عملکرد بسیار نزدیکی به هم دارند فقط نسخه کنونی فوکوس اس تی ام دارد که برای فیلم برداری کاربردی است.
اگر امکانش رو دارید هردو دوربین را از نزدیک ببینید هر کدام به دلتون نشست همون رو خریداری کنید.
Printable View
با سلام . من تا کنون با دوربین DSLR کار نکرده ام و دوره مقدماتی عکاسی را گذرانده ام و قصدم از خرید دوربین صرفا علایق شخصی و عکاسی از طبیعت و پرتره میباشد و نه کسب درآمد . با یک عکاس مشورت کردم و ایشان گفتند به جای خرید دوربین نو سطح مبتدی و یا متوسط بهتر است یک دوربین فول فریم دست دوم با لنزهای فول فریم بخری . من به کرات خوانده ام که برای یک عکاس لنزها میماند ولی ممکن است بادی عوض شود . با توجه به اینکه برای استفاده از دوربین های فول فریم باید لنز مخصوص خودش را استفاده نمود و من هم پس از کسب تجربه نهایتا باید دوربین فول فریم بخرم آیا به نظر شما نیز بهتر است که طبق گفته دوست عکاسم از ابتدا یک فول فریم بخرم تا لنز های آن هم برایم ماندگار باشد . حقیقتا من شناخت درستی از لنزها ندارم سوال دیگرم این است که اگر یک دوربین غیر فول فریم مثل نیکون 5300 با یک لنز 55-18 VRII بخرم (و یا هر لنز دیگری برای یک دوربین سطخ مبتدی یا متوسط) برای دوربین های فول فریم قابل استفاده نیست ؟ با تشکر .
چه کسی گفته هر کسی که تجربه کافی کسب کرد، حتما فول فریم میخرد!؟ که شما از الان بروید سراغش! فولفریم و کراپ دار، و همینطور انواع مختلف لنز (از جهان مختلف) کاربرد خاص خودشان را دارند. وقتی تجربه کافی پیدا کنید و علایق و نیازهای خودتان را بشناید، بعد میتوانید تصمیم بگیرید که چه تجهیزاتی لازم دارید.
به نظر من بهتر است برای شروع یک لنز همه کاره مثل ۱۸-۱۳۵ یا ۱۸-۱۰۵ یا ۱۸-۱۴۰ بگیرید که حدود یک میلیون قیمت دارند و همیشه هم برای فروش مشتری دارند؛ متناسب با بودجه باقیمانده و علاقهتان، یک بدنه میان رده یا مبتدی هم بگیرید. بعد کم کم دستتان میآید که چیز بیشتری هم لازم دارید یا نه!
این لنزها هم، چیز ماندگاری هستند و اگر هم بعدا با لنزهای بهتر رنجشان را پوشش دادید و احساس کردید دیگر نیازشان ندارید، یا اصلا قرار شد به فولفریم کوچ کنید و دوربین دوم هم نخواستید، همیشه مشتری دارند.
با سلام خدمت دوستان
برای خرید دوربینی که مناسب عکاسی باشه چه پیشنهاد می کنید؟ با توجه به اینکه مخاطب ثابت است و متحرک نیست و محیط هم بسته است چه دوربین و لنزی پیشنهاد می کنید؟ مگه لنز 55-18 برای این کار بده که همه عزیزان 140-18 و ... را معرفی میکنند؟
اصلا و به هیچ وجه
بخصوص 55-18 های جدید مانند 55-18 stm کانن و 55-18 vrII نیکون که فراتر از قیمتشان هستند
دلیل اینکه مثلا در کانن 135-18 و در نیکون 140-18 توصیه میشود نکاتی مانند رنج وسیعتر بعنوان یک لنز همه کاره کاربردی تر هستند و نیاز به لنز دوم را کمتر میکند کیفیت ساخت بالاتر و مانت فلزی و لرزشگیر موثرتر میباشد
درود.
همان طور که دوست عزیز گفتن. داشتن یا نداشتن تجربه دلیل بر خرید فول فریم یا هالف فریم نیست . در واقع شناخت علایق در عکاسی و کاری که میخواهید با دوربین انجام دهید را برای خرید ملاک قرار دهید. ممکن است شما کاری را بخواهید انجام دهید و از همان اول نیاز به فول فریم داشته باشید و یا بر عکس شما به هیچ عنوان به فول فریم نیاز پیدا نکنید. کسب تجربه باعث میشه که شما علایق. خود را بهتر بشناسید و بعد مناسب با آن ابزار بهتری را انتخاب کنید.
و اما در مورد اینکه لنز ها ماندگار هستند بلی تا حدودی درست است .
اینکه بادی عوض میشود به این دلیل است که. بادی های جدید تر و به روز تر بیشتری نسبت به لنز ها می آید و یا شما از بادی زیاد کار کشیده اید و به قولی عمر بادی را تمام کرده اید.
