی عزیز
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
لازم مي دانم از كليه پرسنل تعميرگاه مركزي دوربين و خصوصاً شخص جناب آقاي قاسمي عزيز صميمانه قدرداني كنم. جناب قاسمي با صبر و دقت و با به كارگيري نرم افزارها و سخت افزارهاي تخصصي و صرف وقت فراوان مشكلات فوكوس و نورسنجي دوربين بنده را به طور كامل رفع و دوربين را كاملاً كاليبره كردند.
ضمناً مطلع شدم كه تائيديه رسمي وزارت بازرگاني براي تعميرگاه مركزي دوربين به عنوان نمايندگي رسمي شركت هاي سازنده دوربين (كانن، نيكون، سگما، اوليمپوس و ....) صادر شده است كه جا دارد به جناب آقاي قاسمي تبريك بگويم.
سلام
برای دوربین من یک مشکلی به وجود اومده که هر کاری میکنم درست نمیشه
حدود دو.سه ماهه لکه هایی مثل لکه ی توی عکس توی تصویر ثبت میشه
قدیم دو یا سه تا بودن ولی الان روز به روز بیشتر میشن
ضمن اینکه از کثیفیه شیشه لنز دوربین نیست...چون هم تمیزه هم نمیزارم کثیف بشه
بعد یک سوال:این لکه ها از چگونه به وجود میان؟ایا میشه این لکه ها رو از بین برد؟
مدل دوربینم sony sybershot wx60
فایل پیوست 62868
با سپاس فراوان از آقای قاسمی
ایشان فردی متخصص، شکیبا، با ادب و خوش برخورد هستند،
آدم دلش می خواد هی تند تند بره پیش ایشون فقط برای عرض احترام
بعد از معرفی کردن خودم خیلی سریع کارمو راه انداختن،
راستش من با مرکز خدمات های زیادی برخورد داشتم، مثل یکی دیگه از نمایندگان رسمی دوربین های کنون ( ... ) عذر می خوام ... ولی انگار طلب باباشونو می خوام از آدم بگیرن، دنبال بهانه تراشی ان و یه طوری که بتونن یه مبلغی از مشتری بکشن بیرون.
آقای قاسمی خیلی با احترام با ارباب رجوع برخورد می کنن و صبورانه به صحبتاشون گوش میدن، سپاس فراوان از ایشان.
من دو تا دوربین برده بودم، با توجه به اینکه از شهرستان اومده بودم و باید بر می گشتم، کمتر 1 ساعت هر دو دوربینم رو آماده کردن.
D7100 مشکل کثیفی سنسور داشت، و آپدیت نرم افزار، سنسور تمیز شد عالی شد، ولی با اینکه اصلا لنز رو باز نکردم دیروز دیدم دوباره دو تا گرد اومده رو سنسور
و یه سئوالی واسم پیش اومده! قبل از به روز رسانی نرم افزار، بعد از هر شات چند ثانیه ای عکس ثبت شده نمایش میداد، ولی بعد از به روز رسانی عکس نشون داده نمی شه!!!
علت چی می تونه باشه!؟
بعد از به روز رسانی که آقای قاسمی انجام دادند، همه تنظیمات دوربین شما reset شده و این نمایش عکس هم جزو این تنظیمات بوده که باید دوباره فعالش کنید…