قطعا nikon d7200 . رقیب دوربین 70d در نیکون 7100 محسوب میشه و 7200 پیشرفته تر از 70d هست . بودجتون رو اعلام کنید شاید دوستان بدنه بهتری بتونن پیشنهاد کنن . لنز کنون دارید ؟!
Printable View
والا تجهیزات خاصی از کنون ندارم به جز دو تا لنز 18-55 و 55-250
برای بدنه میخوام دیگه حداکثر تا 3 میلیون هزینه کنم
دوست داشتم فول فریم بگیرم که متاسفانه بودجه بنده نمیرسه
از بین دوربین های aps-c به نظرم بهترین های بازار همین دوتا باشه اما کمی دودل هستم چرا که واقعا از کیفیت کنون که حدود 7 ساله دارمش راضی بودم اما مشکلاتی از نیکون به گوشم خورده از جمله گردوخاک، لکه روغن روس سنسور ، از کار افتادن موتور فوکوس و ....
به همن دلیل به کمک شما عزیزان نیازمندم تا بتونم انتخاب درستی داشته باشم
:redface:
پیشنهاد من اینه که این لنز ها رو بفروشید یک d7100 یا d7200 با لنز 18-105 یا 18-140 و یک لنز فیکس 50 یا 85 بگیرید . در مواردی هم که پیشنهاد دادم برای کارایی شما تقریبا کیفیت برابر دارند و تنها تفاوت قیمت و بودجه شماست . باز هم اساتید میان و به صورت کامل راهنمایی تون می کنند موفق باشید
لنزهای 50 نیکون از کنون گرونتر هست از طرفی لنز 50 مم اف 1.8 در دو ورژن D و G عرضه شده است که نمیدونم تفاوت آنها در چیست
این موضوع فکر کنم باید در بخش لنز مطرح بشه
اما سوالی که دارم اینه کار با نیکون 7200 بد قلق نیست ؟ چون چند ساعتی باهاش کار کردم تنظیماتش مثل کنون دم دستی و راحت نبود
راحت میشه باهاش آداپته شد؟
برای شما که سال ها با کنون کار کردید طبیعتن کوچ به نیکون موارد خاص خودشو خواهد داشت همونطوری که برای دوستان نیکونی کار کردن با کنون موارد خودشو داره
بدقلق که نیست جا میفته براتون در صورت انتخاب
تفاوت سری D , G هم تو موتور فوکوس داخلی هست
تو دوربین های نیکون بدنه های سری 3000 و 5000 موتور فوکوس داخلی ندارن و لنز های سری D روشون فوکوس اتومات نمیشن و باید دستی فوکوس کرد ولی سری G خود لنز موتور داره و رو همه بدنه ها به راحتی فوکوس اتومات انجام میشه
اما سری 7000 نیکون ( که دوربین منتخب شما هم جزوشه ) موتور فوکوس جزو امکانات بدنه هاست و چه لنز سری D باشه چه سری G فوکوس اتومات خواهید داشت
نکته دیگه اینه که لنزهای سری D تقریبا قدیمی هستن و سری G جدید و از نظر اپتیکی بهتر و پیشرفته تر
نمونه کنونی فوکوس بهتری نصبت به نمونه نیکونی داره ( از نظر تکنولوژی فوکوس نه تعداد نقاط ) صفحه نمایش چرخان و حساس به تماس تو نمونه کنونی مشاهده میشه که تو نمونه نیکونی صفحه نمایش ثابته
لنزهای کنون راحت تر خرید و فروش میشن و از نظر قیمتی یه مقدار از نمونه مشابه نیکونی ارزونتره قیمتشون با توجه به موجود داشتن دو لنز کنون و چند سال داشتن تجربه رضایت بخش از این برند بهتره که 70D تهیه کنید
لنز های سری G دارای موتور فوکوس خودکار و سری D فاقد موتور فوکوس خودکار هستند
بله به صورت عمده لنز های نیکون در ایران از کنون گرونتر هستند اگر بودجتون در اینده محدود هست و این تفاوت قیمت براتون مشکل خوب قطعا برند کنون رو انتخاب کنید ولی خوب من خودم شاید به یک دلیل به سمت نیکون رو اوردم که شاید که منطقی نباشه ولی خوب دلیله دیگه اونهم وجود لنز 18-105 دارای رنج مناسب قیمت خوب و کیفیت بالا
در مورد بد قلقی هم خوب مسلما چون شما با کنون کار کردید کار با دکمه های نیکون براتون مشکله ولی اونقدر مسئله خاصی نیست بعد چند وقت کار کردن بهش عادت میکنید به جای این بیشتر روی ارگونومیک دوربین توجه کنید و خوش دستی و راحتی بودن شما با دوربین که بعضا به همین دلیل دوربینشون رو عوض کردن !
در هر صورت به نظرم 2 لنزتون رو بفروشید خیلی جالب نیستن !
پیشنهاد کنونی من : 70D + 18-135 + 50 MM
پیشنهاد نیکونی : D7200 + 18-105 + 50MM
بدنه نیکون بدنه بهتری هست ، اگر بعدا بخواید به فول فریم کوچ کنید به دلیل اینکه تا چند ماه اینده اپدیت 70D میاد دوربینتون افت قیمت داره که البته طبیعی هست ، اگر هم میتونید کمی افزایش بودجه داشته باشید قیمت دوربین و لنز های دست دوم فول فریم را هم نگاهی داشته باشید
ضمن تکمیل فرمایش دوست عزیز خزان، باید عرض کنم فرق دیگر سری D با سری G داشتن انتخاب دیافراگم دستی روی بدنه هست، درمورد فرق بین نمونه کنونی با نیکونی باید بگم:
در نمونه نیکونی تصاویر شارپتر، داینامیک رنج بالاتر، ایزوی بهتر و رنگهای طبیعی تر و زنده تر از مهمترین مشخصات این دوربین محسوب میشه که باید مد نظرتون قرار بدید.
