مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
سلام دوستان
قصد خرید دوربین دارم
بیشتر هم عکاسی طبیعت میکنم و کمی هم عکاسی پرتره
قصد خرید دوربین دارم ولی نمیدونم D7100+18-140 بگیرم یا D5300+18-140+50mm
اگر D7100 بگیرم حالا حالاها پول خرید 50mm جور نمیشه
ممنونم
البت اگه 7100 بگیرید میتونید همون 50 رو از سری d تهیه کنید که قیمتش خیلی کمتر از سری g هست ولی اپتیکی نزدیک هم هستن در حال حاضر این لنز 340 تا 400 خرید و فروش میشه
بدنه 5300 تو قیاس با 7100 یه سری امکانات جانبی خوب داره مثل وای فای و صفحه نمایش چرخان ازون طرف 7100 یه رده بالاتره و سیلسنگ بهتر و دکمه های کنترل بیشتر و قابل برنامه ریزی داره
من گزینم 7100 خواهد بود ( تو هفته ی آینده هم خرید میکنم احتمالا با لنز 50 )
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
پیشنهاد من اینه که مقایسه جامعی بین دو بادی داشته باشید ببینید ایا بر فرض برای شما سیلینگ بهتر مهم تر هست یا صفحه نمایش چرخان و وای فای و ... (کیفیت قاطعانه میگم در این سطح فرقی نمی کند)؟ لنز هم 50 g با موتور فوکوس ، کیفیت اپتیکی بهتر و چند عامل دیگر برتر از سری d است . با توجه به این عامل ها خودتون انتخاب کنید !
ممنون از پاسختون
والا دیگه سیرتا پیاز دوربینهای تو این قیمت دیدم و انقدر خوندم حفظ شدم
من با D5200 و D5300 کار کردم ولی مشکل اینجاست با سری 7 کار نکردم.
کیفیت این دوربینا که خیلی بهم نزدیکه و قابل تشخیص نیست.
صفحه چرخان و وای فای و ... مهم نیست ولی خب بدنه محکم تر وسیلینگ بهتر بنظرم مهمتره
لنز سری G پس از تحقیقاتی که کردم کیفیت بهتری از سری D دارند حالا در عکاسی پرتره چقدر مشهوده نمیدونم
چون میخوام بادی بخرم ک کلا نگهش دارم و قصد تعویض ندارم برای همین زیادی حساس شدم :دی
سلام دوستان تصمیم گرفتم نیکون d700 بگیرم به نظرتان با کیت لنز بگیرم یا بادی و لنز جدا ؟ و چه لنزی رو پیشنهاد میدین؟ عکاسی هم تفننی میکنم.ممنون میشم کمکم کنید.
ببخشید d7200 اشتباه شد.