میثم کاظمی فرد
ما میرویم و عکس ما میماند ، کار دنیا همه بر عکس است ...
Nikon D5100 - 18-55mm , Sigma 10-20mm
یک نکته هست که بعضا دوستان توجه نمی کنن.اینکه ماکرو این دوربین 20 هست چندان مشکل بزرگی نیست چون قسمت زیادی از زومی رو که میتونیم در این دوربین خروجی بیگیریم ناشی از کراپ عکس هست و مشخصه که این کراپ با وجود این سنسور بسیار با کیفیت هست و لزومی نیست حتما سوژه را آنچنان به لنز نزدیک کرد. این دوربین با سنسور فوق العاده اش رو دست کم نگیرید.
سلام دوستان
در محضر اساتید جسارت نشه ولی من هم نظر خودم رو میگم که البته مبتنی بر مطالب نت و بررسی های خودمه و الا عملی کار نکردم!!
در مورد جی 15 کاننن و پی7700 نیکون من ب ه این نتیجه رسیدم کانن بهتره و حتی از فوجی ایکس اف 1 هم بهتره !یه چیز دیگه سری اس کاننه که الان اس 110 و اس 120 هست و اونا هم خوبند و کیفیت خوبی دارند و حسن اصلیشون جمع و جور بودنشونه والا از لحاظ کیفیت کمی تا قسمتی از سری جی عقب ترند!
به هر حال چون من در مورد این رنج از دوربین ها زیاد تحقیق کردم خواستم نتیجه رو به شما هم بگم شاید به درد بعضی ها بخوره! در ضمن دوربین کانن اس ایکس 260 هم نسبت به قیمتش که الان چیزی حول و حوش 700 تومنه کیفیت و زوم خوبی داره! و قابل مقایسه با فوجی مثلا اف 600 یا نیکون اس 9300 نیست.
و اما در مورد جی و ان ایکس کانن و مابقی دوربین های مذکور هر چند تو یه رنج نیستند ولی خوب!!
قابل مقایسه نیستند و مشخصا بخاطر سنسور بزرگش کیفیت عالی داره و عکسی های اون سرشاز از جزئیاتیه که جی 15 و دوربین هایی اون طوری اصلااون جزئیات رو ندارند
خلاصه مطلب:
کیفیت خوب،سنسور نسبتا بزرگ ،جمع و جور و سبک سری اس کاننن حدود 950
کیفیت خوبتر ،سنسور نسبتا بزرگ ، کمی حجیم و سنگین تر لنز عالی سری جی کانن 1200
کیفیت عالی سنسور بزرگ کمی حجیم و سنگین تر جی وان ایکس 1550
البته من خودم هم در مورد این جی وان ایکس سوال دارم که بعدا از دوستان م یپرسم
زنده باشید