18-55 و نیکون 3200
1
2
3
4
5
6
Printable View
هنوز برام واضح نشده
سلام
بله عمق میدان عکسهایی که گذاشته بودین کم بود. به این نوع عکسها که پشت سوژه محو میشه عکس با عمق میدان کم گفته میشه.
شما قبل از خرید دوربین بهتره در مورد دوربینهای DSLR- انواع لنزها- فاصله کانونی و مثلث نوردهی(شاتر-ایزو-دیافراگم) اندکی مطالعه کنید.
امکانات فولفریم یکی دوتا نیست اما بارزترین مشخصه این دوربینها سنسور بزرگتر اونهاست.
با چه لنزی میشه چنین عکسی گرفت؟
من حدود 1.5 یعنی در حد دوربین دی5200 با لنز 18-55 دارم
پیشنهاد شما چیه؟
ایا زیاد روی دوربین خرج کنم یا لنز؟
دوست دارم وقتی عکسی میگیرم با فتوشاپ کمترین ویرایش رو انجام بدم
بیشتر ملاک من در انتخاب این دوربین تعداد بالای نقاط فوکوس بود چون خیلی پسندمه این نوع فوکوس فکر کردم باید مربوط باشه
حالا پیشنهاد شما چیه؟
اگر هم شماره تونو خصوصی بدید تماس بگیرم جهت تسریع در پاسخ ممنون میشم
درود
برای داشتن عمق کم میدان شما میتونید از لنزهای با دیافراگم باز استفاده کنید.
راه های دیگری هم هست مثل استفاده از لنزهای بلند و نیز هرچه پس زمینه از سوژه دورتر باشه، بیشتر محو میشه.
درضمن تعداد بالای نقاط فوکوس ربطی به عمق میدان نداره.
و برای پیگیری بیشتر:
http://forum.akkasee.com/f61/t5944.html
سلام
عضو جدیدم
به عکاسی علاقه دارم ولی تا حالا دوربین نداشتم
تا یک ملیون میخام هزینه کنم فعلا
یه d5100 دست دوم هست تو یه سایت که خودش میگه تر و تمیزه قیمت داده 950 تومن با لنز 55 18
و قیمت d3200 اکبند هم 1130000 تومان هستش
شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
کدوم سر تره؟
قیمت d5100 به 950 تومن می ارزه؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید چون از دوربین زیاد سردرنمیارم
ممنون
سلام
یکی از دوستان قصد خرید بادی فول فریم داره و بین 610 و 750 نیکون مردد
اساتیدی که تجربه استفاده این دورین ها رو دارن با توجه به اختلاف یک تومنی معقوله خرید 610 و اگه نه از لحاظ کاربردی و نتیجه خروجی چه تفاوت هایی بین این دو دوربین هست؟
سلام. من قصد خرید یک دوربین رو دارم .
از مطالبی که خوندم توی سایت متوجه شدم که اگر بخوام یه مقدار اطلاعاتم رو در زمینه عکاسی ببرم بالا و تقریبا بهتر از الانم عکس بگیرم بهتره از همین الان یه DSLR بخرم.
اما با توجه به بودجه ای که دارم و نمی خوام بیشتر از 1 تومن هزینه کنم ، به نظرتون بهترین دوربینی که واقعا علاقمو به عکاسی ببره بالاتر و چندسالی هم برام کار کنه و قابلیت تعویض لنز و ارتقای اونو داشته باشه ، چی میتونه باشه؟
با گوشی عکسای خوبی میگیرم اما تجربه ای در زمینه عکاسی با دوربین ندارم.
سلام
برای بالا بردن اطلاعات نیازی به ی دوربین DSLR نیست و حتی نیازی به دوربین نیست، راه مطالعه به روی همه بازه اما اگر بخواهید یه سری موارد و تنظیمات دستی و نورسنجی رو بهتر تجربه کنید خریدن یک DSLR به شرط پیگیری کار بدی نیست!
با توجه به هزینه، به نظرم خرید یک دوربین D5100+ 18-105 یا D3200+18-105 می تونه گزینه ی خوبی باشه.