درود
دوست عزیزم با این تفاسیر کلا کانن باید خط تولید 70D رو آف کنه ! در مورد دانیامیک رنج کفه ترازو به سمت نیکون سنگینی میکند اما رنگ های طبیعی تر و بهتر و زنده تر !!!
شارپتر بودن ! ؟؟؟
خواهشا دوستان تازه وارد به سایت رو اینچنین راهنمایی نفرمایید ، این نوع مقایسه میتونه مسیر انتخاب برند رو در( دبدون استدلال های منطقی و علمی ) عوض کند .
برای کسی که Raw عکاسی میکنه رنگ گرم و سرد، طبیعی و غیر طبیعی معنی نمیده
این مبحث دینامیک رنج هم برای کسی که مدتهاست داره کار میکنه به چشم میاد و بنظرم اونقدرم نیست که در موردش حرف زده میشه
شارپنس هم بیشتر به لنز مربوطه تا بادی
تنها نویز تقریبا میشه گفت مربوط به بادی است که اونم به طور غیر مستقیم به لنز هم مربوطه
دوست عزیز اول بهتره تعصبتونو رو برند بذارید کنار، دوما اینکه کافیه داخل گوگل عبارت : nikon d7200 یا nikon d7100 vs canon 70d را سرچ بفرمایید بعدا متوجه خواهید شد که شارپنس، داینامیک رنج، رنگهای طبیعی تر وزنده تر چی هست، البته این بر اساس حدس و گمان نیست بلکه بر اساس مقایسه اعداد گفته شده توسط شرکتهای معظم هست و گمانم منطقی تر و علمی تر از این استدلال وجود نداشته باشه، ضمنا شما جای انتقاد رو صحبت من میتونید از دانش خودتون استفاده کنید و دوستان عزیزو راهنمایی کنید
و برای اینکه این بحث کلا جمع بشه من توجه دوستان عزیزو به این مقایسه جلب می کنم، حالا تصمیم با دوست عزیزمونه که کدام مدل از کدام برند را انتخاب کنه تقدیم:
Canon 70D vs Nikon D7200 - Our Analysis
ممنونم از توضیحاتتون دوستان عزیزم
راستش با بررسی هایی که از لحاظ ظاهر کار انجام دادم
d7200 از 70d بهتره
میمونه بحث شارپنس که هنوز از لحاظ sample images بررسی نکردم ولی از مزیت اصلی 70d به نظرم ال سی دی چرخونش هست که میتونه زاویه های خاصی رو برای عکاسی بده و بیشتر به خاطر فوکوسی که داره برای فیلم برداری مناسب تره که اصلا من تو این 7 سال با دوربینم فیلم برداری نکرده بودم
امید وارم d7200 انتخاب خوبی برام باشه اما قبل از اینکه بادی رو بخرم باید لنزهام رو هم انتخاب بکنم
قطعا یدونه 18-140 باید داشته باشم
اما برای پرتره نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که با این بادی آداپته باشه
50 f1.8 G
50 f1.8 D
35 f 1.8
85 f1.8
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز
نمیخواستم وارد این بحث بشم،اما این مورد دقیقا سال های اخیر که خودمم نیت خرید دوربین داشتم و از دوستان بزرگوار جویای راهنمایی بودم برام پیش اومد
در مورد داینامیک رنج و نویز و شارپنس و .....درسته که نیکون برنده میشه
اما این تفاوت چه حد هستش؟
این تفاوت های و برتری ها تو زمینه های مختلفی به حدی ریز و جزئی هستن که امثال من و دیگر دوستانی که این دوربین هارو تهیه میکنن هیچ وقت به چشم عادی و در شرایطی که ما عکاسی میکنیم نمیشه مشاهده کرد
تو زمینه نویز به شخصه نسبت به عکس هایی که من دیدم کمی 70دی کنون ضعیف عمل کرده بود و این ضعیف عمل کردن رو الان توضیح میدم
نسبت پیشرفت نیکون 7100 و 7200 خیلی چشمگیر بود نسبت به اولین سری از این مدل که 7000 بوده
اما کنون 70 دی نسبت به 60 دی پیشرفت چشمگیری نداشت(پیشرفت کرد اما نه زیاد)(70 دی بدنه بسیار خوب و با کیفیتی هستش و این مقیاس آزمایشگاهی هستش که من بیان کردم)
خلاصه ی همه ی این مباحث رو بخوایم در نظر بگیریم باز هم میشه گمراهی
به نظر من وقتی تفاوت ها زیاد نیستش ملاک های دیگه ای که در خفا تاثیر میزارن رو باید در نظر گرفت
برای شخصی که نمیخواد زیاد هزینه کنه و براش تهیه لنز های کمی سخت هستش بهتره که برند کنون رو انتخاب کنه چون برای افرادی که تقریبا عمومی عکاسی میکنن،لنز های عمومی کنون ارزون تر و در دسترس تر هستش
به شخصه ارگونومی نیکون رو میپسندم و با منو های و امکانات این برند بهتر کنار میام،پس نیکون رو انتخاب میکنم
فلانی آشناهاش کنون دارن،پس کنون میگیره چون هم دید مثبت داره و هم از دانش دیگران میتونه استفاده کنه و یا اگر خواست از لنز های دیگران میتونه استفاده کنه
نظر شخصی من بین بدنه هایی که تفاوت هاش خیلی کم هستش،انتخاب سلیقه ای میشه
امیدوارم که دوستانی که نیت تهیه dslr رو دارن از این گمراهی خارج بشن و از دنیای عکاسی هر چی زودتر لذت ببرن
موفق باشید
ارادتمند
بابت آف تاپیک از دوستان عذرخواهی مکینم
حسین عزیز بحث تعصب نیست به هیچ عنوان ، شخصا بادی های نیکون رو به شدت دوست دارم ، شاید روزی مثل جناب سعادت با هر دو برند کار کنم . بحث من این است که نمیتوان به راحتی در مورد نقاط ضعف و قوت دو برند اغراق کرد .
نیکون در بادی های جدیدش با حذف فیلتر low pass تا حدی جزییات رو بهتر به ثبت میکند و در مورد داینامیک رنج هم در تاپیک های تخصصی تر به حد کافی بحث شده است .
