خوب این مشکلی نیست جناب mohammad.baroji یک بند خدایی هست فروشگاه داره خیلی با انصافه و آدم درستی هست خواستی بگو تا اسم و شمارشو بهت بدم من هر چی بخوام زنگ میزنم برام میفرسته شهرستان راحت***نقل قول:
موندم چیکار کنم و از کجا بخرم؟
Printable View
خوب این مشکلی نیست جناب mohammad.baroji یک بند خدایی هست فروشگاه داره خیلی با انصافه و آدم درستی هست خواستی بگو تا اسم و شمارشو بهت بدم من هر چی بخوام زنگ میزنم برام میفرسته شهرستان راحت***نقل قول:
موندم چیکار کنم و از کجا بخرم؟
سلام به همگی
بنده تازه وارد هستم و اطلاعات کمی در رابطه با دوربین های عکاسی دارم .
خوشحال میشم از تجربیات شما عزیزان استفاده کنم .
کار من تدوین برنامه های تلویزیونی هست و در حال حاضر قصد خرید یک دوربین DSLR با کارایی 90% برای گرفتن ویدئو دارم . یعنی از دوربین عکاسی به جای دوربین فیلمبرداری میخوام استفاده کنم .
با توجه به تحقیقات اولیه که کردم و راهنمایی دوستان اهل فن در تصویر برداری تلویزیونی که با دوربین عکاسی فیلمبرداری میکنند دو گزینه پیشنهادی 5D و 70D هست .
اصولا جنس کارکرده تمیز میخرم و در صورتی که کارکرده تمیز بخوام بخرم با لنز و مخلفات تا 3-4 تومان هزینه میکنم . بیشتر هم بابت پولش مشکلی نیست اما میترسم سرمایه ام رو بخوابونم و جوابی که میخوام بابت برگشت سود نتونم بگیرم . اما اگر یه خورده بالاتر هم بشه هزینه کرد مشکلی ندارم ولی کیفیت به طرز محسوسی افزایش پیدا کنه .
اول اینکه پیشنهاد شما عزیزان بین دوربین های DSLR و با تاکید به برند Canon با شرایط بالا چی هست ؟ و دلیل برتری پیشنهادتون نسبت به دوربین های هم قیمت یا همرده چه چیزیش هست ؟
دوم اینکه توی مقالات همین سایت خوندم که دوربین های فول فریم لنزاشون با دوربین های کراپ فرق داره . آیا صحت داره و اگر صحت داره آیا روی قیمت هم تاثیر میذاره ؟
3 - برای فیلمبرداری اصولا چه لنزی پیشنهاد میشه ؟ آیا برای تصویر برداری تله و واید نیاز به لنز های جداگانه هست یا یک لنز خاص کار جفتش رو راه میندازه ؟
4 - یک سوال هم خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده : دوربین های فیلمبرداری آماتور تا حرفه ای همگی یک حالتی از تصویر برداری دارند که فوکوس روی هیچ شی خاصی نیست و همه جای میدان فوکوس هست ( اصطلاحش رو نمیدونم اساتید فن لطفا راهنمایی کنند ) . آیا دوربین های DSLR هم این قابلیت رو دارند که فوکوس روی شی خاصی نباشه و تمام عمق میدان رو شفاف ببینیم ؟
لطفا مدل و قیمت ( کارکرده ) لوازمی که فکر میکنید مورد نیاز بنده هست رو بفرمایید تا بررسی کنم .
5 - این رو هم خدمتتون بگم که دوستان تصویر بردار ما که در حال حاضر با DSLR تصویر برداری میکنند خیلی از نقطه فوکوس این دوربین ها شکایت دارند و با جابجا شدن سانتی متری سوژه فوکوس از هم میپاشه و برای تصویر برداری خیلی سخت میشه و همش دست به فوکوس باید باشید. آیا لنز خاصی یا بادی خاصی هست که این مشکل رو حل کنه ؟
6 - یک سوال هم در مورد 5دی مارک 2 و 3 . فرق اصلی این دو مدل چی هست که اینقدر تفاوت قیمت زیادی با هم دارند ؟
7 - و سوال آخر اینکه ، کار کرد تعداد شات بادی و لنز رو چگونه موقع خرید میشه متوجه شد ؟ چون فکر میکنم راه فراری نداره و هر کسی دوربین کارکرده برای فروش گذاشته تعداد شات رو هم نوشته .
