سلام
سلام
من یک دوربین d3100 نیکون دارم.همون اول که گرفتم فروشنده یک رم فیلیپس 16 گیگ روش انداخت.
یک مدتی باهاش کار کردم بعد از یک مدت پوسته رم شکست.رم داخل دوربین گیر کرد.
دوباره بعد از یک مدت بیرون اومد یک رم 8 توشیبا انداختم.اونم گیر کرد ولی باز بعد از یک مدت بیرون اومد و الانم فعلا درسته.
زمانی که گیر کرده بود و میخواستم بیرون بیارمش صدای تیک دیگه نمی اومد.
می خواستم بدونم مشکل بوجود اومده بخاطر کارت من بوده یا کارت خوان(i color،فک کنم چیز بی خودیه) یا اصلا خود دوربین.
ممنون
سلام
سلام
من یک دوربین d3100 نیکون دارم.همون اول که گرفتم فروشنده یک رم فیلیپس 16 گیگ روش انداخت.
یک مدتی باهاش کار کردم بعد از یک مدت پوسته رم شکست.رم داخل دوربین گیر کرد.
دوباره بعد از یک مدت بیرون اومد یک رم 8 توشیبا انداختم.اونم گیر کرد ولی باز بعد از یک مدت بیرون اومد و الانم فعلا درسته.
زمانی که گیر کرده بود و میخواستم بیرون بیارمش صدای تیک دیگه نمی اومد.
می خواستم بدونم مشکل بوجود اومده بخاطر کارت من بوده یا کارت خوان(i color،فک کنم چیز بی خودیه) یا اصلا خود دوربین.
ممنون
سلام آقای قاسمی
لنز canon 18-55 اتو فوکوس انجام نمی شود یا خیلی کند می باشد .دوربین canon 550 d می باشد و گارانتی دارد.لطفا هزینه تعمیر و مشکل از کجاست
ع میشود دوست عزیزم پیمان
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم
نه به اصطلاح بیان شما منطور خرابی کامل برد فلاش است البته این اشکال در دوربینهای کانن با رفع اشکال مکانیکی رفع میشود
خدمات اصلی ما فقط در 2 شعبه در تهران است
1-تعمیرگاه مرکزی دوربین خیابان جمهوری -ساختمان الومینیوم -طبقه 11-شماره 1117 تلفن 66749494
2-شرکت ایده ال دوربین -میدان هفت تیر -ابتدای بهار شیراز -ساختمان 189-واحد 6 تلفن 88840065
در رابطه با هزینه چنانچه قطعه بکار رود برای اعضای محترم سایت فقط 50% دریافت میشود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /شرکت ایده ال دوربین
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم و پوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
در بخش تعمیرگاه مرکزی دوربین و شرکت ایده ال دوربین کلیه امور خدماتی دوربینهای انالوک و دیجیتال انجام میشود
خواهشمندم در اسرع وقت نسبت به ارجاع به بخش فنی اقدام تا کمترین مدت نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه برای شما عضو محترم سایت عکاسی 260000 ریال میباشد خواهشمندم در مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت هستید
دوست عزیزم
آیا دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال دوربین است ؟
مطمینا لنز شما ضربه خورده است که باعث شکستگی یو وی شده است
چنانچه عملیات مکانیک و الکترونیک لنزشما فعال است پس لنز سالم است
چنانچه یو وی از روی لنز شما باز نشد هیچگونه فشار غیر متعارفی به لنز وارد نکنید و در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
هزینه باز کردن فیلتر و سرویس برای اعضای محترم سایت عکاسی کاملا رایگان است
دوست بسیار عزیزم
با عرض سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم و پوزش بسیار فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکالی را که راجع به دوربین خود اعلام کردید نمیتوان اشکال کامل لنز باشد به نظر میرسد سیتم کنترل دیافراگم دوربین شما در تاریک بودن عملیات باز شدن دیافراگم را فرمان نمیدهد وباعث میشود سنسورهای کد دهنده جهت باز شدن دیافراگم عمل نکند و دوربین شما نتواند سوزه را پیدا و باعث جلو عقب رفتم اتوفوکس شود این اشکال یعنی پیدا نکردن
تصویر مورد دلخواه.
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و یا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
خواهشمندم در هنگام مراجعه حتما اعلام فرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
دوست عزیزم محمد
احتمالا با توضیحاتی که دادید به نظرمیرسد قفل اولیه کارت خوان دوربین شما شکسته است که باعث گیر نکردن کارت شما است و میتوان به علت برعکس انداختن کارت مموری بوجود امده باشد
نگران نباشید چنانچه دوربین شما دارای بیمه وگارانتی ایده ال باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان برای شما عضو محترم سایت انجام میشود
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام شود
اشکالی خرابی موتور در لنزهای 55-18در اخبار کانن اعلام نشده است مگر گیربکس لنز شکسته باشد کند کار کردن لنز میتواند به خاطر قرار نگرفتن المانهای لنز در جای خود باشد
چنانچه دوربین شما دارای بیمه و گارانتی ایده ال دوربین باشد این اشکال به صورت کاملا رایگان انجام میگردد
خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع اشکال اقدام فوری شود