درود
من خودم تجربه ی زیادی تو عکاسی ندارم ولی خوب چون زیاد دنبال این قضیه بودم گفتم شاید تا حدودی بتونم تجربه خودمو در اختیارتون بذارم
اول از اینکه دو دوربین اول dslr هستند و کیت لنزهایی که شما نام بردید لنزهای شارپی نیستند و میتونید با این هزینه و همین بادیها لنزهای بهتری تهیه کنید ولی مسئله ای که هست ولی ی dslr میخری ناخواسته درگیر تنظیمات لنز و دیافراگمو و اصلاح انواع خطاهای لنز و حتی فکوس نادرست دستگاه هم بشید(که خودم رو 5500 باهاش درگیرم همچنان) هزارتا مسئله ی دیگه!!!! ولی چیزی که هست من با تنظیمات اتو دوربین اصلا میونه ی خوبی ندارم و دوست دارم درگیر باشم اصلا با تنظیمات و اگه بخوای رو اتو عکس بندازی اصلا خرید dslr اشتباهه شما بنظرم همون کامپتهایی مثل g3x که از لنز فیکس استفاده میکنن و درگیر خرید لنز نمیشید و کمتر خطاهای لنز کمتره و نیازی به اصلاح تو فوتوشاپ هم نخواهید داشت.
پ.ن:طبیعتا کامپکتهای پیشرفته بدلیل سنسور کوچکتر و نورگیری کمتر خروجی بمراتب ضعیفتری نسبت به dslrها دارند ولی بشرطی که بتونی دوربین dslrرو خودت تنظیم کنی و مسئله ی بعد عکس وقتی میره تو چاپ حتی تو سایزهای کوچیک هم کوچکترین مشکلاتش معلوم میشه ولی خروجی g3x فکر کنم اینقدر خوب باشه که بتونه راضی نگهت داره
موفق باشید

17678تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks