درود بر عزيزان - من يكي از دوستانم يه دوربين دي اس ال آر هاي لول ميخوان تهيه كنه ولي بين d810a و canon 5d mIIIsr مونده كه كدوم بهتر ميتونه باشه - اساتيد اين دوست ما آماتور نيستن - ممنون ميشم نظراتتون رو با ذكر دليل اعلام كنيد- سپاس از لطفتون
Printable View
درود بر عزيزان - من يكي از دوستانم يه دوربين دي اس ال آر هاي لول ميخوان تهيه كنه ولي بين d810a و canon 5d mIIIsr مونده كه كدوم بهتر ميتونه باشه - اساتيد اين دوست ما آماتور نيستن - ممنون ميشم نظراتتون رو با ذكر دليل اعلام كنيد- سپاس از لطفتون
سلام
اگر مثل امثال بنده آماتور نباشند که اصولاً خودشون تحقیق می کنند و با خواندن فروم های خارجی و ... گزینه ی مناسب رو انتخاب می کنند.
810a که آپتیمایز شده برای عکاسی از شبه و برای این دوستان درست شده و کسی کار غیر این ژانر داشته باشه بهتره 810 بخره. در مورد گزینه ی کاننی هم دقیقاً نمی دونم اما فکر کنم!!!!!!! اونم همین داستان رو داره و خرید MarkIII نسبت به اون ارجحیت داره.
بله اشتباه تايپ كردم حق با شماست
برای عکاسی نجومی، مگاپیسکل بیشتر مضرت است نه مزیت!!
علت هم این است که نور مفید آسمان اینقدر کم است که شما تمایل دارید تا حد امکان فوتوسل های بزرگتری روی سنسور داشته باشید تا نویز کمتری حاصل و جمع آوری نور بیشتر انجام گیرد. البته از سوی دیگر کاهش مگاپیسکل باعث کاهش توان تفکیک هم می شود که در بعضی موارد بسیار نامطلوب است. اما در کل برای سنسورهای کراپ، محدوده 12 تا 16 مگاپیسکل برای این هدف به نظرم مناسب باشد...
هر دو این دوربین ها بسیار تخصصی هستند. 810a دوربین مناسب عکاسی نجومی است و ثبت رنگهای آن در روز احتمالا به خوبی 810 معمولی نباشد. 5D S R هم یک دوربین 50 مگاپیسکلی مخصوص عکاسانی است که پرینت فوق العاده بزرگ از عکس تهیه می کنند و بیینده هم از نزدیک قرار باشد آنها را ببیند، نه مثل بیلبوردهای معمولی توی بزرگراه ها!
به عبارت دیگر هر دوی این دوربین ها بسیار تخصصی هستند و شما هم که ژانر کاری این دوستون رو معرفی نکردید. ولی در کل اگر بنا به انتخاب فول فریم باشد احتمالا باید بین D810 و 5D mkIII انتخاب کنند...
سلام دوستان
من قصد خرید یک دوربین برای مصرف خانوادگی دارم. بین 70D و 760D مردد هستم. به نظرم تنها خاصیت 760D سبکتر بودن و جمع و جورتر بودن اونه. ولی به توجه به اختلاف قیمت کم این دو مدل آیا خرید 760D توجیه داره؟
و یک سوال دیگه: گارانتی ایده آل بهتره یا الرمس؟
اختلاف این دو دوربین را قبلا آقای چگینی گفته بودند:
بدنه كوچكتر با امكانات كمتر، قيمت ارزان تر.
دوربين xxD و xxxD كانن معمولاً از سنسور مشابهي بهره مي برند ولي تفاوت اين سري دوربين ها فقط در LCDبالائي نبوده است. داشتن منشور به جاي آينه، گريپ بهتر، باتري با كارائي بالاتر، سيلينگ بهتر بدنه، سرعت عكاسي پياپي بيشتر، گردونه پشتي دوربين، حداكثر سرعت شاتر بيشتر، سرعت سينك بالاتر، دكمه هاي بيشتر براي اعمال تنظيمات، تعداد نقاط فوكوس نوع كراس و دبل كراس، امكان فعال يا غير فعال كردن Exposure Simulation در حالت Live view، نشان دادن نقطه فوكوس در عكس هاي گرفته شده ، امكان ميكرواجاستمنت و ..... از تفاوت هاي اين دو سري بدنه بوده است.