پیشاپیش ممنون بابت پاسخ هاتون .
نوع فیلم برداری و سبک کار شما چیست؟
یک تاپیک هم مخصوص فیلم برداری با دوربین اس ال ار وجود دارد. بهتر است سوالتان را انجا بپرسید.
تک تک سوالات شما در این فروم بارها مطرح شده لطفا کمی مطالعه بفرمایید
خاصیت دوربین عکاسی DSLR عمق میدان کم است و خاصیت دوربین فیلم برداری معمول عمق میدان زیاد پس این دو با هم قابل قیاس نیست کسی که با DSL فیلمبرداری می کند عمق میدان کم می خواهد نه زیاد
لنز های فیلم برداری حرفه ای منوال هستند لنز های سامیانگ در این مورد معروف هستند
فکوس اتوماتیک برای فیلمبرداری چندان مناسب نیست
کنون برای فیلم برداری سیستم فکوس بهتر و موتور Stm دارد که جذابترش می نماید
بله لنز فول کنون با کراپ متفاوت است
سلام
1- با توجه به تاکیدی که بر حفظ پیوسته و اتوماتیک فوکوس بر روی سوژه، بدون نیازی به تغییر ممتد دستی رینگ فوکوس کرده اید، پیشنهاد من کانن 70D به همراه لنزهای سری STM است که با توجه به سنسور خاصی که دارد (دوال پیکسل)، فوکوس ممتد اتوماتیک روی سوژه را ممکن می سازد.
2- لنزهای فول فریم دایره تصویر بزرگتری دارند (و معمولاً کیفیت ساخت و کیفیت تصویر بهتری هم دارند). در برند کانن لنزهای فول فریم را می توان روی دوربین کراپدار بست ولی لنزهای کراپدار را نمی توان روی دوربین فول فریم بست. لنزهای فول فریم "معمولاً گران تر از کراپدارها هستند.
3-برای فیلمبرداری از لنزهای STM که برای فوکوس اتوماتیک سریع و بی صدا مناسب هستند استفاده کنید. می توانید از لنزهای زوم مانند 18-135 STM که دامنه واید تا تله را پوشش می دهد استفاده کنید.
4- دوربین های فیلمبرداری معمولی به دلیل سنسور کوچکی که دارند ، عمق میدان زیادی تولید می کنند یعنی تقریباً همه چیز در فوکوس قرار می گیرد ولی دوربین های DSLR به دلیل سنسور بزرگ، قادر به تولید تصاویر با عمق میدان کم هستند (که مزیت محسوب می شود) اگر می خواهید عمق میدان زیاد باشد (همه یا بیشتر بخش های تصویر در فوکوس باشد) باید از لنر های واید و دیافراگم (اپرچر) بسته استفاده کنید. مشکلی که دیافراگم بسته به وجود می آورد، کم شدن نور ورودی به دوربین است که برای جبران آن یا باید از فلاش های فیلمبرداری (پروژکتور) استفاده کنید یا ایزو را بالا ببرید که بالا بردن ایزو باعث نویزی شدن تصویر می شود.
5- به پاسخ 1 مراجعه کنید.
6-دوربین 5D MK III دارای سنسور جدیدتر و با کارائی بهتر، سیستم فوکوس بسیار پیشرفته تر و امکانات بیشتری است و چند سال هم جدیدتر از 5D MK ii است و نتیجتاً گرانتر هم هست
7- برای دوربین های کانن نرم افزار EOSMSG را دانلود و بر روی لپ تاپ نصب کنید و دوربین را با کابل USB به لپ تاپ وصل، دوربین را روشن و EOSMSG را اجرا کنید، تعداد کارکرد شاتر دوربین را به شما نشان می دهد.
