دوست عزیز پیشنهاد من d7100 + 18-140 + 50 f/1.8g است که با تجهیزات جانبی حدود 4 میلیون می شود و بعد هم شروع به کسب تجربه عکاسی
Printable View
ببخشید؛ چرا؟؟!!
اگه از همون بدنه فول خریداری بشه و لنزهای پرایم گذاشته بشه رو بدنه فول فریم؛ بهتر نیست؟
اقلا با کیفیت تره....
ویرایش: من بحثم اینه که در لنز موضوعی نهفته اس که اینطور می فرمائید یا بدنه کراپ؟
اگه لنز پرایم مناسب پرتره هست٬ خب اینو همه می دونیم. ولی اگه بدنه کراپ دلیل این صحبته پس خواهشا توضیح بدین.
داستان اینه که با بودجه محدود اگر لنزهای فیکس خوبی بخواهید مجبورید بودجه کمی برای بدنه کنار بگذارید وگرنه لنزهای پرایم روی فول فریم بسیار عالی خواهد بود.
ببین دوست عزیز انتخاب دوربین به این صورات کار درستی نیست. اول نیاز و سبک عکاسی خودتان را مشخص کنید بعد از روی نیاز تحهیزاتی که در مجموع خروجی بهتر به شما میدهد را انتخاب کنید. توجه کنید نگفتم خروجی شارپتر! برای مثال در پرتره محیطی زمینه محوی که لنزهای فیکس به شما میدهد به مراتب بر شارپنس تصویر ارجحیت دارد. پس اگر قصد پرتره محیطی دارید گزینه بهتر تهیه لنزهای پرایم ۸۵ و ۵۰ مم است. هرچه از بودجه باقی ماند هزینه بدنه کنید چه یک بدنه کراپ رده پایین یا بسیار بهتر از آن یک فول باشد. ولی اگر به سبک پرتره استودیویی علاقه دارید تنظیمات لنز طوری خواهد بود که از اف باز لنزهای پرایم استفاده نمیکنید پس اولویت با بدنه فول فریم و لنزهای زوم است.
سلام از اين تاپيك خيلي استفاده كردم قبلا جي١٦داشتم و خالا ميخوام slrبگيرم مشكلم با ج١٦ اين بود گاهي كناره هاي عكس خوب نميامد گويا خارج از فوكوسه
دوربين جديدم ميخوام اين مشكل را نداشته باشه
كيفيت خوب مخصوصا در شب و فضاي اتاق داشته باشه
تو عكسهاي دسته جمعي و فاميلي خوب باشه
بشه قسمت پشت و يا جلوي عكس را دفوكوس يا بلور كرد
هر چه جمع و جورتر باشه بهتره
در كابل قيمت اين كمره ها با كيف و رم ٨gb اينصورته
نيكون ٣٣٠٠. ٤٥٥ دالر
كنون ١٠٠d. ٤٥٥ دالر
كنون ٧٠٠d ٤٨٥دالر
نيكون ٥٣٠٠را قيمت نگرفتم
گزينه هاي اولم ٣٣٠٠و ١٠٠d است
در ضمن ١٢٠٠ قيمتش ٢٩٥دالر بدون كيف است يكي از گزينه هام كه جديدا روش فكر ميكنم ١٢٠٠با لنز stm ١٨-٥٥ يا ١٨-١٣٥است كه اساسا نميدانم مچ ميشود با اين كمره يا نه
سلام
مواردی که گفتید در مورد کناره های عکس شارپ و با کیفیت و پشت زمینه محو تماما به کیفیت و توانایی لنز مورد استفاده شما بستگی دارند.
البته دوربین DSLR بعلت داشتن سنسور بزرگتر قطعا کیفیت عکس بهتری در نور کم به شما خواهد داد .
برای داشتن گوشه های عکس با کیفیت بالا شما به یه لنز خوب و با کیفیت نیاز خواهید داشت مثل 15-85 و یا همین 18-135 stm البته اکثر لنز ها در تمامی فواصل کانونی عملکرد یکسانی دو مورد کیفیت گوشه های عکس نخواهند داشت ، بنابراین باید فواصل کانونی که لنز شما در اون بهترین عملکرد رو داره بشناسید .
برای داشتن پشت زمینه محو به یک لنز سریع نیاز خواهید داشت مثل لنز 50 با دیافراگم 1.8 که هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیت عکس خوب که برای پرتره میتونه مناسب باشه و پشت زمینه محو به شما بده .
پیشنهاد من برای داشتن عکسهای با کیفیت در فضای داخل و نور کم داشتن یه فلاش اکسترنال هست .
پیشنهاد بنده برای دوربین کنن 100d هست که نسبت به بقیه جمع و جور تره .
ببینید بنده بخاطر این کنن رو پیشنهاد دادم اولا بخاطر لنزهای stm و مناسب بودن اونها برای تصویر برداری و تقریبا بیصدا بودنشون موقع فوکس اتومات . و دوم لنز 50 برند کنن قیمت مناسب تری نسبت همتای نیکونی داره .
در این رده و برای استفاده خانوادگی تفاوت کیفی برای شما بین دو برند ملموس نخواهد بود .
اما در کل برای عکاسی و خصوصا منظره در حال حاضر سنسور های بکار رفته در دوربین های نیکون عملکرد بهتری دارن .
ضمنا به نظرم دوربینهای دو برند رو در دردست بگیرید ببینید با کدوم راحت ترید و حس بهتری دارید .