در مورد لنز هم. بلی لنز های کراپدار را نمیتوانید برای دوربین های فول فریم استفاده کنید .
در کانن میتوانید لنز های فول فریم رو بر روی بادی های هالف فریم. استفاده کنید .
در دوربین های نیکون بنده اطلاعات کافی ندارم ولی از دوستان نیکون دار پرسیده بودم همین شرایط را دارد . بهتر است کمی بیشتر تحقیق کنید .
اگر خرید لنز برایتان مهم است و فکر میکنید که بعد ها به فول فریم کوچ خواهید کرد.
در حال حاضر سرمایه گذاری برای خرید لنز بهتر را انجام دهید و بعد ها مناسب با شرایط آینده بادی خود را عوض کنید.
لنز های پیشنهادی دوستمان هم بسیار مناسب هستند.
همیشه همه میگن فول فریم برای کار های خاص و نیاز های متفاوت
میخوام برای اطلاعاتم بدونم فول فریم الان برای چه کاری ضروری است ؟ من هم موقع خرید دوربین از طرف دوستان به خرید فول فریم تشویق میشدم ولی بعد به این نتیجه رسیدم کسی روی این دوربین سرمایه گذاری میکنه که بتونه از اون استفاده کنه
ولی همیشه این سوال برام باقی مونده که کدوم کاره که نیاز به فول داره و با کراپ انجام نمیشه
مطمئن باشید کراپ دار برای استفاده علایق شخصی کاملا جوابگو هست. البته اگر از نظر مالی مشکلی نباشه خیلی از دوستان هم هستند که از عکاسی کسب درآمد ندارند و برای دل خودشان عکاسی میکنند و فول فریم دارند و هستند کسانی که عکاسی منبع درآمد شان هست و کراپدار دارند
عمده تفاوت فول فریم با کراپدار یکی نویز کمتر و دومی عمق میدان کمتر که هر دو بدلیل سنسور بزرگتر است
این را هم در نظر داشته باشید علاوه بر اینکه بدنه فول فریم از کراپ گرانتر هست، لنز های فول فریم نیز گرانتر هستند
ناگفته نماند که کراپدارهای فعلی از نظر کنترل نویز خیلی پیشرفت کرده اند مثلا در ایزوهای پایین تفاوتشان با فول فریم خیلی کم است از ایزو 800 و بالاتر تفاوتها دیده میشوند
این بیشتر به سیاست شرکت ها بر میگرده . تا چند سال قبل اگر کسی به طور جدی به دنبال عکاسی بود باید به سراغ فول فریم ها می رفت که هم امکانات پیشرفته را داشتند و هم بدنه های مرغوب و با کیفیت را. ولی خوشبختانه با معرفی 7دی این مشکل برطرف شد چون همه به سنسور های گران قیمت فول فریم برای چاپ بزرگ یا جزئیات بسیار بالا احتیاج ندارند و یا اینکه اولویت شان کیفیت ساخت بدنه بهتر و امکانات بیشتر هست تا قابلیت های سنسور فول فریم. به هر روی امروز دیگر نمی شود گفت برای عکاسی جدی لزوما و حتما باید به سراغ بدنه های فول فریم رفت.
سلام دوستان.و اساتید محترم و عزیز
من دوربین نیکون دی 5100 دارم و میخوام ارتقا بدم به فول فریم
به نظرتون. هزینه ای که میخوام واسه ارتقا بدم. چند تا لنز (مثلا 70 200 سیگما یا لنز های آرت و 1755 و...)و فلاش و وسایل جانبی بگیرم بهتر نیست؟
یا همون فول فریم با کیت لنز تصمیم بهتریه؟
پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم
درود
مهم ترین بحث در حال حاضر دلیل تصمیم گیری شما برای ارتقاع به فول فریم است. دوربین فعلی شما جواب گوی کارتان نیست؟ یا فقط صرف اینکه میخواهید فول فریم داشته باشید قصد ارتقاع دارید؟
اگر فقط میخواهید تجربه کار با فول فریم را داشته باشید . باید بگویم که وقتی لنز های اندک و محدودی داشته باشید آنچنان فرقی با دوربین های هالف فریم را مشاهده نخواهید کرد.
اینکه تعداد لنز با بازده های بیشتری داشته باشید بسیار لذت بخش تر خواهد بود .چه در فول فریم و چه در هالف فریم .