نکته بعدی این است که انتخاب برند فقط معطوف به بادی نمیباشد ، به شخصه فکر میکنم لنز ها نقش پرنگ تری نسبت به بادی هاد دارند ، لنزها سالها برای عکاس میمانند...
به طور کل فکر میکنم فاصله به قدری بین این دو برند ناچیز است که فاکتور سلیقه و تعلق خاطر نسبت به یک برند میتواند تیر آخر برای انتخاب عکاس باشد.
پ.ن : محمد جان(mohammad.baroji) با شما خط رو خط شدم ، عذز خواهی میکنم
مخالفت شما به دیده منت دوست عزیزم
داشتن یا نداشتن پایه علمی رو دوستان میتونن تشخیص بدن. اینها تجربیاتی بود که بنده کسب کردم.
به قول محمدجان تفاوت ها در این سطح خیلی ناچیزه. اصلا نیازی به این همه بحث نیست بنظرم.
چون دوستان بیشتر گمراه خواهند شد...
حرفای محمد حرفهای منم هست پس تکرار نمیکنم.
از نظر بنده این بحث مختومه اس.
من در کل با نظر جناب باروجی عزیز موافقم
فقط یه نکته ای رو اینجا باید عرض کنم که:
راهنمایی که ما می کنیم باید صادقانه و دقیق باشه چرا که همان قدر که به شارپنس و کیفیت لنز اهمیت می دهیم و گاهی برای یک فیلتر خوب حاضریم تا حدود گاها یک میلیون تومان هزینه کنیم تا کیفیتی بهتر داشته باشیم هر چند در حدی خیلی کم، پس قطعا همین اختلافات کوچک فنی هم بسیار مهم و تعیین کننده خواهند بود، که البته گاهی این اختلافات بسیار به کمک ما می آیند پس قطعا مهم اند.
درمورد این فرض غلط که از قدیم بین هنرمندان عکاس رواج یافته که لنز مهمتر از بدنه هست هم باید عرض کنم :
بله در زمان بدنه های آنالوگ که لنزها قابلیت تعمیر داشتند و هنوز قطعات الکترونیکی در آنها بکار برده نشده بود و خیلی مسائل دیگه این قضیه صحیح بود ولی در حال حاضر که لنزها بسیار پیشرفته و حساس هستند و المانهای بیشتر و فشرده تری نیز دارند که متاسفانه نمیتوان آنها را تا زمان زیادی نگه داشت این امر صحیح نیست چرا که اولا کمپانی ها دیگر به فکر تولید محصولی با زمان ماندگاری بالا نیستند و از این گذشته شرایط محیطی و آب و هوایی خود به خود باعث میشوند لنز به مرور زمان غبار گرفته و راندمان واقعی خود را نداشته باشد ضمن اینکه تعمیر اینگونه لنزها ( فقط تمیز کردن) منحصرا تعمیرگاههای فوق پیشرفتهای را طلب می کند که گمانم فقط در کارخانه سازنده میسر باشد، پس بنا بر این اگر لنز ما کارایی لازم را نداشته باشد و در عبور نور اخلالی هر چند جزیی ایجاد کند قطعا خرید بدنه ای پیشرفته تر و جدیدتر توجیهی ندارد چرا که کیفیت آن فدای مشکلات لنز خواهد شد مشکلاتی که بعضا چشمان ما هم قادر به دیدن آنها نیستند .
با سلام،
در زمینه عکاسی که بله 7200 بهتر از 70D کنون هست ولی در زمینه فیلمبرداری این کنونه که همچنان حرف اول رو میزنه به دلیل سنسورهای Dual pixel AF و لنزهای STM. در کل نیکون تکنولوژی خاصی در زمینه فیلمبرداری نداره بر خلاف کنون.
در مورد لنز هم 50mm f/1.8G یکی از بهترین لنزها هست و با توجه به اینکه روی دوربین کراپدار معادل فاصله کانونی 75 فول فریم رو میده میشه باهاش پرتره های نیم قد خوبی گرفت.
ولی در مورد پرتره های کلوز آپ بهترین گزینه 85mm f/1.8G هست که فاصله کانونی معادل 127.5 فول فریم رو میده که از این نظر بسیار مناسب هست.
هر دو لنز شارپنس بسیار خوبی دارند فقط ca لنز 85 هست که در محیطهای پرکنتراست در دیافهای باز آزار دهنده هست و میشه در مراحل پست پروسس تا حدی اون رو رفع کرد.
اتفاقا این مورد فرض نیست بلکه صحیحه
تست های لنزهای متفاوت بر روی بادی یکسان به وفور در نت موجوده!
برای بند بند دلایلتون هم می تونم نقض گفتار داشته باشه
یعنی کی؟نقل قول:
... بله در زمان بدنه های آنالوگ که لنزها قابلیت تعمیر داشتند و هنوز قطعات الکترونیکی در آنها بکار برده نشده بود...
دهه 50 تا 80 میلادی؟
کلا الان هم تعمیر لنزهای جدید مشکل خاصی نیست به شرط وجود تعمیرگاه معتبر
بنده خیلی ها رو می شناسم هنوز دارند از لنز 400-100 کنون قدیمی، 85 F/1.8 و ... استفاده می کنند و هیچ مشکلی هم باهاشون ندارند.نقل قول:
...ولی در حال حاضر که لنزها بسیار پیشرفته و حساس هستند و المانهای بیشتر و فشرده تری نیز دارند که متاسفانه نمیتوان آنها را تا زمان زیادی نگه داشت این امر صحیح نیست چرا که اولا کمپانی ها دیگر به فکر تولید محصولی با زمان ماندگاری بالا نیستند....
تازه ارتقا لنزها هم توسط شرکت سازنده معمولا زمانی صورت می گیره که نقض جدی و یا رقیب جدید برای یک لنز در بازار وجود داشته باشه!
مثلا ارتقاع لنز 70-24 کنون معمولی به ورژن 2 برای ارتقا کیفیت و رفع مشکلات.