دوست عزیز بودجه شما در حد سری پایه دی اس ال آر هاست که تو نیکون سری 3000 و تو کنون سری 1000 رو میتونید تهیه کنید اما توجه کنید که سری پایه دارای حداقل امکانات یک دی اس ال آر هستن در حالی که دیدگاه شما به عکاسی کمی بیشتر از سری پایه هست بهتره که یه مرحله بالاتر برید همونطوری که دوست عزیزم آقا ایمان فرمودن سری 5000 نیکون تو اولویته و یا سری 600 کنون اگه تونستید بودجه رو بالاتر ببرید که به سری 700 هم میتونید نگاهی داشته باشین ولی توجه کنید که کل بودجه رو نمیشه به بدنه و لنز اختصاص داد باید حافظه مناسب تهیه بشه و یه کیف برای حمل و نقل همین دو قلم که به چشم نمیاد در کمترین حالت یک دهم از بودجه ی فعلیتونو نیاز داره
شاید براتون جالت باشه من سری 3000 دار ( 3200 ) خیلی راضیم ازش ولی اگه تجربه الان رو دو سال قبل داشتم بدون شک سری 5000 رو انتخاب میکردم
جواب ما رو هم بدید ثواب داره:::blushing:::
تقریباً هیچکس نمی گه جنسم تمیز نیست! لذا دیدنش مهمه و تعریف تمیزی تو چشم افراد فرق داره! یکی می بینی وسایلش ولو بوده همیشه و می گه تمیز یکیم مثل من لای پر قو نگه داشته می گه تمیز!
اگر می تونید ببینید یا کسی رو با خودتون ببرید و کمکتون کنه خوب 5100 کمی بهتره(سنسور 3200 بهتره البته) اما اگر براتون ممکن نیست همون 3200 هم برای شروع بسیار خوبه.
سلام
به نظرم بادى نو 3200 بهتر از کارکرده 5100 است مگر اينکه حدود 300 تومان اختلاف قيمت برايتان مساله ساز باشد.
دوربين 5100 رو به قيمت داره ميده اگر کارت حافظه هم روش باشه که چه بهتر. اىن مدل هم خوب هستش و همونطور که دوستان فرمودند کار راه انداز هست.
براى خرىد بدنه و مخصوصا لنز کارکرده دقت فراوان به خرج دهيد
مدل d3200 رو دیدم و خب فکر کنم بتونم تا این مقدار هزینه کنم.
از دوربین های شبه اس ال ار چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
تفاوت این دو رو هم لطف کنید ذکر کنید . شبه اس ال ار و دی اس ال ار
درود،
دوربینهای شبه SLR از نظر امکانات و سایز بدنه تقریبا نزدیک به دوربینهای DSLR رده های مبتدی هستند اما وقتی صحبت کیفیت تصویر هست، حرف چندانی در مقابل DLSR ها ندارند. دلیلشم بهره گیری از لنزهای نه چندان با کیفیت که عموما زوم بالایی هم دارند، سنسور کوچکتر، رفتار نویزی نه چندان خوب و ... هست.
دوبين هاي شبه اس ال آر (SLR Like) ظاهري شبيه دوربين DSLR دارند ولي تشابه در همين جا تمام مي شود! دوربين شبه اس ال ار: امكان تعويض لنز وجود ندارد، مكانيزم آينه و شاتر مكانيكي ندارد، سنسور بسيار كوچكتر و نتيجتاً كيفيت تصوير بسيار پائين تر از دوربين اس ال آر دارد ، به دليل نداشتن مكانيزم آينه، سيستم فوكوس فازي ندارد و در نتيجه فوكوس كندتر و غير دقيق تري دارد. بقيه تفاوت ها را هم دوستان فرمودند.
سلام. خدمت اساتید . با مطالعه بیشتر در مورد دوربین ها ،در انتخاب دوربین مناسب تر دچار مشکل مشم از روزی که قصد خرید دوربین کردم چندین بار مبحث مطالعاتی در مورد دوربین مورد نظرم رو عوض کردم.هرچی مطالعه بیشتر سردرگمی بیشتر. از بزرگواران تقاضا دارم لطفا در بخش های زیر در مدل های دوربین d7200,d7100, d5300 ,d5500 به این حقیر راهنمایی برسانند.
در مورد عمر شاتر ، سازگاری با لنز های روز و تولید در آینده(نسبت به تجربه در دوربین های مدل قدیمی و لنز های روز) ، راحتی در استفاده از دکمه ها و تنظمات ، نسبت قیمت به کیفیت دوربین ،کیفیت عکسبرداری ،و ...