و اگر دوربین فعلی شما دیگر جواب گوی کارتان نیست . خرید فول فریم را تبریک میگم;)
سلام خسته نباشید . لطفا راهنمایی کنید من قصد خرید دوربین به همراه لنز حداکثر تا 4 تومان. زیاد فیلمبرداری نمیکنم بیشتر خروجی عکس خوب میخوام زیاد از منظره عکس نمیخوام بگیرم بیشتر عکسهای پرتره و خانوادگی عکاس حرفه ای نیستم فقط میخوام عکسهای خوب و با کیفیتی داشته باشم . حوصله ی بردن عکس زیر فوتو شاپ رو هم ندارم . یه دوربین میخوام تا 7 8 سال عکسهای خوب و شفاف ثبت کنم . اینکه دوربین مشکلات نداشته باشه برام مهمه یه بدنه خوب و بدون مشکل از یه طرفم توی دی پی ریویو عکسای دوربینای فول فریم رو با سنسور ای پی اس مقایسه میکنم خیلی بهتره فول فریم طوری که راضی نیستم ای پی اس بگیرم پول فول فریم رو هم ندارم . ظمنا دیدن نمونه عکسای دوربین هاسلبلاد باعث شد به این فکر بیفتم که عکس خوب بگیرم ولی میدونم نیکون و کنون تا قیامت به پای هاسلبلاد نمیرسه . نظزتون در مورد لنز 50 mm و بدنه 5300 چیه یا 7200 با لنز 18-140?
سلام
اول از همه با توجه به سابقه سوالات من و تناقض این سوال با قبلی ها !! بگم این سوال رو از طرف یکی از دوستان میپرسم:
برای عکاسی طبیعت و منظره شما کدوم رو پیشنهاد میکنید:
Canon EOS 5DS R یا Canon EOS 5D iii ؟
میشه گفت عکاس به صورت تخصصی عکس منظره و کوه میگیره و به ندرت از افراد عکس میندازه
عکاس رو نمیشه در رده عکاس های خیلی ماهر طبقه بندی کرد ولی میشه واژه ماهر رو به ایشون اختصاص داد اما خیلی از اوقات در مود اتو عکس میگیره
ولی از نظر مالی هیچ مشکلی پیش روی ایشون نیست
ممنون میشم هم در مورد لنز و هم در مورد دوربین راهنمایی کنید
سلام
براي عكاسي منظره (دوربين روي سه پايه) دوربين Canon EOS 5DS R با توجه به دايناميك رنج و رزولوشن بهتر، گزينه بهتري است. البته توجه كنيد كه براي چنين دوربيني بايستي فقط از بهترين و شارپترين لنزهاي موجود در بازار كه كمترين خطاهاي اپتيكي را داشته باشند، استفاده گردد كه من لنزهاي EF 11-24mm f/4L USM و EF 24-70mm f/2.8L II USM و EF 70-200mm f/2.8 IS USM II را توصيه مي كنم. قيمت كل مجموعه دوربين و لنزها هم حدود 42 ميليون تومان است.
ضمناً براي استفاده مناسب از چنين دوربين و لنزهائي، بايستي دانش عكاسي مناسبي داشت و مسلماً با عكاسي در مد Auto نمي توان انتظار خروجي متناسب با هزينه انجام شده را داشت و شايد نتيجه، دوستتان را نا اميد و پشيمان كند. توصيه مي كنم دوست شما با قدري مطالعه و آموزش اطلاعات و مهارت عكاسي خود را هم افزايش دهند.
ارادتمند
سلام
همانگونه که جناب چگینی عزیز هم فرمودند بین این دو دوربین با شرط داشتن بهترین لنز منظره، 5Ds بهتر است اما اگر قدری راحتی کار و لنزهای ارزانتر را بخواهید خرید 5D III و یا حتی 6D گزینه بهتری است. این توصیه برای یک عکاس حرفه ای و ماهر صادق است ولی برای دوست شما که قرار است با مود اتو عکاسی کند به نظرم هیچ تفاوتی بین این سه بدنه و یا بدنه های ارزانتری مثل 5D II و یا 7D و حتی 700D وجود ندارد. کسب دانش و مهارت برای ایشان از خرید بدنه و لنز واجب تر است
با توجه به جمیع فرمایشتون به اعتقاد من خرید 5300 بهتر است چون ادیت خود دوربین بر روی عکس قبل از فشرده سازی در دوربین های رده پایین بهتر است که علتش هم کاربران این رده ها است که شاید 90 درصدشان تنها از خروجی jpg و مود های اتوماتیک استفاده میکنند و لذا باید عکسهای تمیزی از بدنه تحویل بگیرند. حال آنکه همان سازنده برای بدنه های حرفه ای ترش چون کاربرشان نیز حرفه ای تر است و قرار است در حالت raw عکاسی کرده و سپس خودش عکس را ادیت کند خیلی روی ادیت در بدنه مانور نمیدهد.
اما اون بخش صحبتتان راجع به کیفیت عکس با سنسور بزرگ: اگر واقعا به کیفیت خروجی فول فریم علاقه دارید با هزینه 4 میلیون قادر به تهیه 5D II به همراه 24-105 به صورت کارکرده خواهید بود. اما دقت کنید که همه آنچه که پیرامون پروسس داخل بدنه برای مدل های حرفه ای گفتم اینجا وجود دارد و برای داشت بهترین کیفیت لاجرم نیازمند پست پروسس حرفه ای خواهید بود.