یا برای مثال دیگه، 200-70 تایپ 2 کنون تقریبا رقیبی برای خودش نداره! چرا باید شرکت هزینه پژوهش محصول آینده خودش را فدای بازار بی رقیب بکنه!؟
رده تله ها تا قبل از عرضه 600-150 تامرون شاید خبری از 400-100 جدید کنون،500-200 نیکون (اگر اشتباه نکنم)، و یا 500-200 کنون و 600-150 های سیگما نبود! اما بازار و تقاضا باعث شد شرکت ها مجبور به ایجاد بازار رقابتی بشوند.
کلا شرکت های تولید کننده اگر تا 2 سری محصول جلوتر را در حال پژوهش و آماده عرضه نداشته باشند با مشکل روبرو می شوند. بنابراین شرکتی زمانی محصول جدید خودش را عرضه می کنه که رقیب یا مشکل جدی داشته باشه!
نمونه کاملش بازار خودرو هست که دیگه نیاز نیست در موردش بحث بشه!
یک سری لنزهای خاص بله ممکنه اینطور بشوند. بنده لنزی را برای مدت 8 سال داشتم و هزار نوع بلای متفاوت سرش پیاده کردم! جالب اینکه این لنز یک لنز سوپر زوم و مستعد غبار و ... بود و نکته قابل توجه ای که داشت این هست که زمانی که برای فروش بردم حتی یک ذره گرد و غبار داخل لنز وجود نداشت. این نشان کیفیت در ساخت محصول بود.نقل قول:
و از این گذشته شرایط محیطی و آب و هوایی خود به خود باعث میشوند لنز به مرور زمان غبار گرفته و راندمان واقعی خود را نداشته باشد ... .
شاید مهمترین مشکلی که خیلی از لنزهای با کارکرد بالا باهاش مواجه می شوند از بین رفت خاصیت لاستیک رینگ زوم و فوکوس باشه که البته اون هم قابل برطرف کردنه.
تو همین ایران خودمون تعمیرگاه مرکزی و جناب آقای قاسمی و همکارانشون تقریبا مشکل شکستگی اپتیک کار تعمیری نیست که نتوانند روی لنز انجام دهند.نقل قول:
... ضمن اینکه تعمیر اینگونه لنزها ( فقط تمیز کردن) منحصرا تعمیرگاههای فوق پیشرفتهای را طلب می کند که گمانم فقط در کارخانه سازنده میسر باشد،
درود که این یکی را دقیقا درست گفتید و دقیقا نقض گفتار قبلی خودتون بود.نقل قول:
پس بنا بر این اگر لنز ما کارایی لازم را نداشته باشد و در عبور نور اخلالی هر چند جزیی ایجاد کند قطعا خرید بدنه ای پیشرفته تر و جدیدتر توجیهی ندارد چرا که کیفیت آن فدای مشکلات لنز خواهد شد مشکلاتی که بعضا چشمان ما هم قادر به دیدن آنها نیستند
ارادتمند
دوستان احساس نمی کنید که یکم دارید به حاشیه میرید ؟! ایشون کمک خواستن بین 2 گزینه با صحبت های شما ایشون نه تنها راهنمایی نشدند بلکه فکر میکنم گیج تر هم شدند ! در کل هم میخوام یه نظر کلی درباره تمام این بحث ها بدم نظرمم قبلا بهشون گفتم . به نظرم در امکانات دو دوربین همرده نباید جستجو کرد ! مهمترین عامل ها راحتی شما با دوربین و کاربردتون با اون دوربین هست . شاید یکی امکانات لازمش در دوربین d7000 هم تامین بشه اما میره به سمت دوربینی مثل d800 ! اهمیت لنز و دوربین هم باید یه اندازه باشه نه بریم یه دوربین خوب بگیریم با لنز 18-55 و نه یک دوربین مبتدی با مثلا 24-70 ! به نظرم ترکیب d7100 + 16-85 + 50mm خوب باشه البته به دنبال دست 2 تمیز اگر باشند یا همون گزینه خودشون d7200 + 18-105 + 50mm
دوست عزیز با فرمایشات شما مخالفم، گرد و غبار و دوده ای که روی المانها ی لنز میشینه و بعد جابه جا شدن در نواحی سرد و گرم که کمی رطوبت هوا بیشتر باعث میشه تا اون گرد و غبار روی المانهای لنزفیکس بشه این مساله حتی شامل لنزهای ضد آب پنتاکس هم میشه ، ضمنا بحث من در مورد تولید لنز بروز یا دیروز نبود منظورم لنزهای دوربینهای غیر آنالوگ بود ، بله تعمیرگاههای زیادی برای دوربین و لنز در سطح شهر هستند همین سر کوچه ما دوتا هست ، یعنی اونا میتونن لنز تعمیر کنند؟ تعمیر قطعات الکترو نیک خیر تعمیر و سرویس المانهای نوری؟ آقای قاسمی این کارو می کنند؟ منکه گمان نکنم غیر از خود کمپانی های معظم کسی چنین کاری انجام دهد، چون مهم انجام این کار نیست مهم استاندارد های لازم برای این کاره، ضمنا توجیه نداشتن خرید بدنه پیشرفته و جدید همراه با لنزهای کهنه و کارکرده هرگز نقض حرفهای من نیست!!! چرا که کل کیفیت سنسور اون بدنه فدای کهنه بودن لنز میشه، شما جواب منو اینطور بدید که چرا ما برای عبور مثلا 1 هزارم نور بیشتر حاضریم چندصد هزارتومان پول بیشتری هزینه کنیم؟ قطعا چون دنبال کیفیت بیشتر هستیم شاید این برای خیلیا مهم نباشه خودم دوستی داشتم که شیشه فیلتر دوربینش موج داشت ولی همچنان با همون عکاسی می کرد، آیا چون اون دوست داره منم باید همون راهو برم؟ لنز وقتی کارکرده میشه یعنی مقداری از راندمان و عبور نورش کاهش پیدا میکنه، حالا شما بیا واسه خودت توجیه کن که نه افت نمیکنه، بنظرم این نظر شما پایه علمی نداره
حسین جان فکر میکنم موضوع دارد بی خودی کش پیدا میکند ، شاید یک بار دیگر لازم باشد پست آقا مصطفی را بخوانی...
