بین 60d با لنزstm و 700d با همین لنز کدوم رو پیشنهاد می دید؟
با توجه به عکسهای دوربین های نیکون بطور مثال در سایت flickrخوش رنگتر وگرمتره وقابلیتهای عکاسیش نسبت به کانن به گفته دوستان همین سایت بیشتره(ولی کانن هم رنگهاش به واقعیت نزدیکتره البته این مسئله بیشتر در عکسهای ماکرو یا خلوت معین است نه در عکسهای شلوغ از نظر تعداد عناصر تصویر)
این مسائل بیشتر به به علائق شما بستگی دارد وباید ببینید از کدام دوربین بیشتر خوشتون میاد از ظاهرش ..قابلیتهاش ..عکسهاش
در کل به سلیقه خود عمل کنید چون مواردی که به طور مثال شاید ...برای من مهم است برای شما مهم نباشد
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
استاد گرامی دقیقا من در سایت فلیکر و مخصوصا 1x خیلی گشتم و تمام عکس هایی که به من می چسبید از نیکون بود! ولی به قول شما شاید این سلیقه ی شخصی من باشد. به هرحال من اول هفته ی آینده این دوربین رو می خرم و امیدوارم با کمک شما دوستان بتونم در عکاسی پیشرفت کنم.
فقط یه سوال برای اول کار همون 18-55 خودش کافیه؟ یا لنز هم باید بخرم؟ سه پایه و کیف هم الزامیه؟
ممنونم واقعا از جواباتون ...
18-55لنز متوسطی از بابت کیفیت البته بستگی به بودجتون دارد مفت میخرنش به وسیله این لنز میتونید نیازاتون را بشناسید به نظر من برای اوائل وچند ماه اول خوبه ولی در اینده حتما به لنزای دیگر نیاز پیدا می کنید
لنز تله بعنوان لنزدوم نیازه ,البته این مسئله بستگی به بازه کاری شما دارد بهترین لنز واید داشته باشید تو بازه کاری لنز تله نمیتونه کمکتون کنه 18-105بعنوان لنز اول اگر بودجتون بیشتر بود گزینه خوبیست
البته من یک عکاس اماتورم مشاوره با افراد باتجربه ای نظیر اقای چگینی فراموشتون نشه
شادیها وزیباییها را ثبت کن.شاید دیگر تکرار نشوند...
راهنمایی در مورد لنز را در تاپیک خودش بپرسید :
http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html#post383187
یا اگر مشخصا در مورد لنزهای نیکون پرسش دارید :
لنز مناسب براي دوربين هاي Nikon
یا :
كدام لنز Walk Around براي دوربين هاي نيكون ؟
و بهتر است دوربین مورد نظر را با لنز 105-18 تهیه کنید ، در صورت کافی بودن بودجه ...
در تاپیکهای مذکور ، مطالب مفیدی وجود دارد که اگر آنها را مطالعه کنید ، پاسخپرسشهای احتمالی را خواهید یافت .
بهترین انتخاب با هزینه دومیلیون چی پیشنهاد می دید؟
(یه سری از دوستان 100d پیشنهاد دادن)