پیروز باشید
سلام
بین سه مدل nikon : D5300 , D5200 , D3300 موندم کدومو بگیرم
با توجه به کیفیت و امکانات و با درنظر گرفتن قیمت کدوم مدل رو بخرم ؟
تاحالا وارد حرفه عکاسی نشدم و اولین تجربه خریدم هست
به عکاسی نجومی بسیار علاقه مندم
بودجم حدود 1.500 هست
مدل دیگه ای مد نظرتون هست؟
از لحاظ کیفیت عکاسی 5300 خیلی از 5200 بهتره؟
فایل پیوست 73282
همونطور که خودتون هم تو نمودار می بینید تفاوت چندانی ندارن تنها تفاوتشون برداشته شدن فیلتر low-pass روی سنسور 5300 هست که کمی به شارپ بودن عکسها کمک میکنه البته خیلی به چشم نمیاد. چون اصولا شارپنس بیشتر به لنز برمیگرده تا بدنه. بعد از اون هم وجود جی پی اس و وایفای. بجز این دو مورد تفاوت دیگه ای ندارن.
این نمودار بیشتر دینامیک رنج رو نشون میده که d5200 طبق این نمودار وضعیت بهتری داره. البته در سایت dxo دینامیک رنج هر دو مدل 13.9 که برای یه دوربین مبتدی عدد خوبیه. و طبق نتایج همون سایت ایزوی 5300 با عدد 1338 در مقابل 1284 (d5200) حدود 5 درصد بهتر شده که البته این مقدار در عمل اصلا قابل تشخیص نیست.
از wi-fi برای انتقال بیسیم عکسها و کنترل از راه دور دوربین توسط موبال و تبلت استفاده میشه. حتی میتونید تصویر لایو ویو دوربین رو به صورت زنده داخل موبایلتون ببینید.
سلام به دوستان گرامی
آقا این مبحث عمق رنگ و دینامیک رنج چقدر اهمیت داره؟
مثلا من یه زمانی مقایسه می کردم canon 60d رو با nikon D7000، خب نیکون یه مقداری عمق رنگ و دینامیک رنجش بهتر بود اما می خوام بدونم در خروجی عکس ها این مسائل فنی و اختلاف جزئی بین این دو تا دوربین چقدر مشخص هست؟
بله به نظر من ارزش داره. اون ماژول wu-1a که فقط وای فای رو به دوربین اضافه میکنه به تنهایی فکر میکنم بالای 200 هزار تومن قیمت داشته باشه تازه اگر گیر بیاد. در ضمن بنده فراموش کردم بگم باتری 5300 مدل en-el14a هست که 20 درصد بیشتر ظرفیت داره.
اسم نرم افزار رو نمیدونم ولی تقریبا هر همه کنترل ها رو میشه روی دوربین انجام داد. فکر میکنم یه تاپیک جداگانه در این مورد وجود داشته باشه.
خیلی که نه ولی با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیادشون (بستگی به شما داره) به نظر من ارزش داره که یک بادی به روز تر بگیرید . و این قیمتی گفتید تنها بدنه میشه اگه میخواید یک لنز همه کاره بگیرید 18-55 رو بعد چند وقت به دلیل رنج تله کم مجبور به تعویض میشید و 18-105 به صرفه تر است . همچنین حداقل 300 تومن باید برای پرداخت تجهیزات جانبی مثل مموری ، کیف ، سه پایه و ... کنار بگذارید .
سلام
سايت DPreview هم در بررسي تحليلي و تفصيلي 5DS R/5Ds به افزايش حدود يك استاپي دايناميك رنچ نسبت به 5D MK III اشاره كرده است.
Raw Dynamic Range
Exposure Latitude
The 5DS R appears to hold up as as well as the 6D with respect to exposure latitude, when normalized to common viewing size. This is definitely a step in the right direction for Canon, as the 6D already showed some improvements over the 5D Mark III when it came to dynamic range. Furthermore, it's nice to see that the increased pixel count, which might have led to an increase in total read noise due to the extra pixels that have to be read, does not appear to adversely affect dynamic range.
ISO Invariance
This performance is an improvement over the 5D Mark III and perhaps even over the 6D, both of which still have noisier midtones and shadows at ISO 800 with a 3 EV push compared to ISO 6400. Comparing the 5DS R to its predecessors side-by-side at common viewing size, it's quite clear that Canon is making progress, with significant improvement over the 5D Mark III. Note the decreased banding in the 5DS R compared to the 5D Mark III, which really helps with shadow recoverability. The 5DS R appears to even slightly outperform the 6D, which is impressive given its resolution.
TL;DR
...............
Indeed, this is essentially what we see, with the 5DS R ISO 100 shot pushed 6 EV appearing to have roughly similar noise levels to the 5D Mark III ISO 200 shot pushed 5 EV. That's at least a stop improvement over the 5D Mark III, with less banding to boot, and this is particularly impressive given the massive increase in resolution.
