دوست عزیز دوباره این پیشنهادها شروع شد؟به یک کاربر تازه وارد پیشنهاد D810 میدید؟آخه کاری به مسایل تکنیکی ندارم فقط کجاش عاقلانه هست که ما 10 میلیون هزینه کنیم فقط برای یک بادی و یک لنز و دیگر هیچ در حالی که از قابلیتهای ابتدایی اون هم نمی تونیم استفاده کنیم؟بماند اون داستان ویرایش فایلهای بسیار سنگین این بدنه و لنزهای گران قیمتی که پاسخگوی چگالی پیکسلی اون باشه و بحث ذخیره سازی و اینکه صاحب این بدنه باید در سیستم های رایانه ایش هم تجدید نظر اساسی بکنه و .... در یک محیط عمومی اینجور پیشنهاد دادن درست نیست.بعضی دوستان از پس یک عدد 7200 با لنز 140-18 بر نیومدن....یادمون که نرفته....بهتره پیشنهادها پخته تر باشه.
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
مدل سونی که فکر کنم خیلی گران باشه، حدود 4 میلیون و g16 هم که دیگر تولید نمیشه.من از تیپ G3x خوشم اومده به نظرتون این مدل چطور؟؟؟؟؟میشه روش حساب کرد؟؟؟؟؟
و اگه بخوام dslr بگیرم بین d5500 و 760d کدوم یک کار کردن باهاش برای من راحتتر هست. آخه من شنیدم مدلهایی کنون کار باهاشون راحتتر هست تا نسبت به نیکون آیا این گفته درسته؟؟؟؟
منظور من بجای سری 9 G5x بود G3x مناسب کار خانگی نیست(سوپر زوم نگیرید گول ظاهر را نخورید قیافه فقط در DSLR ها تا حدی معادل کیفیت است)
G16 هنوز در برخی فروشگاه ها به قیمت های شیرین حدود 1 میلیون یافت میشود
G7X II هم در محدوده خوبی است ولی قیمت مناسبی ندارد
بطور کلی الان شیرین ترین دوربین همان G16 است
تفاوتی بین یادگیری کنون و نیکون نیست فکر میکنم نیکون ساده تر هم است ولی مشکل اصلی یادگیری عکاسی است وگرنه فقط اسم ها در برند ها متفاوت است برای همین دوربین های کامپکت توصیه شد که خودکار هستند