در ضمن ممنون میشم اگر فروشگاه خوب و مطمئن سراغ داشتید در پیام خصوصی اطلاع دهید.
با عرض سلام به مدیران سایت و اساتید دیگر،
من قصد دارم یک دوربین بخرم برای عکس و فیلم گرفتن از محصولاتمون
عمده سایز تولیداتمون معمولا بین ۵سانت تا ۱۵سانت است و می خوام یک عکس با کیفیت بگیرم.
من از عکاسی چیز زیادی نمی دونم تا الان با هندی کم و گوشی موبایلم کار میکردم که عکسهای ۳۲۶۴×۲۴۴۸ و فیلم های ۳۰ دقیقه ای از محصولاتمون می گرفتم.
لینک زیر نمونه عکسی هست که قبلا می گرفتم
https://instagram.com/p/8YryrxgYkn
لطفا یک دوربین معرفی کنید که هم از چیزایی با اندازه ۵سانت در ۱۵سانت واضح و با کیفیت عکس بگیره و هم فیلم های کوتاه با کیفیت قابل قبولی بتونه بگیره.
بودجه تقریبا 700 تومن دارم
با تشکر از همه
ممنون از پاسختون.
پارس الرمس دو فروشگاه تو جمهوری داره که یکیش خیلی بزرگه و اگثر مدلها را برای نمایش داره (مثل 5d) و ادعا میکنه تنها نمایندگی رسمی کنون در ایران است (البته از برخورد فروشنده اش اصلا خوشم نیومد) و کلی حرف که اگه از جای دیگه بخرید ممکنه باطری و شارژرش رو عوض کرده باشند و هزار ان قلت دیگه.
به هر حال من دنبال فروشگاه مطمئن برای خریدم و ممنون میشم دوستان تو پیام خصوصی معرفی کنند.
سلام خسته نباشید میبخشید یه راهنمایی میخواستم من میخواهم اتلیه بزنم بعد هم حوزه کاری ام هم پرسنلی هم پرتره هم کودک و هم عروس و مجالس میخواستم به چه دوربینی احتیاج دارم با چه لنزهایی که هم تو خود اتلیه برای عکسی عروس و داماد و هم در محیط باز مثل باغ بتونم استفاده کنم مارک دلخواهمم کانن باید فول فریم باشه یا نه مثل d70 میتونم استفاده کنم کیفیت و وضوحشم خوب باشه با تشکر
سلام دوستان به نظرتون 7d بگیرم یا 7100 نیکون ؟ هر دو رو هم اگه تهیه کنم با لنز 55 فیکس اف/ 1.8 بعدا لنز رو عوض میکنم
بیشتر هم عکاسی پرتره و طبیعت میکنم لطفا سریع راهنمایی کنید
دوست گرامی!
اگر بخواهید فقط فیکس 50 بگیرید مثلا بجای کیت 18-105 یا 18-140 در مورد خرید نیکون 7100 , نباید به ژانر منظره فکر کنید چون فوکال مناسبی نیست!
(منظورتون از 55 احیانا 50 فیکس بوده به گمانم!!!)
توصیه بنده خرید دست دوم همین دوربین با کیت 18-140 بهمراه یک فیکس 50/1.8 هست و اگر هم بدنه نو مد نظرتون هست, در کنار فیکس مورد نظر حتما نیاز به واید خواهید داشت!
یا حق
دوست عزیز، پیشنهاد من به شما خرید یک کامپکت پیرفشته مانند G16 هست.
7D و 7100 دو مقوله جدا از هم هستن. لذا با توجه به توضیحاتتون و نیز پیشنهاد جناب شکری، پیشنهاد بنده نیز 7100 خواهد بود.
و ایضاً همونطور که جناب شکری فرمودن، خرید تک لنز پرایم 50مم دست و بال شما رو خواهد بست. !