ارادت
این نتیجه گیری بر مبانی همان نتایج سایت دی اکس او است که پلاتش را گذاشته بودم.
وقتی از همان تکنولوژی قبلی استفاده شده چرا باید فتو دیودهای کوچکتر پنج دی اس دینامیک رنج بالاتری نسبت به مارک سه و شش دی داشته باشند؟ هنوز شش بیشترین دینامیک رنج را در بین بدنهای کنون دارد.
اما با تفسیر دی اکس او از خروجی ممکن است نتایج متفاوت شود منتها من این تفسیری که همه دوستان به ان ارجاع میدهند را نمیپسندم و ترجیح میدهم به همان نتایج نرمال نشده استناد کنم. خود سایت دی اکس او هم در اینده نزدیک مجبور خواهد شد نتایجش را کلا عوض کند!
دوباره سلام. اساتید عزیز
دوستان نظر شما راجع به دی 7200 چیه؟ آیا با دی 7100 خیلی تفاوت خروجی داره؟ من دی 5100 دارم. به نظر شما. ارزش آپگرید داره. به دی 7200 یا. کلا. کراپ؟ یا فول فریم بهتر هست.
Ps:متاسفانه. هنوز معضل. دو دل بودن بنده بین خرید لنز خوب یا بادی با لنز معمولی وجود دارد.
عزیز من فقط تجربه شخصی خودم رو میگم.
نمیدونم خروجی تصویر این دو دوربین تا چه حد متفاوته چون با 7200 کار نکردم اما میدونم 5100 خروجی به نسبت خوبی رو ارائه میده.و یه عکاس دیگه ازین بیشتر چی میخواد؟!
مگر اینکه سرعت دوربین و بافر و فوکوس سریعتر و سیلینگ بهتر براش بخواد براش مهم باشه.هر چند آپگرید همیشه لذت بخشه مخصوصا به لول بالاتر اما به چه قیمتی؟آیا شما به این امکانات بیشتر واقعا نیاز دارید؟؟(فعلا حرف خروجی رو نمیزنم)
من خودم همین چند وقت پش بنا به دلایلی مجبور به دانگرید شدم از فول فریم به 7 دی که تو کنون حرفه ای ترین کراپداره اما این ماجرا باعث شد تو اون چند ماه که 7 دی رو داشتم کلا عکاسی رو جز در موارد ضروری کنار بزارم و بارها برام این سوال پیش اومد که واقعا نیاز من به یه همچین دوربینی تا چه حده!!یعنی واقعا یه 550 دی که تو رنج همین 5100 بود نمیتونست کار منو راه بندازه؟!چرا.باید بگم از سرم هم زیاد بود!!
کراپدار حرفه ای تر رو فروختم و دوباره به فول فریم برگشتم اما اگر بعد از اون فروش میخواستم کراپ دار بگیرم همون 550 دی رو میگرفتم.
ماجرای فول فریم هم که سر دراز دارد.ماجرای وقتیه که میبینید جایی بوی کباب میاد و میرید اونور دیوار میبینید دارن خر کباب میکنن!!اما دنیای متفاوتی از عکاسی رو در کوچ به فول فریم تجربه خواهید کرد اگر قصد هزینه کردن رو دارید.
اگر شما فرمت raw عکاسی می کنید که خیر تفاوت بسیار اندک است اما در jpg کمی تفاوت دارد اما نه زیاد ! چند وقته با دوربینتون کار کردید ؟ لنزتون چیه ؟ بودجه ای که میخواید هزینه کنید چه مقدار هست ؟ چه مشکلاتی با بادی فعلی دارید ؟ در چه ژانر هایی عکاسی می کنید ؟ این ها رو جواب بدید دوستان و من بهتر میتونیم پاسخ بدیم بهتون
پیشنهاد من یه 70D نو و یک لنز 15-85 دست دوم که مجموعا تقریبا در میاد 3.600 و 500-400 تومن هم لوازم جانبی سه پایه و کیف و رم و ... . که واقعا لنز 15-85 میشه گفت بهترین لنز کراپ واک اروند هست . یا اگر قصد داری نیکون بخری D7100 و لنز 16-85 دست دوم همین قدر حدودا در میاد . و اگر هم میخوای نو تهیه کنی D7200 +18-105 و اگه فیلمبرداری هم برات مهمه 70D + 18-135 نو . البته با کمی بودجه میتونی فول فریم دست دوم تهیه کنی که باید ببینی ایا برات کاربرد داره یا نه !