با تشکر
دوست عزیز قطعا اساتید و آشنایان به این یحث راهنمایی بهتری می کنند براتون اما از نطر این حقیر
در صورتیکه موضوع مالی بین اونها مطرح نباشه به جهت کنترل بهتر شبیه دوربین های حرفه ای تر و فول فریم بهتر هست از سری 7xxx استفاده کنید و این سری هم موتور فوکوس بدنه داره و از لنز هایی که موتور فوکوس در خود لنز نیست هم می تونید استفاده کنید مثل 50 م م 1.4D و با این اوصاف و کنترل کمی بهتر نویز تو 7200 و رفع ایراد نه چندان مهم و با اهمیت حاشیه رنگی در عکس های Jpg که در 7100 دیده میشه بنده 7200 رو پیشنهاد می دم
در صورت وجود محدودیت در موضوع مالی D5500 نیکون تفاوت محسوسی از نظر کیفیت خروجی با 7200 نداره
ضمنا بنده هم بعد از کلی تحقیق و مطالعه به این نتیجه رسیدم که بهتر هست در مورد لنز حساسیت و اهمیت بیشتری قائل باشید .
موفق باشید
در
عمر شاتر آنقدر تفاوت نداره که بخواید بهش به عنوان پارامتر تصمیم گیری فکر کنید. در مورد سازگاری، مانت همه لنزهای نیکون یکسانه و در نتیجه هر لنزی که به یکی از اینها بخوره، به بقیه هم وصل میشه، فقط در سری هفت هزار موتور داخلی وجود داره که امکان فکوس اتوماتیک رو برای لنز های بدون موتور فراهم میکنه و البته فعلا به نظر میاد که سیاست نیکون اینه که لنز های بدون موتور رو با سری های جدید جایگزین کنه.
راحتی استفاده هم کاملا به سلیقه شخص بستگی داره، ولی بطور کلی بدنه های کلاس بالاتر دکمه های بیشتری دارند و در نتیجه نیاز به گشتن در منو ها کمتر میشه و علاوه براون، ممکنه قابلیتی در بدنه های کلاس بالا باشه که برای کلاس پایین درنظر گرفته نشده باشه (مثلا براکتینگ). ضمنا اگر فیدبک کلی جامعه نسبت ه جاگذاری دکمهها منفی باشه، ممکنه تو مدل های جدید تر اون رو اصلاح کنند.
علاوه بر اینها بدنههای کلاس بالاتر کیفیت بهتری از نظر آب بندی و استحکام فیزیکی دارند.
در مورد کیفیت عکس، به سنسور و پردازنده مربوط میشه که این سال ها معمولا مدلهای هم نسل از این دو کلاس اختلاف جزئی دارند و نسل های جدید تر بهبودهایی دارند که متناسب با کارکرد شما مهم باشد یا نباشد.
سلام دوستای عزیزم
به نظرتون. ریسک خرید دی 600 نیکون. با حدود قیمت. دو میلیون و پانصد. با 20000 شات. ارزش دارد؟ یا. نه؟ من. فکرم قفل شده دیگه نمیدونم چیکار کنم
سلام
D600؟
به نظر بنده خیر!
این دوربین مشکل روغن ریزی جدی داشت و به خاطر همین nikon مجبور شد D610 رو بیرون بده تا از بدنامیش رها شه.
20000 تا شات هم کم نیستا!
شخصاً اگر خیلی دوست داشته باشم فول فریم بخرم و نتونم برای 610 هزینه کنم، ترجیح می دم دی 700 بگیرم تا 600! اما به نظرم هیچ کدوم از این دو با هزینه ی نه چندان زیاد معقول نیست! شما می تونید دی 7200 تهیه کنید، بسیار هم به روزتر و مناسب تر.
سلام دوستان
من میخوام درحد 2 تا حداکثر 2.5 خرج کنم. بنظرتون چی و با چه لنزی بگیرم؟
مصرف من عکاسی صنعتی از اجسام 5 سانتی تا یک متریه و همچنین عکاسی روزمره... فعلا میخوام فقط یه لنز بگیرم.
دوربین هایی که پیشنهاد شده بهم:
Canon 700d
Nikon d5300
Nikon d5500
نظرتون چیه؟
پیشاپیش ممنون
گزینه آخر.ولی جیزی برای تک لنز بدرد بخور نمیمونه.جهت لنز هم با کمی بالا و پایین فعلا فکر 105-18 باشید.در غیر اینصورت مجبورید به همون 55-18 بسنده کنید.البته بعضی دوستان با همون 55-18 کارهای خارق العاده ای میکنن ولی خوب در فوکال دستو پای آدم رو حسابی میبنده.در هر صورت برای عکاسی صنعتی به یک دوربین با مگاپیکسل بالا احتیاج دارید.