ارادت
سلام کیفیت عکس برام خیلی خیلی مهمه و اینکه چاپ تو سایز بالا عکس مات نباشه . بیشتر هدفم عکاسی پرتره هست واسه همین گفت فول فریم چون دقتی که من روی عکسهای سمپل دوربین ها دارم هیچ کس نداره تقریبا تمام عکسهای گرفته شده با سنسور کراپ و لنزهای متفاوت کراپ از نظر من بیکیفیت هستند جزئیات رو مثل فول فریم نشون نمیدن
پیشنهاد می کنم سری به سایت های اشتراک عکس بزنید یا سایت های بررسی عکس ها مثل juza و 500px و ... عکس های عالی ای که با دوربین های کراپ تهیه شده رو ملاحظه کنید. ما در کیفیت تصویر بیشتر رو کیفیت لنز تکیه داریم تا بادی.
مطمئن باشید اگر بی کیفیت بودند، تا به امروز بساطشون جمع میشد و یهو nikon دوربینی مثل d500 بیرون نمی داد یا دوربین های خوبی مثل d7200 تو بازار نبودند. بیشتر این تفاوت ها در قسمت ISO معمولاً بین فرمت های متفاوت دیده میشه یا جاهایی مثل عمق میدان.
به هر حال شخصاً بنا به تجربه، پیشنهاد می کنم اگر تابه حال دوربین DSLR داشتید بد نیست فول فریم تهیه کنید اما اگر نداشتید به نظرم شاید تعجب کنید بعد از تهیه فول فریم که معجزه ای در کار نیست. اگر هم سرمایه زیادی دارید، دیگه باقی موضوعات مهم نیست هرچقدر دوست دارید هزینه کنید.
گاهی وقتها آدم چیزایی میبینه و میشنوه... یکی از آزاردهنده ترین حرف ها برای عکاس نمونه متنی هستش که دوستمون نوشتن! تقصیر هم ندارن در واقع اطلاعاتشون کافی نیست و من متوجه نمیشم که مشکل از کجاست و چطور میشه حلش کرد
خیلی سعی کردم ننویسم اما واقعا این حرفها بی احترامی به کسانی هستش که چندین سال عمر خودشون رو در این رشته گذروندن! دقیقا مشابه زمانی که ازتون پرسیده میشه با چه دوربینی گرفتی!
به هرحال قصد ورود به بحث رو ندارم و صرفا دلنوشته بود.
درسته اگر اینطور نبود که کسی هزینه بالاتری برای فول فریم ها نمیکرد! اگر شرایط کنترل شده استودیو در نظر نگریم در شرایط غیر ایدال معمولی تفاوت فول فریم و کراپ مشخص است.
اگر دلتون میخواد که عکسهارو در سایز 100 ببینید و کیفیت پیکسلی اینقدر مهم است همان فول فریم را تهیه کنید. منتها داستان اینکه که با بودجه مشخص بتونید تجهیزاتی با بهترین خروجی تهیه کنید. و خروجی بهتر لزوما دیتیل نیست. مثلا ممکن است با بدنه کراپ و خرید لنزهایی با زاویه دید بازتر ویا لنزهایی با تله بلندتر با باقی مانده بودجه عکسهای بهتری بگیرید.