مصطفی عزیز از کاربران فدیمی و با اطلاع این فروم هستند ، فکر میکنم توضیحات ایشان به حد کفایت ،کافی بود .
اصرار شما روی نظر خودتون هم کاملا محترم حسین جان ، اما بد نیست بدانید دوستانی مثل دکتر روشن ، کاوه قبادی (مدتی ااست متاسفانه از ایشون بی خبر هستیم در فروم) ، جناب فرهاد ، آقای چگینی و مصطفی عزیز( که فکر میکنم 1 دهه از حضور ایشون در فروم میگذرد) خیلی از دوستان دیگر به قدری با اطلاع هسنتد که نمی توان به راحتی و اطلاعات جست گریخته من و شما به بحث با این دوستان پرداخت .
با ایکنه بحث به بی راه رفت آما بشخصه در نهابت استفاده کردم ،
پست آخر مصطفی جان این بحث رو بخ خودی خود مختومه میکند .
با تشکر
پ.ن : از مدیران تقاضا درارم پست بنده رو بعد رویت و در صورت صلاح حذف نمایند
اتفاقا عکاسان حرفه ای درگیر یک هزارم!! نور بیشتر یا کمتر نیستند یا اینکه لنزشون کهنه شده و چندتا گرد و غبار به اون راه پیدا کرده ...عکاس عکاسیش رو میکنه و کسی که درگیر چنین شمارش ها و مقایسه های میلی متری نامحسوسه تجربه من بهم میگه در حال درجا زدن در موضوعات بی اهمیته و تنها اتفاقی که برای چنین افرادی نمی افته پیشرفت در عکاسی است.
این موارد میلی متری رو هم که شما میشمارید رو مبتدی ها و حتی از مبتدی ها جلوتر هم نمیبینند.راستش روی چاپ هم چشم آدم اونها رو نمیبینه!
هر دو برند بسیار به هم نزدیکند و در مواردی از هم پیشی گرفتند.اما تا اونجایی که من یادم بوده این پیشی گرفتن ها هم مقطعی است و فردا ممکنه ورق برگرده.همانطور که قبلا هم بارها گفتم پتانسیل بدنه ها و لنزهای امروزی بسیار بیشتر از نیاز اکثر عکاسانه.بهتر مسیر رو برای کسی که قصد شروع داره ساده و کوتاه بکنیم و بگذاریم سریعتر وارد اصل قضیه که عکاسی است بشوند.
درود
از شما سپاسگزارم ولی بنده هم شاگرد همان دوستانی هستند که اسم بردید!
بنده از راهنمایی های دوستانی مثل جناب قبادی، دکتر روشن و آقای چگینی استفاده زیادی کردم چه در خرید دوربین و چه لوازم.
حتی دوستان قدیمی تری هم بودند که هرچی می گردم نام کاربریشون را پیدا نمی کنم و از عدم حضورشون در فروم مثل استاد قبادی و روشن تاسف می خورم.
بنده هنوز هم هنر آموزم و نتیجه بحث برای خود من هم سازنده است! البته این بحث اگر بنا شد ادامه پیدا کنه باید در جای مناسب خودش باشه و مطمئنا بنده در پیام خصوصی در خدمتشون هستم. حتی دوستان هم مایل بودند می توانم رونوشت را براشون ارسال کنم.
برای اینکه آف تاپیک نباشه!!!
در پست قبلی هم خدمت دوستمون عرض کردم!
برای انتخاب بین دو دوربین دوستمون اگر هیچ پیش زمینه ای ندارند پیشنهاد می کنم بادی را دستشون بگیرند و امتحان کنند. اما دقت داشته باشند نمی شه دوربینی مثل 70D را با D7200 از نظر کیفیت سنسور و امکانات نرم افزاری مقایسه کرد چون در دو سال متفاوت تولید شده اند.
اگر قرار به مقایسه باشه باید منتظر عرضه دوربینی مثل 80D باشید و احتمالا محصول جدید نیکون که ممکنه D7300 باشه!
نکته ای که باعث این اختلاف در تولید شده استفاده نیکون از سنسور های سونی و اتکا کنون به سنسور های تولیدی خودشه. بنده شخصا منتظر عرضه 80D هستم چون باید تغییرات جالبی نسبت به 70D داشته باشه و احتمالا رقیب جدی برای نیکون خواهد بود.
وگرنه بنده شخصا D7200 را در شرایط فعلی برای عکاسی عمومی مناسبتر از 70D می بینم.
کلا رنگ های نیکون و داینامیک رنج ها سنسور ها هم طبق مشاهدات شخصی بنده و هم طبق نتایج تست ها بهتر از کنون هست و این مسئله برای کاربر عمومی مناسبه.
برای کارهای جدی همه عکاسان از فایل های خام استفاده می کنند که در این صورت تفاوت بین دو دوربین به جرات شاید در حد 20 الی 30 درصد باشه.
نتیجه نهایی: همانطور که دوستان هم فرمودند، تفاوت این دو دوربین اینقدر نیست که بخواهید یکی را کلا خط بزنید و دیگری را انتخاب کنید (مثل انتخاب بین 30D و D70 در روزگاری یا انتخاب بین D80 و 40D)
بنابراین ابتدا دوربین را بگیرید دستتون و ببینید از کدام بیشتر لذت می برید و بعد خرید کنید.
اراتدمند
درود
بنده یکسال و اندی با 70d کار کردم. در یک کلام دوربین فوق العاده ایی بود. سرعت فوکوس خیلی خوب، ال سی دی متحرک که در بعضی جاها بسیار کارآمد بود مخصوصأ قابلیت تاچش که تو فیلمبرداری برای تعویض نقطه فوکوس عالی بود، دقت فوکوس در فیلمبرداری مخصوصأ با لنزهای stm واقعأ معرکه بود و اصلأ ندیدم گیج بزنه و امکانات دیگه که همگان واقفند. کیفیت عکس خوب اما انتظار من از این بدنه در ایزوی بالا فراتر از یک کراپدار بود و انتظار داشتم در حد یه فول فریم عمل کنه! چون من عاشق عکاسی در محیط های کم نور هستم! به همین خاطر عوضش کردم!!!