سلام دوستان عزیز وقتتون بخیر، من میخام بین 7d ll و 70d یکی رو انتخاب کنم بودجه هم 5میلیون درنظر گرفتم هزینه کنم وطبیعت و مستند اجنماعی کار میکنم، پیشنهادتون چیه 70 دی بخرم بهمراه دوتا لنز یا 7d ll ؟ نظرتون درمورد بدنه 70d چیه؟ و اینکه لنزهایی که برای کراپدار خواهم خرید بعدا روی فول فریم هم میشه استفاده کرد یانه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان نویر دی700 کمتره یا دی5300 ؟
سلام دوستان
فرق دوریین d5200 و d5300 چیه؟
اگه بخوام یکی از این دو تارو انتخاب کنم شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟؟؟
سپاس از نظرات دوستان
فرق زیادی که ندارن ، فقط میشه به سنسوره آپدیت شده و ال سی دی بزرگتر ، wifi و gps داخلی و عمر باطریه بیشتر اشاره کرد
من اگر جای شما باشم با توجه به بودجه ای که دارم جدیدترین رو انتخاب میکردم در واقع 5300 اما با اندکی ارتقا بودجه 5500 انتخاب بهتریست
متاسفانه تو این سطح اختلاف ها انقدر نیست که بشه به هزینه ی کمتر و خرید لنز بهتر اشاره کرد
اگر منظورتون 700D و D5300 باشد که احتمالا همینگونه است باید عرض شود که بحث نویز در کنون و نیکون همیشه وجود داشته و طرفداران هر برند تعاریف مختلفی از کنترل نویز دارند. اما عمدتا بدنه های نیکون نویز کمتری دارند و در شرایط نوری ضعیف عملکرد بهتری دارند. ضمن اینکه معمولا داینامیک رنج بالاتری هم نسبت به مشابه کنونی خود دارند.
البته در دوربین های امروزی نویز آزار دهنده در کراپدارها بالاتر از 3200 شروع میشود و در فول فریم ها بعد از 6400 بنابراین عملکرد بذنه های کنون و نیکون مد نظر شما از نظر نویز در قسمت عمده عکسها (که شرایط نوری مساعد است و ایزو زیر 3200 است) تفاوت چندانی ندارد و لذا عوامل دیگر بر انتخاب برند موثر تر خواهند بود
پیروز باشید
تفاوت های اصلی این دو بدنه چی هست(70d. 7Dmark ll) امکانش هست بیشتر توضیح بدین
مزاياي 7D MK II نسبت به 70D:
بدنه محكم تر، دربندي بهتر، خوشدستي بهتر و دكمه هاي بيشتر، تصوير با بزرگنمائي بيشتر (1x) و پوشش بيشتر (100%) در ويوفايندر، سيستم فوكوس پيشرفته تر (مشابه 1Dx) با تعداد نقاط فوكوس بيشتر و سيستم هوشمند و قابل برنامه ريزي براي تعقيب سوژه، سرعت عكاسي پياپي بيشتر ، ترازنماي دو محوره، دارا بودن دو شيار براي حافظه (يكي CFو يكي SD)، استفاده از درگاه USB 3 ، فيلمبرداري با نرخ 60 فريم در ثانيه
مزاياي 70D:
قيمت كمتر
سلام.ویوفایندر با پوشش 100٪ چه مزیتی به پوشش کمتر مثل 98٪ داره؟ ممنون
اگر به امکانات 7دی مارک دو احساس نیاز میکنید در خریدش شک نکنید
اینکه ابتدا 70دی را بگیرید و بعد ازمدتی بخواهید تعویض کنید متحمل ضرر مالی میشوید
سلام خدمت دوستان
بنده فوق دیپلم گرافیک دارم،از همون اول هم ک وارد این رشته شدم از همه بیشتر به عکاسی و کار اتلیه ای علاقه داشتم،بالاخره با پایان درسم،دنبالش رفتم و کلاسام تازه شروع شده(مدرسه گرافیک اینورس)،حالا می خوام ی دوربین تهیه کنم در حد 4 5 تومن،می خواستم راهنمایی کنید منو لطفا
ممنونم از همتون
درود. والا 4-5 تومن فرقش 1 میلیونه
با این حال من پیشنهاد میکنم 250 برای یک کیف خوب، 500 تا 600 برای یک سه پایه و حدود 100 برای یک مموری کنار بگذارید.