مشکل اینجاست که من یه بار یه اشتباهی کردم رفتم تو سایت هاسلبلاد عکسهای پرتره سمپل های دوربین های هاسلباد رو دانلود کردم هر عکس تو حالت jpg حدود 100 mb بود حالا دیگه نیکون و کنون برام اخ شده lمشکل دیگه اینه که بیشتر از 5 میلیون نمیتونم هزینه کنم
حالا شما راهنمایی کنید . من به هیچ وجه قصد عکاسی از درخت و جنگل و دریا و زنبور و مگس و شیر و پلنگ رو ندارم هدف فقط ادمیزاد هست و بس شامل نیم تنه قدی و صورت .منتها بودجه محدوده لنز خوب ارجعیت داره به بادی . ژانر عکاسی هم پرتره هنری مثل پرتره هنرمندان و شخصیت های معروف . مرسی
سلام
توجه داشته باشید که در پرتره، نورپردازی اهمیتی بیشتر یا حداقل مساوی دوربین و لنز دارد. شما علاوه بر دوربین و لنز مناسب نیاز به تجهیزات استودیوئی (سه یا دست کم دو فلاش استودیوئی و وسایل مربوط به آن مثل سافت باکس، اسنوت، شیدر و ... و همچنین فون بکگراند و ....) نیز دارید و اگر کل بودجه شما 5 میلیون تومان است و اصرار به خرید دوربین فول فریم دارید، به نظرم نمی توانید مابقی لوازم را بخرید.
ارادت
صد در صد فول فریم بهتره هر چند با کراپ دار و رعایت اصول عکاسی پرتره میشه پرتره هایی بسیار خوب گرفت یک عکس مقایسه کراپ رده مبتدی و کراپدار حرفه ای و فول فریم از محصولات نیکون واستون گذاشتم تو قسمت( این سایت مقایسه عکس دوربینها رو ببینیدونظر بدید ) شاید مفید واقع شد.نقل قول:
سلام کیفیت عکس برام خیلی خیلی مهمه و اینکه چاپ تو سایز بالا عکس مات نباشه . بیشتر هدفم عکاسی پرتره هست واسه همین گفت فول فریم چون دقتی که من روی عکسهای سمپل دوربین ها دارم هیچ کس نداره تقریبا تمام عکسهای گرفته شده با سنسور کراپ و لنزهای متفاوت کراپ از نظر من بیکیفیت هستند جزئیات رو مثل فول فریم نشون نمیدن
نكته ي به جايي را اشاره كردند داريوش جان.
به نظر من اگر نورپردازي مناسب باشد حتي با يك گوشي هم مي توان عكس مشابه را در رزلوشني پايينتر گرفت. نگاهي به نمونه عكسهاي 1020 و 930 نوكيا بيندازيد بد نيست:
Nokia Lumia partners with Red Bull Photography - Microsoft - Global
http://i-1.prod-cdn.webapps.microsof...ds-016-jpg.jpg
عكس بالا با 930 هست.
اين روزها دوربين كراپ من در بيشتر زمانها در حال خاك خوردن هست. به نظر من عكاسي با گوشي بسيار لذت بخش تر است!!
شنیدم جدیدا فیزوان یه 100مگاپیکسل ساخته که با ترکیب النزهای اشنایدر کیفیت خوبی ارائه میده.
1- صحبت از 5 میلیون بودجه هست
2- لپ کلام جناب چگینی فرمودن. ظاهرا دوست عزیزمون kato توجهی به راهنمایی ها ندارن.
همونطور که جناب چگینی فرمودند شما در کنار دوربین به کلی تجهیزات دیگه که اول کار شاید فکرشم نمینید نیاز دارید.
با توجه به بودجه و نیاز حتمی به تجهیزات ثانویه شما حتی یه APS-C خوب مثل 7200 با لنز مناسبی مثل 16-85 هم نمیتونید تهیه کنید.
اگر هم ارزانترین فول فریم و ارزانترین لنز ممکن مثل 50 1:1.4 رو بگیرید که از 5 تمن هم فزونی میگیره دور پرتره رو باید خط بکشید چون برا پرتره قبل از هرچیزی به نور و انواع فون و انواع تجهیزات نور نیاز دارید.
هر جور حساب میکنم شما با یه 7100 + لنز معمولی هم باز برای تجهیزات پول کم میارید.
درسته که همه ما دوست داریم یه دوربین 645 داشته باشیم و 4تا لنز زایس و لایکا(در صورت موجود بودن براش) بندازیم روشو بزنیم به دل صحنه هایی که منتظر ما هستند اما باید ببینیم شدنی هست یا نه.