حالا یه نیکون d750 دارم. بجز رفتار نویزی بسیار عالی و قابلیت بیشتر در ریکاوری سایه ها که مربوط به دینامیک رنج میشه، تفاوت خاصی با 70d احساس نمیکنم. (البته این دو قابلیت چون هدف بنده بودن از نظر خودم خرید این بدنه واقعأ ارزشش رو داشت و از این بابت کاملأ راضی هستم)
این مقدمه را نوشتم تا عرض کنم :
1- اگه 50-50 فیلم و عکس میگیرید فقط 70d (البته d7200 هم کیفیت فیلم خوبی داره اما اگه حال و حوصله فوکوس دستی رو داشته باشید!)
2- اگه 80 درصد عکس و 20 درصد فیلم هر کدوم رو بخرید ضرری نکردید اما d7200 از نظر سایت معتبر dpreview نزدیک ترین کیفیت عکس مشابه فول فریم را در سری کراپدار ارائه میکنه و بخاطر دینامیک رنجش دست عکاس برای ریکاوری سایه ها بازتره. در مورد رفتا نویزی هر دو هم خودتون میتونید مقایسه کنید.
در مورد ارگونومی هم بنده وقتی نیکون رو دستم گرفتم یه کم ترسیدم! ولی بعد از یک هفته کار کاملأ برام آشنا شد و الان تو کار با کنون مشکل دارم!
ولی در کل چیدمان دکمه های کنون بهتره چون هر گونه تغییری در تنظیمات را میشه فقط با دست راست انجام داد و نیازی به برداشتن دست چپ از زیر لنز نیست!
ولی در نیکون برای تغییر ایزو و یا تغییر مود عکاسی باید دست چپ وارد عمل بشه.
اینم راهنمایی بنده!
یا حق
یا حق
جناب احمدی عزیز البته با این فرمایش شما موافقم که: مهمترین چیز همان خوب دیدن است و خلاقیت های فردی و بحث کیفیت و تجهیزات در مرحله دوم مطرح می شود، توضیحات بنده هم فقط جنبه بحث علمی قضیه بود و خدای نکرده قصد بی احترامی به دیگر دوستان عزیزم را نداشتم و اگر خدای ناکرده چنین برداشی شده همینجا از عزیزان پوزش می طلبم، ما همه اینجاییم برای تعالی هرچه بهتر این فروم و چقدر خوبه که لااقل اینجا داخل فروم، دیگر حاشیه های دنیای بیرون عکاسی را شاهد نباشیم، حاشیه هایی که باعث دورشدن عزیزان عکاس از یکدیگر شده، که در فروم وقتی صحبت از راهنمایی میشه بنظر من بهتره دقیقتر گفته بشه وگرنه البته که الان تجهیزات خصوصا در سالهای اخیر اینقدر بهم نزدیک شده و رقابتها تنگاتنگ شده که انتخاب واقعا مشکله
بعضی با یک پین هول، عکاسی می کنند و از کارشان هم بسیار لذت می برند، بعضی با دوربینهای ببین و بگیر، بعضی هزارم نور براشون مهمه و بعضی تصاویرو تعمدا نویزی می پسندن، اما این دلیلی بر حرفه ای بودن یا عدم حرفه ای بودن هم نیست، هرکسی دوست داره با یه تجهیزاتی کار کنه و با سبک خودش عکاسی کنه، منی که اینجام اگه اومدم راهنمایی کنم فقط وظیفم اینه که درست و علمی راهنمایی کنم، بعضی دوستان هم دوست داشتند کلی راهنمایی کنند، امیدوارم در مجموع بتوانیم به دیگر دوستان اطلاعات مفیدی ارائه دهیم، حقیقتا من خودم خیلی مسائلی بوده که نمیدونستم اما از همین فرمایشات دوستان بسیار آموختم ...
بازهم از توجه شما و دیگر دوستان سپاسگزارم
یه سوال
وزن دوربین dslr چقدر تو استفاده روزمره تاثیر داره ؟
چون الان از 450 گرم در حد 2 تا 3 ملیون هست تا 800 گرم
بگذارید سوال رو به نحو دیگه ای مطرح کنم
من میخوام 70Dرو برای مصارف خانوادگی بخرم
اما مساله اینجاست که ذهنیت درستی در مورد تفاوت وزنی ندارم
نمیتونم به این مساله فکر کنم که این تفاوت وزن ها هنگام کار به چشم خواهد اومد یا نه
ممنون میشم دوستان چون همه دوربین به دست هستند من رو راهنمایی کنن
ممنون
درود،
دوست عزیز مساله وزن لنز یکی از چند ده فاکتوری هست که در خرید دوربین در نظر گرفته میشه و اصولا مساله تاثیر گذاری نیست.
اگه شما به دنبال دوربینی با وزن کم برای مصارف خانگی هستید بنده نیکونهای سری D3XXX رو با لنز 55-18 یا اگه طالب زوم بالا هستید 105-18 رو پیشنهاد میدم مخصوصا D3300 که هم از نظر وزنی سبکتر از 70D هست و هم اینکه متحمل هزینه بالایی نمیشید و هم اینکه کیفیت عکسهاتون بسیار خوب خواهد بود.
اگر از بند های شانه اي به جای بند های فابريک استفاده کنيد وزن بيشتر زياد به چشم نمياد (برای مسافرت گردش و پياده روی)
https://www.google.com/search?q=blac...w=1536&bih=755
فکر کنم یه کمپکت پیشرفته بیشتر به کار شما بیاد. البته برای مراسمات خانوادگی میشه روی dslr حساب کرد ولی اینکه بخواهید همه جا dslr رو بدنبال داشته باشید باید خیلی عاشق عکاسی باشید تا بخاطر عشق تون خسته نشید!