بعد تصمیم بگیرید که میخواید دوربین و لنز نو بخرید یا کارکرده.
اگر 5 تومان بودجه داشته باشید با کسر 1 میلیون برای لوازم جانبی میتونید با 4 تومن باقیمانده انتخاب های خوب و متفاوتی خواهید داشت.
من باشم با این بودجه یک 70دی کنون یا 7100 یا 7200 نیکون ( ترجیحاً بصورت کارکرده و تمیز و قابل اطمینان میخرم ) بهمراه یک لنز 18-135 (کنون) یا 18-140 نیکون. و اگر از بودجه باقی موند با دقت تمام پس انداز میکنم.
بعد عکاسی رو شروع میکنم و راهم رو پیدا میکنم و شروع میکنم به ارتقا دانش عکاسی و پردازش و شناسایی نیازهام و خرید لنزهای متناسب و تجهیزات کاربردی...
ممنونم از راهنماییتون،بنظرم راهم تا حدودی می دونم عکاسی پرتره و عروس داماد و همینطور فیلمبرداری،کلا یه اتلیه حرفه ای و کامل این 70دی بنظر میاد دوربین خوبیه 1 2 نفر دیگه هم پیشنهاد دادن،
کلا تو دوربین کنن بهتره یا نیکون؟
اونوقت دوربین کارکرده جایی هست برا فروش ک مطمئن باشن یا تو دست باید پیدا کرد؟
برای این کار شما 70دی + 18-135 STM گزینه بسیار خوب و مناسبی برای شروع هست.
کارکرده هم در همین سایت خودمون بخشی برای خرید و فروش هست که بنده پیشنهاد میکنم چون با دوستان اکثراً آشنایی داریم و قابل اعتماد هستند. یکی دوتا سایت هم هست که میتونید به اونا سر بزنید ولی در هنگام خرید از اونها دقت کنید و ترجیحاً حضوری معامله کنید.
بودجه ای که هنگام خرید جنس دست دوم به نسبت آک صرفه جویی میشه در گاهی اوقات قابل توجه. مزیت دیگه خرید دست دوم اینه که هنگام فروش با کمترین ضرر ممکن به فروش میرسه و گاهی هم با سود !
ممنون دوست عزیز قابل شمارو نداره, من از خریدم راضیم و مطمعنا تاچندین سال جوابگو خواهد بود
با عرض سلام
بنده حدود پنج ساله عکاسی میکنم قبل از اون تو کار خطاطی و تابلو سازی بودم حدود بیست سال و کلا از هنر خوشی میاد راستی بخاطر مشغله کاری چون مدیر مالی یه شرکتم گاهگاهی عکاسی میکنم بصورت حرفه ای نیست ولی دوست دارم حرفه ای بشم اولین دوربینم کانن پاورشات 210 بود بخاطر عکس گرفتن از دختر م که تازه متولد شده بود خریدم من هر ماه عکسها رو ظاهر میکنم حدود چهل گیگ عکس دارم امسال فروردین اونرو فروختم و کانن g1x m2 خریدم کلا تو مد دستی عکسبرداری میکنم و هر موقع روستا میرم فقط کارم عکس گرفته چه طبیعت چه پرتره چه در شب راستی چند وقتیه با دوربین حال نمیکنم فکر میکنم مد دستی اون انعطاف زیادی نداره یک سوال دارم میخوام به فول فریم کوچ کنم دلیل اصلی این تصمیم آینه که فکر میکنم دوربینم انتظاراتم رو برآورده نمیکنه چون زیاد به عکسها نگاه میکنم میبینم عکسها شارپنس و وضوح کافی ندارن بخصوص تو نور کم لطفا راهنمایی کنید با بودجه حدود هفت میلیون و داشتن یک فلاش 430 مارک دو کانن بدنه شش دی رو با چه لنزی بگیرم؟
آیا تنظیمات دوربین فعلی ام واقعا با شش دی تفاوت فاحش داره و دوربین مد نظر اون چیزی رو که میخوام بهم میده؟
لازم به ذکر است با اینکه فکر میکنم عکسام هنوز خیلی جای کار داره اونقدر برای دوستام یه شاهکار به نظر میرسد و همیشه هر جا باشن فقط دوست دارن من عکاسی کنم
با عرض سلام