ممنون از راهنماییتون اگر بدنه دست دوم 7100 رو با یک لنز واید مثل FX 28mm F2.8D AF بگیرم جوابگو هست برای چند سالی تا ارتقاء بدم لنز رو ؟!
سلام
من مبتدی هستم و ابتدا قصد داشتم یه دوربین SLR like بخرم ولی دوستان گفتن بهتره DSLR بگیرم حالا اینجا تاپیک دادم تا شما که تجربه دارید
راهنمایی کنید برای خرید یه DSLR خوب.
یک دوربین کانن برای
برای هم عکاسی مدل و پرتره (در فضای باز و فضای داخلی کیفیت عکس ها بالا باشه) و هم عکاسی منظره
با بودجه 1 تا 1.500 ( کمی بالا و پایین بشه هم موردی نداره)
دوستان حرفه ای چی پیشنهاد می کنید بخرم؟
فعلا تازه میخوام شروع کنم یادگیری رو خیلی نمیتونم هزینه کنم برای لنز ولی قصد ادامه دارم ان شاالله در آینده کم کم لنزها رو میگیرم.
سپاس
با سلام و تشکر فراوان از همه عزیزان که تا اینجا منو راهنمایی کردن
دوستان با افزایش بودجه تا 9.5 میلیون تومان چه بادی و لنزی رو پیشنهاد می دهید؟؟ سر جمع 9.5 میلیون تومان
ژانر کاریم عمدتا پرتره و منظره (طبیعت و چهره شهر) و گاهی خیابانی است.
امتیازات و برتری سنسورهای نیکون در برابر کنون برابر رویوو های تخصصی عدم وجود فلاش در بدنه دوربین های کنون ولی در مقابل عمومیت خیلی زیاد دوربین و لنز های کانن ( به چه حسابی حالا نمی دونم ) در مقایسه سری هم ردشون نتیجه گیری رو سخت کرده واقعا
در محدوده مالی که بالا عرض کردم به چه دلیل چه دوبین و لنزی را پیشنهاد می فرمایید . ارادتمند حسین
اینجا را هم نگاه کنید بد نیست:
http://forum.akkasee.com/f33/t21731.html
سلام
پیشنهاد اول:
Nikon D5500
Tokina 11-16mm II یا Tokina 11-20mm (منظره)
Nikon 16-80mm f 2.8-4 ED VR ورژن جدید (واکروند - خیابانی)
Nikon 85mm f 1.8 (پرتره)
جمعا 9.500
پیشنهاد دوم:
Nikon D610
Tamron 24-70mm f 2.8 (منظره - واکروند - خیابانی)
Nikon 85mm f 1.8 (پرتره)
جمعا حدود 9.500
پیشنهاد سوم:
Canon 6d
Canon 17-40mm f 4 (منظره)
Canon 24-105mm f 4 (واکروند - خیابانی)
Canon 85mm f 1.8 (پرتره)
جمعا حدود 9.500
اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم بودجه محدود تا یک میلیون دارم و برای دل خودم میخوام عکاسی کنم انتخاب اولم یک کامپکت پیشرفته هست g16 کنون که دیاف باز و لنز قدرتمند با فاصله کانونی مناسب وایفای و چشمی اپتیکال همچنین پردازنده قوی و سرعت شاتر پایین تا 240 ثانیه و ایزو قابل قبول که برای عکاسی نجومی از ستارگان و نقاشی با نور مناسب میدونم ( البته تجربه عکاسی نداشتم باهاش) فقط مطالب و فیلم دیدم ازش، درباره ی این دوربین اگه دوستان تجربه دارن ممنون میشم.
و انتخاب دومم dslr نیکون d3200 هست از نظر کیفیت عکاسی میدونم از همه کامپکت های میلیونی هم بهتر عکس میندازه! ولی بودجه من فقط ۱ میلیونه و تنها با لنز کیت 18-55 میتونم عکاسی کنم که از فاصله کانونی نسبتا کم و دیاف تقریبا بسته نسبت به g16 کنون برخورداره وایفای و قابلیت تایم لپس داخلی هم نداره که باز باید هزینه کرد دانگل وایفای و ریموت برای تایم لپس خرید! البته تمام این گفته ها مطالبی هست که خوندم و تجربه عملی ندارم!
