باسلام
دوست گرامی اگر در اینده نمیخواهید پول بدنه یا لنز بدهید اصلا سراغ فول فریم نروید .
همین الان یک بدنه خوب مثل 550d , واز ان بهتر 7d بخرید و بقیه پولتان را تماما صرف لنزهای با کیفیت بکنید .
سهم خروجی با کیفیت بیشتر بر دوش لنزهای با کیفیت است تا بدنه .
برای اینکه از یک فول فریم خروجی های انچنانی بگیرید بایستی چند لنز گرانقیمت تهیه بفرمایید که اصلا با بودجه شما همخوانی ندارد .( حداقل دو تا سه برابر بودجه ای که فرمودید ) .
باور کنید دوربین مثل 7d با یک لنز خوب خروجی رویایی خواهد داشت .
موفق باشید
: راهنمايي براي خريد دوربين هاي DSLR ..... ا
مطمئن باشید 7دی تا 3-2 سال که سهله تا 5 سال آینده هم بدنه ای که کاملا نیازهاتون رو براورده میکنه...شخصا معتقدم باید 3 سال دیگه یا حتی بیشتر با بدنه خودم عکاسی کنم تا خروجی در خور 7 دی بگیرم.اگر اونقدر محدود نیستید 7 دی با یکی دو لنز با کیفیت...
داشتن یک بدنه خوب واقعا لذت بخشه حس دست گرقتنش عالیه...اما از اینها مهمتر(خیلی مهمتر) کسب مهارت در عکاسی و شناخت توانایی های ابزار و استفاده بهینه از اونهاست.ببینید دوستانی که توی همین فروم هنوز از بدنه هایی مثل 350دی 400دی 30دی یا دی50 دی60 یا نهایتا دی70 استفاده میکنن چه آثار بدیعی از خودشون به جا میذارن حالا شما همین مدل رو تعمیم بدید به کل جامعه عکاسی...خیلی وقتها عکسهایی با همین بدنه ها و لنزهای متوسط دیدم که پیش خودم گفتم ای کاش من این عکسو گرفته بودم...