بنده حدود پنج ساله عکاسی میکنم قبل از اون تو کار خطاطی و تابلو سازی بودم حدود بیست سال و کلا از هنر خوشی میاد راستی بخاطر مشغله کاری چون مدیر مالی یه شرکتم گاهگاهی عکاسی میکنم بصورت حرفه ای نیست ولی دوست دارم حرفه ای بشم اولین دوربینم کانن پاورشات 210 بود بخاطر عکس گرفتن از دختر م که تازه متولد شده بود خریدم من هر ماه عکسها رو ظاهر میکنم حدود چهل گیگ عکس دارم امسال فروردین اونرو فروختم و کانن g1x m2 خریدم کلا تو مد دستی عکسبرداری میکنم و هر موقع روستا میرم فقط کارم عکس گرفته چه طبیعت چه پرتره چه در شب راستی چند وقتیه با دوربین حال نمیکنم فکر میکنم مد دستی اون انعطاف زیادی نداره یک سوال دارم میخوام به فول فریم کوچ کنم دلیل اصلی این تصمیم آینه که فکر میکنم دوربینم انتظاراتم رو برآورده نمیکنه چون زیاد به عکسها نگاه میکنم میبینم عکسها شارپنس و وضوح کافی ندارن بخصوص تو نور کم لطفا راهنمایی کنید با بودجه حدود هفت میلیون و داشتن یک فلاش 430 مارک دو کانن بدنه شش دی رو با چه لنزی بگیرم؟
آیا تنظیمات دوربین فعلی ام واقعا با شش دی تفاوت فاحش داره و دوربین مد نظر اون چیزی رو که میخوام بهم میده؟
لازم به ذکر است با اینکه فکر میکنم عکسام هنوز خیلی جای کار داره اونقدر برای دوستام یه شاهکار به نظر میرسد و همیشه هر جا باشن فقط دوست دارن من عکاسی کنم
یه سوال .. من تصمیم داشتم یه 5500 نیکون رو بخرم برای کارهای روزانه و خانوادگی با هدف فیلم و عکس. الان یه فرصت پیش اومده و دوستم داره 7100 اش رو میفروشه. یه چیزی در حدود 2 ملیون میتونم 7100 رو بخرم
شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید ؟
از نظر کیفیت عکس 7100 چقدر بهتر از 5500 ه ؟
یا اینکه برای یه تازه کار کار کردن با 7100 سخت تر از 5500 نیست ؟
ممنون
بدون شک 7100.کار کردن با 7100 فرق چندانی با 5500 نداره.چه بسا به عقیده بنده بدلیل آرایش دکمه ها در رده نیمه حرفه ای اندکی هم روونتر باشه.از مزایای بسیار موثر 7100 میشه به ال سی دی بالایی و همچنین دو چرخنده دیال جهت تنظیمات اشاره کرد که انصافا کمک زیادی میکنه.عمر باطری بیشتر،ویوفایندر بزرگتر،بدنه حرفه ای تر و محکم تر و ....
در خرید 7100 شک نکنید.البته اطمینان پیدا کنید دوربین تمیز باشه.
سلام
بین 70دی و 760دی کدوم بهتره؟چه تفاوت هایی دارن؟
شما با توجه به فرمایشتان آنقدر عکاسی کرده اید که از هر دوربینی بتوانید حداکثر خروجی را به دست آورید. تفاوت dslr با دوربین خوب و موفق g1x بازتر بودن دستتان در مباحث فنی مثلا کنترل عمق میدان و نیز ورود به ژانرهای بیشتر در عکاسی است (به خاطر قابل تعویض بودن لنز)
اگر علاقه تان "منظره ، پرتره و عکاسی شب" است کاملا راه را درست آمده اید و یک فول فریم برایتان مناسب است فقط یک پیشنهاد دیگر هم وجود دارد: 5d mk ii که به صورت دست دوم خریداری شود. این بدنه هم خوب و مناسب است ضمن اینکه تفاوت چندانی در خروجی با 6d ندارد. (مزیت 6d عملکرد بهتر سیستم اتو فوکوس در نور کم است و البته کوچکتر و سبک تر بودن آن و مزیت خرید کارکرده 5d پس انداز مبلغ زیادی پول که میتواند برای خرید یک اولترا واید برای منظره و شب ذخیره گردد)
سلام
برای پیشنهاد دادن در مورد خرید دوربین یا لنز نیاز بیشتری به شناخت عکاسی و عکسهای شما دارم. ولی خوب مطالبی را به طور کلی برای کسی که می خواهد وارد دنیای dslr ها وارد شود می دهم.
g1x ii مشکل و محدودیت خاصی از نظر تنظیمات دستی ندارد. همچنین از نظر شارپنس خروجی دوربین خیلی خوب می باشد. ایرادی که به این دوربین معمولا وارد می شود نویز در قسمتهای تاریک تصویر هست.