همینطور که گفتم کیفیت عکس برام مهم هست و بزرگترین سایزی که چاپ کنم a3 هست! در کنار کیفیت مناسب عکس امکانات دوربین که برای حمل و نقل به وسایل اضافی نیازی نباشه
با توجه به نیاز من عکاسی نجومی در حد متوسط و پرتره عکس شهری و تایم لپس g16 میتونه انتخاب خوبی باشه ؟ از نظر کیفیت نیازمو برطرف می کنه؟
قبلا از دوستان راهنمایی گرفتم اما باز نظرم عوض میشه ! چون نه با این دوربین ها کار کردم نه بودجه کافی دارم که بتونم راحت تصمیم بگیرم! به همین خاطر خرید اول و آخرم فعلا همینه و اینقدر دارم وسواس بخرج میدم
شايد مطالعه اين تاپيك بتونه به تصميم گيري تون كمك كنه :
http://forum.akkasee.com/f28/t19892.html
با تشکر فراوان
راستش بادی D750 نیکون رو ترجیح می دم به دلیل فوکوس بهتر و رفتار نویزی بهتر تو نور کم و قابلیت نمایش تغییرات دیاف و مانیتور با کیفیت و حدود 4 میلیون تومان هم لنز خوب مثل 24-70 تامرون با دیاف 2.8 یا 24-120 نیکون با دیاف 4 به اضافه یه لنز پرایم
تهیه کدام ترکیب صحیح تر است ؟
از برند کنون نمونه قابل مقایسه با D750 وجود دارد ؟؟ و محدوده قیمت نزدیک
شما با خرید یک جی 16 تقریبا به اهدافتون میرسید و هزینه اضافی هم ندارید اما اگر بعدا علاقه بیشتری به عکاسی پیدا کنید و ژانر خاصی رو بخواهید دنبال کنید چقدر متضرر میشوید؟.شما الان بودجتون محدود و مشخص هست ولی یکسال بعد چطور؟من دو سه سال پیش مانند شما بر سر دوراهی بودم و تقریبا فقط برای عکسهای خانوادگی و سفر دوربینی با لنز کیت در حد گزینه انتخابی شما از کنون گرفتم.الان چهار لنز از 17 تا 600 میلیمتر و کلی ادوات نور و فیلتر چتر وسه پایه تریگر وکوله و.... دارم یکی دولنز هم خرید و فروش کردم ولی بادی من هنوز همان است و از دو ژانر عکاسی هم دارم لذت میبرم.
بنظرم در صورتی نخواهید روی عکاسی جدی شوید G16 بهمراه یک سه پایه معمولی گزینه بسیار خوبیست.
Nikon D610 Review: Digital Photography Review
تو لینک بالا مقایسه ای از مدل های Canon 6D -5D mark III و نیکون D610 و Nikon D750 در ایزو های متفاوت انجام دادم اما با وجود عملکرد مناسب و بهتر و شارپ بودن D750 نیکون در ایزوهای بالا مثل 3200 یا 6400 یکم متوجه غلظت بهتر رنگ های کنون شدم
آیا این موضوع به سایز عکس کراپ خورده به دلیل 20 و 22 مگاپیکسلی کنون در مقایسه با 24.3 مگاپیکسلی نیکون هم مربوطه و دلیل دیده شدن اون موضوع تفاوت مقدار پیکسل سنسور هاشونو؟؟؟ یا موضوع چیز دیگریست ؟؟؟ و اینکه این موضوع در ابعاد حداکثر 80*120 سانتیمتر قابل دیدن هست و به چشم میاد ؟؟ یا تو کراپ 100% احساس میشه ؟؟؟؟
البته نتایج صفحه آخر DPreview امتیازات غالب و بسیار خوب کیفیت خروجی و ... به نفع Nikon D750 . درج کرده !!!!!
ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند و از تجربیات با ارزششون بهره مندم کنند.
حالا که تصمیم خودتون رو برای خرید گرفتید، بهترین ترکیب از نظر من D750 +لنز کیت ۱۲۰-۲۴ نیکون هست.
مابقی موجودی هم صرف خرید سه پایه و رم و فلاش و کیف بکنید.
سلام
یک سوال
دوستان عکس هایی که در سایت dpreview از دوربین ها DSLR قرار داده شده قابل اعتماد هست؟
یعنی با استناد به این عکسها میتونم دوربین مورد نظرم را انتخاب کنم؟
Studio shot comparison: Digital Photography Review
بسیار ممنون - استفاده کردم و خیلی حس و حال متفاوتی داد به من
1- نظرتون در مورد D750 نیکون چیه؟ - لطفا بدون تعارف بفرمایید
2- به شخصه هیچ نعصبی به برند و مدلی ندارم و دنبال کاملترین و پر کاربردترین هستم ؟؟
3- دلیل استفاده بیشتز از برند کنون کیفیت و محسنات زیاده یا صرفا گه گاهی هزینه های 200 یا 300 هزار تومانی کمتر لنزاش نسبت به نیکون ؟؟
صرفا چون خیلی ها استفاده می کنند پس بقیه هم مستقیم میرن سراغ کنون ؟؟؟ هر جند که خیلی عالیه یا نیکون تفاوت حاصی داره که کنون رو بیشتر ترجیح می دهند ؟؟
سلام دوست گرامی
اون حالت کدری که مد نظر شماست تنها در حالت 100 درصد قابل دیدن است و اصولا برای کاربرد تبلیغاتی که شما یک عکس از محصول با حداکثر 1600 در 1200 پیکسل میخواهید قرار دهید اون حالت مشهود نیست. برای هدف شما پیشنهاد من : 1- قرار دادن دوربین روی سه پایه (DSLR یا کامپکت پیشرفته خیلی فرقی ندارد) 2- نور کافی محیط 3- فوکوس دقیق و 4- اگر dslr است استفاده از دیافراگم بسته اما نه خیلی زیاد (محدوده 5.6 - 8 کافی است) برای داشتن بیشترین دیتیل در تصویر است و شما با این ترکیب با ارزان ترین dslr و لنز کیتش و یا یک کامپکت پیشرفته خوب و چه بسا یک کامپکت معمولی یا حتی دوربین گوشی موبایل با کیفیت به هدفتان نائل خواهید شد.
برای اینکه آف تاپیک نباشد از بین DSLR های ارزان پیشنهاد من D3200 نیکون و یا 600d کنون است
پیروزباشید
با سلام به شما دوست عزیز
عرض شود که این سردر گمی که شما دارید تا یک جایی خوب است ولی وسواس بیش از حد راجع به مسائل خیلی خوب نیست. معمولا عزیزانی که برای اولین بار قصد خرید دوربین را دارند با این سطح سردگمی میبینم و معمولا به اکثرشان توصیه میکنم یک بدنه از کنون یا نیکون با توجه به علاقه شان به برند یا راحتی با هر یک از دوسیستم و صد البته مطابقت با بودجه مد نظر تهیه کنند و مطمئن باشند که ناراضی نخواهند بود و پس از آن وقتشان را به جای درگیری با اعداد و ارقام و اسم ها و لنزها به عکاسی بگذرانند که هیچ چیز بهتر از تمرین و تمرین بیشتر نیست.