وقتی محدودیت مالی دارید این شما نیستید که شرایط رو تعیین میکنید بلکه محدودیت مالی هست که بهتون میگه چیکار کنید پس از همون اول معقول انتخاب کنید که در حین خرید برای تجهیزات ضروری پول کم نیارید.
یا علی
سلام دوستان
قصد خرید دوربین دارم
بیشتر هم عکاسی طبیعت میکنم و کمی هم عکاسی پرتره
قصد خرید دوربین دارم ولی نمیدونم D7100+18-140 بگیرم یا D5300+18-140+50mm
اگر D7100 بگیرم حالا حالاها پول خرید 50mm جور نمیشه:::happy:::
ممنونم
البت اگه 7100 بگیرید میتونید همون 50 رو از سری d تهیه کنید که قیمتش خیلی کمتر از سری g هست ولی اپتیکی نزدیک هم هستن در حال حاضر این لنز 340 تا 400 خرید و فروش میشه
بدنه 5300 تو قیاس با 7100 یه سری امکانات جانبی خوب داره مثل وای فای و صفحه نمایش چرخان ازون طرف 7100 یه رده بالاتره و سیلسنگ بهتر و دکمه های کنترل بیشتر و قابل برنامه ریزی داره
من گزینم 7100 خواهد بود ( تو هفته ی آینده هم خرید میکنم احتمالا با لنز 50 :oops: )
پیشنهاد من اینه که مقایسه جامعی بین دو بادی داشته باشید ببینید ایا بر فرض برای شما سیلینگ بهتر مهم تر هست یا صفحه نمایش چرخان و وای فای و ... (کیفیت قاطعانه میگم در این سطح فرقی نمی کند)؟ لنز هم 50 g با موتور فوکوس ، کیفیت اپتیکی بهتر و چند عامل دیگر برتر از سری d است . با توجه به این عامل ها خودتون انتخاب کنید !
ممنون از پاسختون
والا دیگه سیرتا پیاز دوربینهای تو این قیمت دیدم و انقدر خوندم حفظ شدم :::angry:::
من با D5200 و D5300 کار کردم ولی مشکل اینجاست با سری 7 کار نکردم.
کیفیت این دوربینا که خیلی بهم نزدیکه و قابل تشخیص نیست.
صفحه چرخان و وای فای و ... مهم نیست ولی خب بدنه محکم تر وسیلینگ بهتر بنظرم مهمتره
لنز سری G پس از تحقیقاتی که کردم کیفیت بهتری از سری D دارند حالا در عکاسی پرتره چقدر مشهوده نمیدونم
چون میخوام بادی بخرم ک کلا نگهش دارم و قصد تعویض ندارم برای همین زیادی حساس شدم :دی
سلام دوستان تصمیم گرفتم نیکون d700 بگیرم به نظرتان با کیت لنز بگیرم یا بادی و لنز جدا ؟ و چه لنزی رو پیشنهاد میدین؟ عکاسی هم تفننی میکنم.ممنون میشم کمکم کنید.
ببخشید d7200 اشتباه شد.