شاید بد نباشه قبل از اینکه به فکر ترک برند حال حاضرتون باشید یا حتی ارتقای همین دوربین ( که واقعا دوربین متوسط رو به بالای خوبی هم هست ) یه لنز فیکس تهیه کنید که هزینه به مراتب کمتری داره و خروجی دوربینتونو با اون لنز ببینید بعد تصمیم به ارتقای بدنه یا حتی تغییر برند بگیرید
چون در هر حال لنز کیت و یا لنز های ترکیبی متوسط نهایت خروجی دوربینو بهتون نمیدن
نوع عکاسی من به 35 بیشتر میخوره ولی باید مورادشو هم در نظر بگیرید
با توجه به هزینه 35 اولویت داره برای من اما اگه تخصصی باشه سیگما
میتونید 35 رو تهیه کنید ( دوستی آشنایی ندارید دور و برتون که لنز فیکس داشته باشه در حد 4 تا شات قرض بگیرید ؟ ) خروجی دوربینتونو ببینید اگه مورد قبول بود به فکر لنز بهتری باشید کما اینکه با ارتقای دوربین به فول فریم هم قابل استفاده خواهد بود
قدم به قدم برید جلو به نفع خودتونه و بهتر میتونید از بودجتون استفاده کنید در مورد 35 و 50 هم همین الان امکان چک کردن فاصله کانونیتونو با لنز کیت دارین که کدومشون براتون کاربردیتره
50 برای پرتره بهتره اما تو محیط بسته احتمالا کمی دست و پاتونو میبنده
محبت کنید این صفحه Nikon AF-S Nikkor 35mm و این صفحه NIKKOR AF-S 50mm رو مطالعه کنید
لنز مورد نیاز رو تهیه کنید و لذتشو ببرید و وقتی به یقین رسیدید لوازم جانبی مورد نیاز رو تهیه کنید
این هم چند نمونه کار با لنز 35 و بدنه شما میتونید از منوی بالا لنز 50 رو هم انتخاب کنید و نمونه تصاویر رو ببینید شاید کمکتون کنه
سلام،
میتونم تا 4 تومان هزینه کنم(البته اگه در رنج 2، 3، 4 هم گزینه هایی رو بگید ممنون میشم).
در کل موارد مصرف بیشتر جهت عکاسی از اشخاص (خانوادگی، مجالس و آتلیه)، طبیعت و خبرنگاری معمولی (در شهرستان) هست. کار ورزشی مورد نظر نیست. برای لنز هم تا 1 (کمی بالا پایین) میشه هزینه کرد. در کل میخوام دوربینی بگیرم که بعدا پشیمون نشم و تا مدت ها نگهش دارم و اهل عوض کردن دوربین نیستم.
و در آخر نیکُن بهتر هست یا کانن؟
با تشکر از راهنمایی شما
با توجه به اين كه شما از وايد تا تله رو نياز داريد و نيازتون به دوربين پر سرعت پس فعلا يه بادى 70D or 7D canon و يا D7100 or D7200 nikon رو بگيريد كه بعدا نياز به تغيير نباشه.
در باره ى لنز هم اولويت بندى كنيد فعلا با توجه به محدوديت هزينه اى كه داريد ببينيد ١-عكس خانوادگى و مجالس ٢- طبيعت و٣- خبرنگارى ٤-آتليه كدومشون از همه براتون مهمترند.
اول اين رو مشخص بفرماييد و فعلا بر اساس نيازتون يك لنز تهيه بفرماييد تا بعدا درصدد تهيه لنزهاى ديگه باشيد.
اينطور كه به نظر ميرسه فعلا يه لنز همه كاره بايد تهيه كنيد.
كانن يا نيكون هم هردو خوبند.اصلا دربند اين نشيد.
سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید من قصد خرید دوربین با لنز دارم . لنز 85 1.8g برای عکاسی پرتره و خانوادگی . تو انتخاب بدنه موندم چی بگیرم . میخواستم بدونم تفاوت کیفیت عکس و عمق و رنگ عکس تو بدنه 7200 و 750 چقدره؟ اصلا ارزش داری فول فریم بگیرم . چون به هیچ وجه تصمیم ندارم توی شب یا نور کم عکاسی کنم . این دو بدنه رو توی نور کافی تفاوت کیفیت عکس محسوس هست یا خیر . ضمن اینکه علاقه ای هم به عکاسی ورزشی و حیات وحش و این چیزا هم ندارم فقط پرتره و خانوادگی همین . فقط و فقط خروجی با کیفیت بدون تار شدگی تصویر برام مهمه دنبال ادیت کردن عکس تو فتوشاپ هم زیاد نیستم . اگر شفافیت عکس 750 از 7200 خیلی بیشتر باشه ارزش داره اگه یه کم بیشتر باشه به نظر من ارزش نداره لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
با توجه به مواردی که فرمودید، بدنه 7200 مناسب و عالی است
بیشتر تفاوت بدنه 7200 و 750 در نویز است و گفتید عکسهایتان را در نور کافی میگیرید
بدنه 750 بدلیل سنسور بزرگتر عمق میدان کمتری در دیافراگم برابر نسبت به 7200 دارد، اما لنز 85 اف 1.8 جی به اندازه کافی عمق میدان کم را در بدنه 7200 برای پرتره گرفتن در اختیار میزارد.