شما که ظاهرا کاربر dslr بوده اید باید کمتر خود را درگیر این قضایا کنید. هیچ فرقی نمیکند هر دو سیستم خوب هستند. (اگر لنزهای نسبتا کمیاب و بازار دست دوم بد پنتاکس نبود اون رو هم پیشنهاد میکردم). مزایای نسبی یک بدنه در یک سیستم نسبت به همتایش در سیستم رقیب اغلب ناچیز است و معمولا اینزور است که در برخی قابلیت ها یکی بهتر است و در قابلیت های دیگر برعکس. اینها مواردی نیست که بخواهد بر انتخاب تاثیر گذار باشد. همانقدر که عکاس پرتره کنون سیستم داریم به همان اندازه نیز نیکونی موجود است. لنز ها هم همینطور (البته در برخی لنزهای با کاربری خاص شاید رقیب مناسبی در سیستم رقیب یافت نشود یا با قیمت بالاتر یافت شود) در کل مهمترین قضیه این است که ببینید با کدام سیستم راحت ترید چون با بدنه فول فریم، در آینده و با داشتن لنز های بسیار زیاد (انشاالله) و عمدتا گرانقیمت، تغییر برند چندان آسان نخواهد بود.
چند روز پیش فرصتی دست داد تا چهار دوربین 5D III /6D/D750/D610 رو از نظر ارگونومی بررسی کنم و در دست بگیرم !
در فکر خرید D750 بودم ولی پس از این تست نظرم کلا عوض شد!
اگرچه همه اینها کاربران خاص خودشونو دارند ولی وقتی با لنز کیت در دست گرفتم (کنون با 24-105 و نیکون با 24-120 ) کلا از فکر خرید نیکون اومدم بیرون ونظرم بسمت 6D جلب شد (سبک با قیمت مناسبتر و البته مهمتر از همه ارگونومی بسیار مناسب برای دستان من) البته هزینه خرید تمامی این دوربینهارو با کیت شون همین الان دارم ولی پس از این بررسی نیمساعته تونستم تصمیم خودمو بگیرم!
به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم !
ارتباط و ارگونومی دوربین خیلی برای من مهمتر از کمی غلظت رنگ یا مثلا کمی دینامیک رنج بهتر , نمود پیدا کرد(این دوربینها در سطوح نزدیک به هم هستند) چون شغلم عکاسی نیست و درآمدی ازون عایدم نمیشه (البته نظرم شخصی بود و امیدوارم دوستان نیکونی برداشت بد نکند)
یا حق!:-)
۱- بهترین بدنه فولفریم در رنج قیمت خودش است. اما دوربین فقط بدنه نیست!
۲- بنظر من انتخاب مناسبی است.
۳- به خیلی چیزها مربوط میشود. خیلی از عکاسها مخصوصا برای فیلد پرتره از زمانی که کنون پنج دی مارک دو را معرفی کرد و نیکون هم همچنان روی ۱۲ مگاپیکسل پافشاری میکرد به برند کنون رفتند. هنوز هم از همان تجهیزات استفاده میکنند. و چه خوب یا چه بد مجبورند از همین برند استفاده کنند. مخصوصا که کنون لنزهای پر کاربردش را به تازگی اپدیت کرده بود. بعلاوه کنون دست بالاتری در تولید و تنوع لنزها دارد. برای عکاسانی که فرضا پرتره میگیرند به سختی نمونه ای برای ۱۳۵ مم اف در نیکون پیدا میشود. یا حاضر نیستند ۸۵ مم و ۷۰_۲۰۰ کنون را با نمونه نیکونی تعویض کنند. حالا اگر شما دنبال لنزهای خاصی نیستید یا اگر لنزهای مورد نیازتان در برند نیکون به راحتی و با قیمت مناسب یافت میشود همین بدنه ۷۵۰دی را تهیه کنید.
سلام
من عکسهای دوربین های مختلف را در سایت dpreview چک می کردم که از تیوپ پماد ها گرفته شده است، بر این اساس می خواستم یک دوربین در رنج قیمت یک تومن انتخاب کنم. از این می ترسم دوربینی را بخرم بعد ببینم کیفیت عکسش اونجوری که میخوام نباشه.
