نوشته اصلی توسط
Saadat
آقای صفر زاده متوجه نمیشوم چرا باید موضوع ترکیب اینقدر برای شما پیچیده و گنگ باشد؟
متوجه نشدم منظور شما از اعتماد چیست ولی باید بدانید که بر خلاف عکسهای طبیعت مسایل پیش و پا افتاده و بی اهمیتی مانند اضافه کردن ابر و.. در عکاسی منظره حتی ارزش بحث و وقت گذاشتن هم ندارد
این موضع بیشتر برمیگردد به برداشت ها و دیدگاههای بعضا غلط ما
امروز دیگر مسایلی مانند حذف کج لایت ها و یا اضافه کردن کج لایت در عکاسی پرتره اصلاح ناهنجاریها(از حذف خال و کک و مک .. گفته تا کوچک کردن بینی و غیره) تا مسایلی مانند میان تر کشیدن کوچک ها(اصطلاحاتی که در بین عکاسان فاین آرت متداول است) و یا ویرایشهایی که برای عکسهای مینیمال صورت میپذیرد ,عکسهای خلاقانه و... که مجال پرداختن به آنها در اینجا وجود ندارد ,دیگر حل شده است
روش ها و تکنیکهایی نیز که نام بردید همه و همه در در خدمت عکاس هستند تا به آن خروجی که در مد نظر دارد برسد
ابر چیزی نیست که در ماهیت ثبت تاثیر غیر واقعی و مخرب بر جای بگذارد
اگر امروز ابری در آسمان وجود ندارد چه بسا فردا آسمان ابری باشد و شما دو راه بیشتر ندارید ,یا فردا ثبتتان را انجام میدهید و یا به کمک نرم افزار و با اتکاء به دانش فنی و تجربه خود وارد عمل میشوید و این به نظر من هیچ اشکالی ندارد مگر آنکه در این فرایند اشکالاتی از نظر فنی و تکنیکی به وجود بیاید که ثبت دچار اشکال شود چیزی که فرساد در پست اخیرش به ان پرداخته است و بنده بسیار استقبال میکنم.
اتفاق این ثبت در کنار آقای محمد نوری که پس از بنده عکس ارسال کردند انجام پذیرفته و باز اتفاقا در همان روز بحث شرایط جوی نامناسب برای عکاسی نیز مطرح شده بود و باز اتفاقا در همن بحث بنده اشاره کرده بودم که لازم خواهد شد در برخی از عکسها ابرهایی اضافه شود
دوستان حاظر در جمع از جمله جناب نوری حتما به خاطر دارند پیشنهاد مراجعه مجدد به منطقه(ای که ثبت در آنجا نجام شده) با وجو تمامی محدودیتها... از طرف بنده مطرح شد زیرا که در بار نخست مراجعه شرایط نوری و موقعیت قرار گرفتن خورشید در آسمان به مراتب نامناسب تر بود
و در خاتمه باید خاطر نشان کنم
مقابله و برخورد با محدودیت ها نیز جزو وضایف عکاس می باشد.
با تشکر