اول اینکه لنز بد، لنز خوب نداریم. هر لنزی رو برای کاری ساخته اند !
دوم اینکه 18-140 در مقابل قیمت، فوکال و کاربریش لنز بسیار مناسبی هست.
سوم اینکه به قول مهدی قیاس مع الفارغ نکنید. والک اروند دیاف بسته زوم کجا، پرایم دیافراگم باز کجا ؟!
چهارم اینکه به عکس حمیدرضای عزیز در تاپیک منظره و تجهیزاتی که برای ثبتش استفاده شده دقت کنید.
چهارم اینکه به عنوان تاپیک ها هم نگاهی بندازید.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
دوستان من به یک دوراهی عجیبی خوردم
یکی از دوستان من به تازگی یک عدد دوربین 700d بدون گارانتی خریداری کرده و چون اولین دوربین کننش بود به کل راضی نیست و میخواد بفروشه
نظرش اینه که خیلی جاگیری کلید هاش نسبت به نیکون داغونه و میخواد دوباره برگرده به نیکون هرچی هم بهش میگم یک ماه کارکن عادت میکنی تو گوشش نمیره
حالا قضیه اینجاست که این دوست عزیزمون حاضره که دوربینش رو با D3300 من سر به سر عوض کنه دوربینش 200 تا شات هم نزده اما دوربین من 8 هزار تا زده
و من میخواستم که یک لنز 50mm بگیرم که نیکونش 800 تومنه و کاننش 400 تومن
یعنی در صورت ترک نیکون و رفتن به کنون حدود 400 تومن برام صرفه جویی میشه، بعضیا 700d رو از 3300d سرتر میدونن که ازون لحاظ هم ارتقایی هست
حالا پیشنهاد متخصصین این فروم چیه
خرید 700d و لنز 50 کنون و 400 هزار تومان صرفه جویی، در اضای اینکه دوباره با یک سیستم جدید روبرو میشم و طول میکشه بهش عادت کنم
یا نگه داشتن d3300 و خرید لنز 50 نیکون و 400 هزار تومان هزینه ی بیشتر
من شخصا خیلی d3300 رو دوست دارم، یعنی جایگیری کلید هاشو حتی از d5300 و d7100 هم بیشتر دوست دارم و خیلی راحتم باهاش
دوستان دیدم این بحث اینجا هم هست گفتم چیزی که تجربه کردمو در اختیار دوستان قرار بدم
نمیدونم توی چین چه خبره و تولید کنندگان لنز های نیکون دارن چیکار میکنن، اما هفته ی گذشته در یک محفل عکاسی دونفر که هردو به تازگی دو لنز 18-140 نیکون خریده بودن لنز هاشون رو روی یک بادی مقایسه کردیم و یکی از دیگری بسیار شارپ تر بود و عکس های بسیار قابل قبول تری میگرفت تا روی D3300 بنده هم سوار کردن که مطمئن بشن که اینجوریه و دیدن بله
چند روز بعدش همین بحث بین دوتا لنز 50mm راه افتاد، که از نرم تر بودن رینگ فوکس یکی نسبت به دیگری متوجه شدیم که نکنه این دوتا هم باهم متفاوت باشن! هرچند که نتایج عکس هایی که این دو لنز 50 ثبت کردن یکسان بود، اما رینگ فوکس یکی از دیگری بسیار نرم تر و کم صدا تر بود
حالا این تفاوت ها بین لنز های به ظاهر مشابه از کجا میاد، و علتش و راه حل چیه رو باتجربه های اینجا باید بهتر بدونن...
پس در نظر بگیرید اون 18-140 که دست جناب Kato افتاده خوب ساخته نشده بوده و حالا ایشون داره این طرز فکرشو به تمام 18-140 ها نسبت میده
اختلاف در اپنیک لنزها شایع هست ولی در حدی هست که برای پیدا کردن آنها باید کلی وقت گذاشت و عکسها را بالا و پایین کرد. این اختلاف در لنزهای قدیمی تر بیشتر بوده است و همچنین در برندهای نه چندان معروف بیشتر دیده می شود.
تفاوت خروجی دو دوربین معمولا به تفاوت فوکوس دقیق برمی گردد. برای حذف این مشکل باید از سیستم فوکوس کنتراستی استفاده کرد یعنی همان سیستم فوکوسی که در حالت لایو ویو کار می کند. سیستم فوکوس phase detect می تواند خیلی ساده خطا داشته باشد و باید آن را با کمک گرفتن از قابلیت دوربین ها برای تنظیم دقیق اتوفوکوس(micro adjustment) کالیبره کرد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
هم تویوتا مشتری خودش را دارد هم لکسوس. و هم پراید و ب ام و.
شما نیازتان چیست و چقدر بودجه دارید؟
منظور شما این هست که آن لنز خراب بوده است؟ اگر لنز خراب بوده است چرا می فرمایید 18-105 لنز بدی هست.
فرض کنید یک نفر بوده است که لکسوسش تصادفی بوده است و تمام اتاق آن سر و صدا می دهد حالا من بیایم بگویم لکسوس ماشین خوبی نیست؟ آیا این استدلال درست است؟
یک بحث دیگر این هست که خوب بودن یک صفت نسبی است. نه چیز بد داریم نه چیز خوب. باید بگوییم نسبت به فلان چیز بدتر است یا نسبت به فلان چیز بهتر است.
بروید در مورد لنز 16-80 mm f/2.8-4E ED VR هم کمی ریویو بخوانید که اتوفوکوس زیاد جالبی ندارد و 1066 دلار برای آن بسیار زیاد هست.
http://www.lenstip.com/458.10-Lens_r...Autofocus.html
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
به هیچ وجح این لنز خراب نبوده فقط ما در مورد کیفیت این لنز صحبت کردیم و لپ کلام این بود که این لنز لنز شارپی نیست .همین .تمام 18-140 ها رو عرض میکنم نه فقط لنز من . صحبت این بود که 18-105 و 18-55 شارپ تر از این لنز هستند همین. بنده الان 2 تا لنز دارم 50 و 85 و تو فکر خرید 24-70 تامرون هستم
سلام دوستان یکی از دوستان من با هزینه ی 10 میلیونی میخواد دوربین و لنز بخره با هم به 2 تا نتیجه رسیدیم میخواستم نظر شما رو بدونم ممنون میشم
7200 + 24-70 f2.8 vr
810 + 24.120
هدف عکاسی منظره و پرتره بوده با بهترین خروجی