آف تاپیک:
کاملأ موافقم.
چند وقت پیش یکی از بندهای شانه آویز caden رو به قیمت 50 هزار تومان خریدم. با اینکه کیفیت متوسطی داره ولی بسیار بسیار از بند خود دوربین بهتره و خیلی کار رو راحت میکنه. ضمن اینکه دوربین رو در کنار بدن قرار میده وزنش هم خیلی کمتر به چشم میاد. البته یکی از بزرگترین مزیت هاش هم اینه که وقتی میخوای عکس بگیری دیگه بند دوربین مزاحمت نیست.
CADEN Quick Rapid Shoulder Belt Strap for All DSLR Camera - Black - Free Shipping - DealExtreme
بحث کاربرد DSLR برای مصارف خانگی خیلی وقت پیش اینجا انجام شده و خود بنده بین چند مدل بدون آینه و کامپکت پیشرفته و DSLR مردد بودم
صحبت شما درسته که DSLR سختی هایی داره، اما من هر چی جستجو کردم هیچ وقت نمیشه امکاناتی که توی DSLR هست رو و حتی شبیه به اون رو توی دوربین دیگه ای جستجو کرد
بحث 70d که دیگه جداست یه دوربین تمام عیار فیلم و عکس
سوال من تفاوت وزن دوربین های DSLR با همدیگه بود
منم اینطور فکر میکنم
میشه به slr خیلی جمع و جور و سبک مثل کانن 1200D و 100D هم فکر کرد.
بدون آینه eosm هم جمع و جور سبک است
کانن 100دی با باتری 400گرم وزن دارد
یه دوربین 70d با 18-135 که از گارانتی اش 6 ماه مونده ... به نظرتون میارزه 2700 ؟ به نظرتون چقدر شات زده باشه خریدش عاقلانه است ؟
با این پول میتونم همین دوربین رو نو با 18-55 بخرم
ضمنا ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی بیشتری ( خارج از عرف تاپیک ) کنه ممنون میشم پیغام خصوصی بده
ممنون
یه وقتی صحبت فیلم و DSLR بود و بعضی از دوستان اعتقاد داشتند DSLR ها برای فیلم خیلی خوب هستند بعضی کاملا مخالف. امروز توی خبر ها این عکس رو دیدم. از فیلمبرداری سریال در حاشیه
فایل پیوست 73017
با سلام.من مجوز ارسال موضوع جدید ندارم.ببخشید که تو تاپیک DSLR سوال مربوط به دوربین فیلمبرداری میپرسم.
از دوستان تقاضای پیشنهاد یک دوربین فیلمبرداری رو با فاکتور های زیر و بودجه حدودی 1.200.000 دارم.(فاکتور ها به ترتیب اولویت هستند)
1.توانایی ضبط پیوسته به مدت 3 ساعت و یا بیشتر (هم از لحاظ تکنیکی این امکان را داشته باشد و هم از لحاظ باتری)
2.کیفیت خوب صدا
3.پشتیبانی از سه پایه
4.پشتیبانی از میکروفون
دوستان اگر براتون مقدوره یک سه پایه مناسب برای دوربینی که پیشنهاد دادید با حداقل ارتفاع 1.5 متر و بودجه حدودی 200 هزار تومان پیشنهاد بدید
سلام. بین دو سریD5300 , D3300 دوربین نیکون کدام سری بهتره؟هم از نظر کیفیت و هم از نظر ارزش کاربردی برای عکاسی خانوادگی و منظره؟
ببخشید این پست ویرایش میکنم . دوربین ها با این مشخصات ارزش خرید داره یا نه :
nikon 5200 with 18-55 and 55-200 lenses and accessory kit به قیمت 1.750.000 تومن
canon EOS rebel T6i DSLR camera with 18-55 mm/55-250 mm lenses &accessory kit به قیمت 2.480.000 تومن
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود
در مقایسه با دوربین نو و دست دوم خرید دوربین نو پیشنهاد میشود ولی داشتن یک لنز بهتر هم لذت بخش هست .
در مورد خرید دوربین دست دو معمولا حتی اگر فقط چند شات هم زده باشد حدود 20 تا 30 درصد قیمت دوربین رو کسر میکنن .و بعد نسبت به شات های زده شده و یا سالم بودن یا نبودن دوربین درصد بیشتری کسر میکنن.
هنگام خرید دوربین دست دو حتما باید دوربین رو ببرید پیش یک متخصص تا از نظر سالم بودن و تعداد شات های زده شده مطمعن شوید.
تاکیید میکنم که دوربین دست دو رو بدون نشون دادن به یک متخصص خرید نکنید.
فردا میخوام برم برای خرید 70d
نو البته
یه سوال مهم
1- کدوم گارانتی ؟ ایده آل یا طلایی نورنگار
2-اگه فروشگاهی رو پیشنهاد میکنید ( البته خصوصی )
3-نکته خاصی باید مد نظر داشته باشم ؟
4-اینترنتی بخرم بهتر نیست ؟
درود
مبارک باشد.
همانطور که دوست عزیز آقای چگینی فرمودند.
با گارنتی ایده آل توصیه میشود.
در مورد فروشگاه هم چه به صورت خصوصی خلاف قوانین سایت هست.
مثلا بنده میگویم که از فلان جا خرید میکنم ولی هیچ وقت به شما نمیگویم که برید از اونجا بخرید . اون فروشگاه شاید با من منصف بوده باشه........
در مورد نکاتی که باید رعایت کنید مقداری در این فروم مطالعه کنید و صفحات قبل رو بخوانید دوستان بسیار مفصل توضیح دادن.
و در آخر هم اگر تهران هستید بهتر است چرخی در بازار بزنید.