به نظر من ابتدا ایراد کار را پیدا نمایید تا بعد بتوانید آن را رفع نمایید. خوشحال می شوم با ارایه نمونه عکس مشکل را بازتر نمایید. مشکل از نظر من مبهم است و احتمال اینکه خرید فول فریم مشکل شما را حل نکند می رود. پیشنهاد من این هست زمانی که می بینید عکس خوب از آب در نیامده است از حالت اتوماتیک استفاده کنید و ببینید خروجی بهتر می شود یا خیر. امروزه حالت اتوماتیک دوربینها بسیار هوشمندانه عمل می کند و معمولا خروجی بهتری از تنظیمات دستی به ما می دهد.
سلام
من مهرناز هستم و از نام کاربری دوست و همکارم آقا حسین وارد سایت شدم چون ایشون هم کلی بنده رو راهنمایی کردن به خاطر راهنمایی هایی که از این سایت خوب بهشون داده شده و الان با اجازه خودشون مستقیم می خواهم از با تجربه های سایت کمک بخواهم . مرسی
در مورد گزینه های زیر نتونستم نتیجه بگیرم که کدوم واسم بهتره اگه میشه شما راهنماییم کنین
1- canon 6D +canon 70-200 f2.8 حدود 10.5 میلیون
2- Canon 5d mark III+ canon 70-200 f2.8 البته با لنز و یا بادی کارکرده (البته اگر کار درستی باشه) حدود 11.5
3- Nikon D750 + nikon 70-200 f2.8 حدود 11.5
4- Nikon D750 + tamron 70-200 f2.8+ flash speed light sb 700 حدود 11 میلیون
ابته برابر رویوی سایت ها مثل دی پی رویو نیکون دی 750 کیفیت کمی بهتری داره و کنترل نویز بهتر البته نسبت به 5دی مارک تری کمی بهتر هست اما شاید زیاد چشمگیر نباشه ولی خوب کمی بهتر هست
الان گیر اینم که لنز 70-200 کانن رو خیلی دوست دارم ولی بادی نیکون امکانات به روزتر و کیفیت کمی بهتری داره و البته 750دی نیکون حدود 2 میلیون هم از 5دی مارک نری کنون قیمت پایین تری داره
حالا لنز بهتر کانن و دوست داشتنی در مقابل قیمت 2 میلیونی بالاتر بادی و قیمت 2 میلیون پایین تر نیکون و امکانات به روز تر و کیفیت کمی بهتر
http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750/16 لینک مقایسه کیفیت و خروجی دو دوربین فوق
http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d750/13
دوست عزیز اگر برای کار آتلیه و بیشتر محیط داخلی مخواین همون کانن مارک3 ولی اگر طبیعت و رنگ و بیشتر محیط بیرونی و البته داخلی فقط نیکون و شماره 3 بنظرم انتخاب بسیار عالی ای هست ضمن اینکه دی 750 دارای ایزوی عالی سیستم فوکوس قوی تر پردازش رنگ بهتر بدنه بسیار سبک تر که بزرگترین مزیته داشتن فلاش روی بدنه که کانن مار3 نداره، داشتن وایرلس داخلی و ال سی دی چرخان که در بعضی مواقع نیازی حیاتیست توصیه من همون شما 3 هست لنز 70-200 سری 2 نیکون هم جزو لنزهای شاهکار دنیاست بنظرم ارزش داره پول بیشتری برای این لنز نیکون بدید تا مشابه تامرون اون برای فلاش هم که 910 نیکون یه فلاش عالی و بهترینه در نوع خودش که گمونم 1400 باشه
فقط برای خرید این بدنه نیکون حتما شماره سریالشو تو سایت نیکون چک کنید که جزو سری ایراد دار نباشه
پیروز و موفق باشید