دوستان بعد از کلی تحقیق نظر اخر شما رو میخوام بدونم ممنون میشم با توجه به اینکه من فقط یک بار توان هزینه کردن رو دارم فقط برای بادی و لنز تجهیزات دیگه رو فعلا نمیخوام نهایت تا 6 میلیون فقط برای بادی و لنز در نظر بگیرید حالا 200 300 بالا پایین اشکال نداره توجه کنید که کیفیت ساخت دوربین از این لحاظ که تو شرایط خوب نگهداری اذیت نکنه و مشکل نداشته باشه 7 8 سال راحت استفاده کنم بین 6d کنون و 610 نیکون . رو کنون لنز 24.105 رو میخوام و نیکون لنز 24.120 . توجه کنید هدف عکاسی با سرعت بالا نیست . فیلمبرداری هم نیست بیشتر پرتره و منظره و استفاده عمومی . کدوم رو پیشنهاد میدید؟ مرسی مرسی
چرا ناراحت میشی عزیزم اگر من نوشته بودم که جناب مبین پاک می کردن :::love2:::
بعد اگر این دوستان نباشند که بازار دوربین دست دوم خوش قیمت کساد می شود و شما ناراحت تر
ِ7200 + 18-140 + 50MM 1.8
بقیه پول هم باشد 2 سال دیگر لنز مورد علاقه دیگری بخرید
برادر پیشنهاد شخصی من 750 است ولی بودجه برای لنز باقی نمی ماند مگر اینکه شما بتوانید با 50mm 1.8D سر کنید که البته شدنی است ولی انتظار بیجا مانع کسب است
دوست عزیز ممنون از نظرت ولی شما چرا اصرار روی دوربین کراپ دار داری؟ چرا واقعا ؟ درسته من قصد عکاسی توی تاریکی یا جایی که نور کم باشه ندارم ولی تو شرایط نور یکسان باز هم کیفیت عکس های فول فریم بهتر از کراپ هست الان یه 7200 با 18.140 تقریبا 3800 در میاد خب با 200 تومن بیشتر یعنی 4 میلیون میشه یه بادی 6d گرفت مگه ادم عقلش کم باشه دوربین کراپ بخره
شما مثلم است که دوربین دستتان نگرفته اید
تفاوت دو دوربین مذکور کیفیت تصویر نیست تفاوت مانند لیوان پر و خالی است عکسی که 7200 می گیرد اگر دوربین 5300 داشتید هرگز نمی توانستید ثبت کنید
بودن یا نبودن مسئله این است
من پیشنهادم رو پس میگیرم شما شدیدا نیاز به کلاس عکاسی دارید دوربین پیشنهادی 3200+18-55
میشه لطفا چند تا از این تفاوتهای لیوان پر و خالی رو توضیح بدید ممنون میشم به نظر شما چرا باید 1500 تومن بیشتر از 5300 داد بابت 7200 ؟ واقعا چرا وقتی لنز 18.140 خودش موتور فوکوس داره پس دیگه چرا خروجی هم که یکی هست میگن بدنه سری 7 مقاوم تره خب مگه با بدنه سری 5 کسی میخواد کشتی بگیره؟
درود بر شما
ببین دوست عزیزم از این دو مدلی که گفتی هر کدوم رو بخری پشیمون نمیشی.
اگه دوستان d7200 رو بهت پیشنهاد میدن بخاطر اینه که در شرایط نور کافی، کیفیت تصویرش خیلی به فول فریم نزدیکه. یه فیلم تو یوتیوپ دیدم که تو نور روز کیفیت عکس و شارپنس این بدنه با d750 مقایسه میکرد و تفاوتشون بسیار جزئی بود.
در نهایت یه توصیه برادرانه هم بهت میکنم، اگه خودت و دلت و جیبت، همه با هم برای فول فریم یکی شده، خب بخرش و قال قضیه رو بکن!