صفحه زیر را ببینید عکسی که با canon_g16 و nikon_d3300 گرفته شده است مات و کدر است آیا با همین دوربین ها و توضیحاتی که در بالا گفته شده است میشه عکسی گرفت که جزئیات روی تیوپ های پماد بیفته؟؟
Studio shot comparison: Digital Photography Review
شما با نور کافی و فاصله مناسب و فوکوس دقیق بر روی کالا مورد نظرتان حتی با دوربین گوشی تان نیز میتوانید عکس با کیفیت داشته باشید. (ارزان ترین گزینه)
اگر بهترین را میخواهید : یک بدنه DSLR + یک لنز ماکرو + نور + سه پایه + بک مناسب + یک عکاس صنعتی (کادر بندی، زاویه دید و ...) = بهترین و با کیفیت ترین عکس از محصول برای کاتالوگ تبلیغاتی - (گزینه گرانقیمت)
این عکس در ورودی تونل انحراف آب یک سد و با نور ورودی خورشید با استفاده از یک گوشی سونی اریکسون K800 با دوربین 3 مگا پیکسلی ثبت شده است.
میدانم خیلی مثال خوبی نیست. اما هدف صرفا نشان دادن جزئیات با ساده ترین دوربین است:
فایل پیوست 72313
ممنون از راهنماییتون
با دوربین گوشی ۸مگاپیکسل و ایزو ۱۰۰ و در روز نور خوب و با فلاش و فاصله مناسب میگیرم ولی زیاد دلچسب نیست.
چون میخوام عکس با کیفیت داشته باشم ترجیح میدم کمی هزینه بکنم.
لطفا میشه بگید چه دوربینی و چه لنزی بگیرم؟
بازم از راهنماییتون ممنونم.
اگر تک دوربین میخواهید و سبک بودن برایتان مهم است و همچنین تنها هدفتان از عکاسی همین تهیه عکس از محصولات است، یک کامپکت پیشرفته مثل G16 کافی است (به همراه یک سه پایه)
اگر به عکاسی علاقه هم دارید و بدتان نمیآید آن را در سایر شاخهها نیز تجربه کنید پیشنهادم خرید یک بدنه نو یا دست دوم 550D یا 600D کنون به همراه یک لنز 50 میلیمتری f1.8 + یک سه پایه است (300 برای یک سه پایه مناسب و سبک و 1000 برای مجموع بدنه و لنز کیت + لنز پرایم اگر هر سه کارکرده باشند)
http://www.art2iran.com/IMG1.jpg
این عکسی هست که گرفتم ولی جزییات روی مدل نیفتاده
این اتفاق برای من به صورت دیگری رخ داده بود. چند سال پیش، 7d و d7000 رو در دست گرفتم و با هندلینگ 7d واقعاً به دلم نشست اما بنا به موارد دیگر در انتخاب d7000 رو انتخاب کردم و بعد از مدتی کاملاً باهاش احساس راحتی می کردم به طوری که واقعاً محل قرارگیری دکمه ها و تو nikon برام خیلی مناسب تر به نظر می رسید و وقتی دوربین canon دوستان رو در دست می گرفتم واقعاً کار کردن باهاشون سخت به نظرم میومد.
امیدوارم انتخاب موفقی داشته باشید.
ببخشید اگه تو تاپیک نامناسبی مطرح کردم سایت فروش دست دوم دوربین ( خود سایت بفروشه نه فرد دیگری) سراغ دارید ؟ پ.خ کنید ممنون
بله همینطوره شاید به این دلیل باشه که بنده تا حالا فقط با کنون عکاسی کردم ولی خب در انتخاب فول فریم باید دقت بیشتری کرد چون فروش دست دوم اون ضرر زیادی بهمراه داره و کسی که میخره باید از تمام جهات قبلش بررسیهای لازم رو کرده باشه!
البته منظورم منوی کاربری دوربین نبود بلکه ارگونومی بیشتر مد نظر بود که فکر میکنم با یکی دو بار تست دقیقا مشخص میشه که در دست قرار گرفتن کدوم راحت تره!
ممنون
سلام
ایا با دوربین d5200 و لنز 18_55 میشه چنین فوکوسی انجام داد؟
https://db.tt/vZ9tvkIy
https://db.tt/yYxv5WzH
و ایا فول فریم نبودن این دوربین مشکلی برای عکاسی ایجاد نمیکنه؟
عمق میدان این کمه؟
میشه یه نمونه از فوکوسشو بدید؟
امکانات فول فریم میشه بگید چی هست؟