میتونید شارپنس لنزهای مختلف رو با بدنه های مختلف از اینجا تست کنید:DxOMark by DxO - DxOMark
ولیکن در هر حال سنسور در فول فریم کم نویزتر و عمق میدان کمتر هست.
دوست عزیز خودتون هم میدونید که لنز بهتر تضمین کننده کیفیت عکس هست. تفاوت خروجی D7100 با D7200 هم اصلا زیاد نیست و کاملا تابع لنز مورد استفاده هست. یقینا که هر کدام از سنسورهای کراپ و فول فریم جایگاه خودشونو دارند ولی اگه بخواییم کلی بحث کنیم سنسورهای فول فریم بهتر هستند.
به نظرم شما با دوربین d7100 و یه لنز خوب به نتایج خیلی بهتری میرسید البته نفرمودید که در چه ژانرهایی کار میکنید که میشه بهتر راهنمایی کرد.
سلام. ببخشید ،هر چه بیشتر مطالعه میکنم ، دو دلی و شک کردن در انتخاب بیشتر سراغم میاد . لطفا دوستان راهنمایی کنن با توجه به دوربین هایی که داشتن و آلان یک یا چند مدل بالاتر از اون وارد بازار شده ، آیا بروز بودن فقط دوربین تاثیری در عکاسی داره.؟
سوال دوم با توجه به اینکه بین دو دوربین D7100 , d7200 این تفاوت ها(ظرفیت بافر بیشتر، پردازشگر تصویر EXPEED 4،عملکرد فوکوس خودکار بهتر در نور کم، قابلیت ضبط فیلم های فول HD با حداکثر سرعت 60 فریم در ثانیه، سیستم Wi-Fi داخلی با قابلیت NFC یا اتصال میدان نزدیک، و 15% افزایش عمر باطری) وجود داره و با توجه به سوال اولم آیا هزینه کردن روی دوربین جدیدتر به صرفه تره یا دوربین قدیمی تر ?
ممنون میشم از دوستان و بزرگواران این گمراه را راهنمایی کنید:::confused2:::
با اجازه بزرگان عکاسی.
همیشه به روز بودن به معنی بهتر بودن دوربین نیست. توی یکی از انجمن ها خوندم که یک مدل دوربین ورژن جدید اووومده بود ولی تصاویر کیفیت پایین تری داشت. برای مقایسه کیفیت به سایت هایی مثل dxo و dpreview مراجعه کنید میتونید بفهمید تصویر کدام دوربین بهتر است.
wifi داشتن مورد خوبیه. میتونید از گوشیتون به عنوان ریموت استفاده کنید.
کاربرد nfc توی دوربین کمی برام غیر منطقیه و بیشتر فکر میکنم جنبه تبلیغاتی داره.
موارد دیگه هم به خودتون بر میگرده که ببینید به کارتون میاد یا خیر.
فوکوس و باتری بهتر به معنی تفاوت زیاد نیست. میشه ازش گذشت.
اگر فیلم برداری براتون مهم نیست و عکاسی حیات وحش و ورزشی کم میکنید (به خاطر بافر) من به شخصه 7100 بر میدارم. برای وای فای هم یک ماژول میگیرم. باقی پول رو هم میذارم روی لنز.
در مورد این دوربین بله ارزش هزینه را دارد از هر زاویه ای نگاه کنیم این ارزش را دارد به شروط زیر
1 : روزانه تعداد زیادی عکس بگیرید (بیشتر از 200 تا )
2 : از رویداد ورزشی بصورت مداوم عکاسی کنید
3 : در شب و غروب و فضای بسته خیلی عکاسی کنید
4: اگر در یافراگم های بازتر از 2.8 مداوم عکاسی می کنید و درصد تصاویری که در این روزنه دارید خیلی زیاد است
5 : اگر در برخی مراسم دائم باتری کم میاورید (بیشتر از 1000 تا عکس میگیرید)
اگر موارد بالا در مورد شما صدق نمی کند گزینه ارزانتر را انتخاب کنید و اضافه هزینه را پس انداز کنید
در نهایت اگر بودجه اهمیتی ندارد همیشه بهترین را تهیه کنید :-D
درود بر اساتيد - به نظرتو ارزش داره بادي نيكون 5200 خودمو بفروشم و به بادي 7100 ارتقا بدم ؟ علتشم فيلتر لو پس و يه سري امكانات حرفه اي تر - بادي خودمو چند بر ميدارن ؟
دوست من به نظر بنده این بحث ارتقاء بدنه اونهم در سیستم کراپ سنسور بیشتر یک بحث روانیه تا یک بحث کیفی.در همین فروم بعضی با یک بدنه 30D دارن شاهکار میکنن.یا همون دوستمون که با یک عدد لنز 55-18 عکاسی شب انجام میده.مشکل بیشتر تکنیکی،کمبود دانش عکاسی،فقدان ذوق و دید خلاقانه هست تا ابزاری.