چون میدونم در آینده کم و کاستی های خودت رو گردن دوربین کراپ میندازی! ;-)
یا حق
این تفاوت ها در کلاس عکاسی بصورت مبسوط بیان می شود تا زمانی که دوربین بدست نشوید متوجه نمیشوید برید کلاس
از دوربین دیگران استفاده کنید عملا دوربین ببینید و یاد بگیرید این پروسه 1 سال طول میکشد
کسی که بودجه محدود دارد نباید تمام بودجه را صرف پایین ترین سطح دوربین فول کند اینطوری عملا خودش را محدود میکند و امکانات حرفه ای را درک نخواد کرد اگر فول میخواهید حداقل باید 750 بگیرید
6D و 610 برای حرفه ای هایی است که نیاز خود را می شناسند و محدودیت ها را دور میزنند همه چیز دوربین فقط سنسور نیست
من پیشنهاد میکنم شما کمی تحقیق کنید فرمایشات شما درست نیست اگر قرار بود کراپدار سنسورش افتضاح باشد هرگز کمپانیها ان را تولید نمی کردند
در سایتهای معتبر مانند flickr ،juza ، 500px عکسهای که با دوربینهای کراپدار گرفته شده ملاحظه بفرمایید
چرا راه دور برویم دوست بنده دوربینش 500 دی کنون است با لنز 20-10 سیگما : https://500px.com/manochehrkhan
یا عکسهای جناب دلباز که با 60 دی و 700 دی کار میکنند. https://500px.com/delbaz
و خیلی از دوستان دیگر
نمونه عکسهای از بدنه های کراپدار کنون :
Canon 7D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 60D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 70D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 650D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 100D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 40D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 500D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
Canon 450D : Specifications and Opinions [JuzaPhoto]
فکر میکنم چالش اصلی برای شما باید ارتقاع دانش عکاسی و فراگیری ویرایش و انتخاب لنز خوب باشد
بحث ارزش داشتن یا نداشتن نیست. بحث این است که شما برای خرید ارزان ترین ترکیب فول فریم باید مبلغ خیلی بیشتری از یک کراپ بپردازید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید یکی از دلایلی که من فول فریم نخریدم لنز واید بود ، چون برای رسیدن به همان کادر با همان خروجی بر روی دوربین فول فریم باید چندین میلیون بیشتر هزینه می کردم. گاهی ما محدودیت اقتصادی داریم و این باعث می شود نتوانیم همه آن چه که نیاز داریم یا دوست داریم را بدست بیاوریم ولی باید عاقلانه و با تدبیر تصمیم بگیریم.
زیاد دیدم افرادی را که خیلی به جیبشان فشار می آورند و دوربین مدل بالاتری می خرند ولی بعد مجبور می شوند تجهیزات جانبی را بصورت حداقلی از نظر قیمت و کیفیت بخرند و این روی کارشان تاثیر می گذارد.
در مورد تفاوت کم خروجی دوربینی مثل 5300 با 7200 صحبت شما درست است. اما برای شما همین نسبت تفاوت هم بین 7200 و 6دی صادق است. یعنی شما نمی توانید با 6دی عکسی بگیرید که با 7200 نشود گرفت و وقتی متوجه این مسئله می شوید که در هفته اول عکس هایی که گرفتید را با سمپل های اینترنت مقایسه کنید و در نتیجه یک سرخوردگی برای شما ایجاد می شود که در مسیر یادگیری عکاسی سمی مهلک است.
مشکلی که اکثر خریداران با دوربین هایشان دارند این است که نمی دانند چرا عکس های دوربین رده بالایشان حتی در حد عکس های دوربین های پایین تری که در اینترنت می بینند نیست و من آرزو میکنم شما با این مسئله مواجه نشوید....
موفق باشید
ببینید دوست عزیز همه کسانی که در اینجا شما را راهنمایی میکند تفاوت بدنه کراپ و فول فریم را به خوبی میدانند و همه با شما موافق هستند که فول فریم برتریهای غیر قابل انکار دارد اما،
مساله فقط انتخاب بین بدنه کراپ و فول فریم نیست. عکس را فقط بدنه نمیگیرد شما لنز را فراموش کردید. اگر لنز مناسبی روی بدنه نداشته باشد عملا تصاویر مناسبی هم روی لنز ایجاد نمیشود که سنسور فولفریم بخواهد آنرا بهتر ثبت کند. شما با بودجه محدود مجبورید به لنز های با کیفیت پایین روی فول فربم بسنده کنید.
بشخصه بعد از چند سال تجربه کار با بدنهای کراپ و فول فریم را با لنزهای مختلف اگر بخواهم بین یک فول فریم با لنز ۲۴-۱۲۰ یا ۲۴-۱۰۵ و یک کراپ مثل دی۵۳۰۰ با لنز های ۵۰ مم اف ۱/4 بعلاوه ۸۵ مم اف1/8 برای پرتره یکی را انتخاب کنم انتخابم بدنه کراپ است!
