درود
من خودم تجربه ی زیادی تو عکاسی ندارم ولی خوب چون زیاد دنبال این قضیه بودم گفتم شاید تا حدودی بتونم تجربه خودمو در اختیارتون بذارم
اول از اینکه دو دوربین اول dslr هستند و کیت لنزهایی که شما نام بردید لنزهای شارپی نیستند و میتونید با این هزینه و همین بادیها لنزهای بهتری تهیه کنید ولی مسئله ای که هست ولی ی dslr میخری ناخواسته درگیر تنظیمات لنز و دیافراگمو و اصلاح انواع خطاهای لنز و حتی فکوس نادرست دستگاه هم بشید(که خودم رو 5500 باهاش درگیرم همچنان) هزارتا مسئله ی دیگه!!!! ولی چیزی که هست من با تنظیمات اتو دوربین اصلا میونه ی خوبی ندارم و دوست دارم درگیر باشم اصلا با تنظیمات و اگه بخوای رو اتو عکس بندازی اصلا خرید dslr اشتباهه شما بنظرم همون کامپتهایی مثل g3x که از لنز فیکس استفاده میکنن و درگیر خرید لنز نمیشید و کمتر خطاهای لنز کمتره و نیازی به اصلاح تو فوتوشاپ هم نخواهید داشت.
پ.ن:طبیعتا کامپکتهای پیشرفته بدلیل سنسور کوچکتر و نورگیری کمتر خروجی بمراتب ضعیفتری نسبت به dslrها دارند ولی بشرطی که بتونی دوربین dslrرو خودت تنظیم کنی و مسئله ی بعد عکس وقتی میره تو چاپ حتی تو سایزهای کوچیک هم کوچکترین مشکلاتش معلوم میشه ولی خروجی g3x فکر کنم اینقدر خوب باشه که بتونه راضی نگهت داره
موفق باشید