سلام به همه رفقا و خبرگان هنر عکاسی
راستش من تازه میخوام بیام تو میدون و اطلاعات دقیقی از فن عکاسی ندارم و میخوام تازه شروع کنم ولی قصد ادامه تا سطح پیشرفته عکاسی رو دارم
.
.
با توجه به تحقیقات در این فروم و نظر اساتید و با توجه به بودجه تا 3 میلیونی بین این مدل nikon d5300 kit 18-140 و nikon d7100 kit 18-105 موندم
لطفا با توجه به تجربیات ارزشمندتون به منظور هدف ادامه تا سطح پیشرفته و این بودجه بنده را راهنمایی کنید
با سپاس
با سلام خدمت کاربران محترم انجمن
من تازه با این سایت اشنا شدم
در اینده نزدیک میخوام یه دوربین SLR بخرم برای عکاسی پرتره،خانوادگی،مجالس عروسی و کمی هم طبیعت
بیشتر کیفیت تصاویر برای برش زدن تو کار فتوکامپوزیت و مانیپولیشن برام مهمه
حالا سوالم این هست که یه بدنه معمولی مثل Canon 70D با یه لنز با کیفیت بخرم بهتره یا یه بدنه حرفه ای مثل Canon 7D mark II با یه لنز معمولی،خرید کدام مورد عاقلانه تر هست
سوال دیگه اینکه چه لنزی برای پرتره مناسب هست میخوام تمامی جزئیات صورت توی عکس ثبت بشه با وضوح بالا برای روتوش خوب و حرفه ای
خیلی هم از عکاسی سردرنمیارم در حد مبتدی هستم ولی به خاطر علاقه زیاد میخوام یه دوربین SLR خیلی خوب داشته باشم،پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم
من در همین تاپیک پستی در رابطه با انتخاب دوربین DSLR ارسال کردم ولی الان کمی نظرم رو معیارها تغییر کرده و همینطور با توجه به محدودیت بودجه تصمیم گرفتم دوربینی برای عکاسی خانوادگی و پرتره و روزمره تهیه کنم و بقیه موارد طبیعت و ... در اولویت آخر هستند. البته اماتور هستم (قصد دارم برای کلاس و یادگیری حرفه ای هم بعد از خرید اقدام کنم) ولی فکر نکنم تا مدت ها (شاید چندین سال) امکان عوض کردن دوربین برام باشه و برای همین میخوام یک چیزی بگیرم که بعدا پشیمون نشم. شما چی پیشنهاد میکنید تا 5 تومان جمعا برای بدنه و لنز؟ و چه لنزی برای پرتره مناسب هست؟
سلام.من با بررسی های زیاد درخصوص انتخاب دوربین ؛ نهایتا نیکون 7200 را انتخاب کردم و تصمیم دارم به زودی آنرا بخرم ولی یک چیز نگرانم نموده است وآن نشستن گرد و غبار و لکه روغن روی سنسورمیباشد.تاپیک های 7200 و 7100 را نیز بطور کامل مطالعه نموده ام و چند سوال نیز در آنها فرستادم که دوستان بزرگواری نمودند و پاسخ دادند ولی هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ام. یکی از اساتید گفتند که روی سنسور دوربین های dslr پس از مدتی گرد غبارمینشیند که قابل رفع میباشد.میخواستم بدانم آیا گرد وغبار و لکه روغن برای 7200 واقعیت دارد یا خیر(مانند 600d) .راستش انتخاب دومم کنون 70d میباشد اگر مورد مذکورواقعیت داشته باشد به نظر شما اگر70d بخرم مشکل گرد غبار را نخواهم داشت. من میخواهم بیشتر ازمنظره و فضای بیرون عکاسی کنم و با بررسی هایی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که نیکون برای این منظور مناسب تراست لذا سوال دومم این است که آیا ارزش دارد به خاطرشک و تردید برای گرد و غبار و لکه روغن 7200 را کنار بگذارم. خواهشمند است به این دو سوال پاسخ دهید. با تشکر
قاعدتا اگر میخوایید تا چند سال از چیزی که گرفتید راضی باشید و قصد ادامه دادن هم دارید باید یه بادی جدیدتر تهیه کنید که تا چند سال راضیتون کنه.
پس تو کانن 70D تو نیکون D7100 یا 7200 پیشنهاد میشه.یه لنز 15-85 برای کانن و یا 16-85 هم برای نیکون لنزای شارپی هستند و تا چندین سال نیاز به تعویض ندارند.
برای استفاده پرتره هم با توجه به بودجتون یه 50 اف 1.4 تهیه بفرمایید.به نظرم این بادی ها و مجموع این لنزها خیلی ایده آل میشه.البته به نظر من.