انتخاب با شمایت، بدنه کراپ با سنسور افتضاح بعلاوه لنزهای خوب یا بدنه فول فریم با سنسور خوب و لنز افتضاح!
.............
به یک Bold کردن بسنده میکنم. بعضی از دوستان اصلا پی مشاوره گرفتن نیستن، فقط قصد تلف کردن وقت، بالا بردن استهلاک صفحه کلید، صرف اکانت اینترنت و ... رو دارن.
البته گهگاهی هم باید به دوستان حق داد، وقتی دید به تجهیزات ایقدر بسته اس، و دانش خیلی کم؛ مسلماً نحوه برخورد با پیشنهادات بهتر از این هم نخواهد بود.
بزرگوار از قضا وقتی دوربین بخرید تازه شروع ماجراست ! عکاسی هنری است که به شدت به ممارست و تمرین و مطالعه نیازمند است و ذوق عکاس تنها بخش کوچکی از داستان است ، لذا باید به چشم دیدن در پشت ویزور را آموخت و آن را تربیت کرد. چندین سال قبل در همین فروم زمانی که بنده از حالا بی سوادتر بودم سخنی از یکی کاربران قدیمی نقل شد با این مضمون که برای عکاسی اصولی باید یک دوربین داشت و یک لنز 50 فیکس و بعد چشم را تربیت کرد. بنده حالا بعد از سالها به عمق گران گفته های آن عزیز رسیدم که چقدر در عکاسی خوب دیدن مهم است و تجهیزات شاید 5 درصد داستان هم نیست.
لذا اگر به دنبال راهنمایی برای بهترین انتخاب هستید که شما را در مسیر درست یادگیری عکاسی هدایت کند ، آنچه من در این چند روز عکاسی آموخته ام این است که ابتدا به مسائل تئوری احاطه پیدا کنید. مفاهیم اولیه عکاسی را مطالعه کنید تا به درستی در ذهن ملکه شوند، دفترچه هر دوربینی را که قصد خریدش را دارید از ابتدا تا انتها بخوانید و نکات را هایلایت کنید، بعد چند روزی اندیشه کنید که هدف و غایت شما از عکس گرفتن چیست؟ کم کم ظرف چند روز خواهید دید که یک احاطه نسبی در این زمینه پیدا کرده اید و نیاز خودتان را می شناسید و آن زمان دقیقا خوتان تشخیص خواهید داد که بیشتر دوربین 3200 به درد شما می خورد یا 6دی .
موفق باشید
عزیز برادر با این صحبت بدون در نظر گرفتن لوازم نور پردازی بدنه 7200 بگیرم با لنز 85 میلیمتری 1.8 برای پرتره کافیه؟ یا اینکه لنز 50 میلیمتری 1.4 کدو مناسب تره؟
اینقدر ذهنتو درگیر نکن شما 1 دوربین بخر یاد بگیر بعد هرچی خواستی بگیر با توجه به دانش شما از عکاسی شما هر چی کمتر هزینه کنید بهتر است 1 عدد دست دوم 5200 بردارید حدود 900 با لنز 18-140 دست دوم به قیمت 750
+ 50mm 1.8 G نو
عکاسی یاد بگیرید بعد از 1 سال با کمترین افت هزینه بفروشید و ارتقاع بدهید افت هزینه شما حدود 300 تومان خواهد بود
مرسی تصویب شد 7200 با لنز 18.140 بعد از یه مدت هم یه لنز 50 1.8 مرسی ممنون از همه ی شما
دوربین D7100 یا D7200
لنز هم اول 50 F/1.8 بعد از مدتی تمرین یک لنز دیگه مثل 85 F/1.8 اضافه کنید
لوازم نورپردازی هم که باید تهیه بشه
پ.ن:اگر مشکل بودجه ندارید در کنار 50 لنز 18-140 رو هم به عنوان یک لنز همه کاره و کار راه انداز و برای شناختن رنج ها بگیرید.