درود
بنده در حال حاضر بدنه d5100 دارم (55-18)
به نظر شما بدنه رو به d7100-18-105 تغییر بدم یا اینکه هزینه کنم برای خرید لنز ؟
ایا بدنه فعلیتون قابلیت خاصی رو نداره که لازم دارید یا با جنس بدنش مشکل دارید ؟ اگه مشکلاتی از این دست دارید بله خوب عوض کنید خوبه ولی اگه مشکلتون کیفیت تصویر و تله کم هست باید لنز رو ارتقا بدید که اگه لنز واک اروند میخواید به نظرم 15-85 بردارید که لنز بسیار خوبیه یا اگه با این 18-55 مشکلی ندارید و تله نیاز دارید یک لنز تله خریداری کنید
بین d7000 و d7100 کدوم بهتره؟
من الان بادی d7000 نو جایی نتونستم پیدا کنم اگه با لنزکیت بخرم 18-105 kit رو میتونم بفروشم اصلا کسی میخره لنز کیت رو؟
چون لنز جدا میخرم
برا شروع 50mm F/1.8 AF D میخوام بگیرم این لنز با d7000 عکسهاش از نظر کیفیت و شارپ بودن چطوره خوبه؟
با توجه به اختلاف کم قیمت بین 7100 و 7200 توصیه من 7200 هست، اگه نیاز به تله دارید یه لنز 70-300 وی آر در کنار 18-55 تهیه کنید وگرنه اگه نیازی نمیبینید فعلا از همون 18-55 استفاده کنید البته اگر تمیز و سالم نگه داشتید و اگه مشکل هزینه برای لنز ندارید میتونید بسته به نیازتون رو لنزهای بهتر هم سرمایه گذاری کنید.
بله نسبتا خوبه ولی اگه بدنتون سالم و تمیر باشه، البته با 7100 و 7200 به مراتب کیفیت بهتری داره
گمان نکنم، اینطور که گفتند باشد تو 7200 که مطمئنم اینطور نیست.
خروجی تا جایی که بنده میدونم بیشترش به لنزتون بر میگرده ولی خوب اگه به این زودی قصد کوچ به فول فریم ندارید d7100 با لنز 18-105 ترکیب خوبیست با توجه به تجهیزات فعلیتون. برای اینکه تفاوت بین این دو لنز 18-55 و 18-105 را بفهمید پیشنهاد میکنم از یک نفر که 18-105 دارد ساعاتی قرض بگیرید و ببینید کدام برای شما کارایی بیشتری دارد . اگر بودجتون رو هم معلوم کنید میشه بهتر راهنمایی کرد . موفق باشید
بله خریدار لنز بدون جعبه هم زیاد است اما قیمتش از جعبه طلایی و سفید قطعا کمتر است .
ایا پرتره میخواید کار کنید فقط ؟ بهتره لنز سری g بگیرید اگر میتونید
در مورد نویز d7100 هم خیر اینطور نیست تا ایزو های بالا کنترل نویز خوبی داره اما خوب مثلا از ایزو 12000 نباید انتظار بدون نویز بودن رو داشت
پرتره بیشتر ولی مدل تمام قد و گاهی منظره هم عکاسی میکنم اما فعلا چون دارم یاد میگیرم گفتم لنز نرمال بخرم برای شروع
پس d7100 بهتره قطعا؟ تو نقدها و مقایسه ها گفتن آنچنان فرقی نداره لنز G با D
سری G مسلما بهتره برای تازه کاری مثه من بهتره ولی گفتم فعلا صرفه جویی کنم وقتی که کمی حرفه ای تر شدم برم یه لنز خوب بگیرم
با سلام . برای کارهای معمولی و عکاسی از طبیعت و عکس پرتره ، سرعت تا چند کفایت میکند ؟ آیا سرعت تا 1/4000 کافی است یا کمتر از این هم لازم میشود؟ با تشکر
سلام دوستان،
من به دنبال خرید یک دوربین DSLR هستم جهت استفاده برای خبرنگاری، عکاسی از اشخاص و طبیعت. ایا دوربینی هست که این نیازها رو برآورده کنه؟ استاتید چی پیشنهاد میکنند؟
با تشکر
سلام
كم و بيش و بهتر و بدتر، تقريباً تمام DSLR ها را مي توان براي اين نيازها استفاده كرد ولي مهمتر از دوربين، لنز است كه براي كار خبرنگاري، پرتره و طبيعت شما به لنزهاي متفاوتي نياز خواهيد داشت. مورد مهم ديگر هم بودجه است. شما نفرموده ايد براي دوربين و لنز چه بودجه اي در نظر داريد. ضمناً دوربين را براي كار حرفه اي خبرنگاري مي خواهيد يا آماتوري و آيا كار خبري ورزشي هم مورد نظرتان هست يا خير؟ (اين موارد هم در انتخاب دوربين و هم لنز دخيل هستند)
ارادت
سلام به همه دوستان
قصد خرید یه دوربین DSLR رو دارم و تا به حال با هیچ دوربین حرفه ای و لنزداری کار نکردم ولی قصد دارم کار با این نوع دوربین ها رو یاد بگیرم و بعدا ازشون استفاده کنم
هزینه تا حدود 3 تومن و همونطور که گفتم قصدم از خرید اول یادگیری هست و بعد استفاده به عنوان عکاسی پرتره و منظره هست
بین 2 تا دوربین Canon 750D و Nikon D5500 موندم
توی سایتهای مختلف داخلی و خارجی نظرات متفاوتی در موردشون خوندم و نتونستم انتخاب کنم
یکی نوشته بود کیفیت عکسهای D5500 خیلی بهتره و یکی دیگه نوشته بود که کار کردن با منوهاش خیلی سخته و کنون راحتتره
از بین این دو تا کدوم بهتره و اگه گزینه بهتری هم غیر از اینا هست ممنون میشم بهم بگید
750d و d5500 تقریبا هردو در یک رده هستند.یعنی با کیفیت چندان متفاوتی مواجه نمی شوید.در خصوص منوها هم با هر سیستمی که کار کنید بعد از مدتی عادی شده و عادت میکنید.لنز در کیفیت عکاسی اثر چشمگیرتری داره که با مدتی عکاسی و روشن شدن علایق و مطالعه همین فروم به نتایج مناسبی خواهید رسید.