با سلام خدمت دوستان عزيز
و تشكر از راهنمايي هايشان.
در مورد دوربين نكاتي هست كه بدين صورت بيان مي كنم. البته فكر كنم جاي اين مطالب در انجمن هاي ديگه باشه؛ كه اگه جواب آنها رو پيدا نكردم در آنجا مطرح مي كنم.
1) بنده هم بر اين اصل معتقدم كه تعويض دوربين و پريدن از اين برند به او برند نه نياز است و نه به صلاح. وقتي هم كه اين دوربين رو خريدم بر اين فكر بودم كه از آن به عنوان وسيله تمرين و كسب تجربه استفاده كنم تا بعد كه تجربه و شرايط مالي بهتر شد اون رو ارتقا دهم.
2) شخصا نيكون رو بيشتر ترجيح مي دهم به كانن. اما مسائلي پيش آمد كه فعلا دو دل هستم كه برند كانن رو انتخاب كنم يا نيكون رو. چندي پيش يك سري عكس رو چاپ كردم كه تعداديش با كانن 350دي تعدادي هم با دوربين خودم گرفته بودم . دوربينها هم در حالت اتوماتيك و فرمت jpeg بودند. ولي به وضوح شفافيت و شارپنس تصاوير كانن نسبت به نيكون تعجبم رو برانگيخت. فكرهاي زيادي كردم ( كه فعلا مجال نيست) نهايتا به اين نتيجه رسيدم كه نمونه عكس هاي مقايسه اي دو برند رو در سايت dpreview رو بررسي كنم. عكسهايي رو كه در قسمت مقايسه ي دوربين ها قرار داده اند اگر موارد مقايسه ي D300 و 40D رو ملاحظه كنيد همين كمبود شفافيت و شارپنس تصوير نيكون رو نسبت به كانن ميشه درك كرد. كه باز هم تعجبم رو بيشتر كرد. بعدها هم از بعضي دوستانم شنيدم كه خروجي كانن نسبت به نيكون بهتره.
3) بنده علاقه و فعاليت زيادي در نجوم و اخترشناسي داشته و دارم. و مطمئنا بايد دوربيني داشته باشم كه جوابگوي عكاسي نجومي هم باشه. كه البته موقع خريد D40 معايب نجومي اون رو نمي دونستم. حالا برفرض كه مشكل بند قبلي ناشي از ناوارد بودن بنده باشه فقط يه سوال مي مونه كه آيا D300 در ايزو و نوردهي هاي بالا نسبت به 40D در چه وضعيتيه؟
4) نداشتن موتور داخلي در D40 و فوكوس دستي
5) ارزانتر بودن دوربين هاي كانن نسبت به نيكون و فراواني بيشتر امكانات جانبي كانن نسبت به نيكون نظير همان مواردي رو كه آقاي غفاريان عنوان كردند .
موارد فوق يه كم نظر من رو به سمت 40D مي كشونه و به همين دليل اگه در آينده مجبور بشم تغيير برند بدهم؛ پس الان نمي تونم سرمايه گذاري روي لنز بكنم.
حالا باز هم نيازمند راهنمايي دوستان هستم. خصوصا موارد 2 و 3
با تشكر