سلام.
در نیکون که 5200 بیشتر پیشنهاد میشه اما در کانن هر دو بادی که نام بردید خیلی زود به این نتیجه میرسید که نیاز به آپگرید دارند پس اگر میخواهید عکاسی کنید کلاس بادی هارو بالا ببرید که بعدا کلی ضرر شامل حالتون میشه.
650 دی هم دوربین خیلی خوبیه.بهش فکر کنید.
یا علی.
تشكر
يعني 650dاز ١٠٠dبهتره؟
سلام
اگر با دوربین D7100 یک عکس با نوردهی طولانی مثلا حدود 1 دقیقه بگیریم چقدر طول میکشه عکس سیو بشه. یعنی اماده برای گرفتن عکس بعدی بشه؟؟؟
به پردازنده مربوط میشه یا بافر؟
سلام
سوال شما مربوط به این تاپیک نیست. سوالتان را ایجا مطرح کنید:
http://forum.akkasee.com/f49/t18763.html
ارادت
با سلام.
شرایط ذخیره خیلی متفاوته.
به میزان دمای حال حاضر سنسور و دمای محیط و مموری دوربین و چیزهای دیگه ای بستگی داره که نمیشه زمان مشخصی رو اعلام کرد.
برای خودم گاها شده شبهایی با نوردهی مساوی مثلا 30min یکی از عکسها در دو سه دقیقه ذخیره شده و دیگری بیشتر از 10 دقیقه و گاها بیشتر از 20 دقیقه زمان برد.
به بافر هم که مربوط نیست ذخیره کردنش بر عهده پردازندست.
یا علی.
سلام
بنظرم شما خیلی ناراحت نشو و به خودت نگیر
اصولاً جذب تجهیزات شدن در کشور ما یه مقدار اپیدمی هست و آنقدری که تجهیزات اهمیت دارند خود عکس و عکاسی اهمیت نداره.
در فصل اول کتاب عکاسی پایه، لنگفورد به خوانندگانش توصیه کرده "سعی کنید به سرعت جذب تجهیزات فنی نشوید"
نظر من رو بخواین، کسی که تصمیم داره عکاسی رو اصولی آغاز کنه بهتره بره با یه دوربین فیلم 200 هزارتومنی و چند حلقه فیلم شروع کنه
بهتره اول بفهمه با خودش چندچنده و دوست داره از چی عکس بگیره،اگر پرتره،در چه ژانری؟خیابانی؟مستند؟گلامو ر؟فشن؟یا چی...
بهتره اول اصول کار با دوربین رو یادبگیره:شاتر چیه؟دیافراگم چیه؟فوکوس کشیدن چطوریه و ...
در خیلی از دانشگاه های فرنگ آموزش عکاسی رو با دوربین لارج فرمت شروع میکنن
سلام دوستان من میخوام عکاسی رو شروع کنم برای اینکار هم ابتدا میخوام یک دوربین بگیرم تا سقف بودجه 1100 میخواستم بدونم با این بودجه Canon 1200D بهتر هست یا Nikon D3200 هر دو کیت 18-55
برای کار خاصی هم نمیخوام بیشتر برای لذت بردن هست
کیفیت عکس هم برام مهمه مخصوصا کمتر بودن نویز عکس
5200 قیمتش خیلی بالاتر هست و نمیخوام حتی 100 تومن بالاتر برای دوربین خرج کنم ( مطمئنا چون مبتدی هستم برام همین مدل کافیه )
برادر بنده یک 7100 داره که خوب صد در صد در اینده منم دوربین رو عوض میکنم
ممنون میشم بگید بین 1200D و D3200 کدوم بهتر هست و چرا ؟
من 2 تا از دوستانم که یکیشون 1200 داره و یکی 3300 میگن که 1200D بهتر هست
خیر رد نمی کنم 1200 هم دوربین خیلی خوبی است ولی همه قبول دارند نیکون کمی در عکاسی ارجحیت دارد و بلعکس در فیلم برداری کنون البته در محدود 3200 و 1200 این فاصله کمتر است ولی در سری های 5 و 7 قابل ملاحظه تر است خصوصا سیستم فکوس 32 و 52 نقطه ای در برابر 11 نقطه و دینامیک رنج و نویز
اگر به دنبال اختلاف بین 1200 و 3200 هستید که فرق چشمگیری با هم ندارند.
و چون دارید تازه شروع به کار میکنید و از تجهیزات و تعصبات کانن یا نیکونی بهره نمی برید تشریف ببرید بازار و هر دو رو دست بگیرید و از هرکدوم خوشتون اومد اونو بخرید.
به هبچ عنوان هم به تبلیغات فروشنده مبنی بر ایده آل بودن یکی بر دیگری گوش نکنید و همون طور که گفتم با هم فرق زیادی نمیکنند و بدونید که اولویت فروش برای فروشنده ها همیشه جنسیه که رو دستشون باد کرده.
یا علی.
پیرو فرمایش دوستان نیم نگاهی هم به 5100 داشته باشید
( از هر دو گزینه بهتر است )
درود
دوست عزیز جدا از فرمایشات دوستان بابت بدنه ها و برتری ها و ضعف هایشان بنده به شما کلا نیکون پیشنهاد میکنم
اولین و مهمترین دلیلش امکان استفاده مشترک شما و برادرتان از تجهیزات و خصوصا لنز ها هستش
دوم هم برتری نیکون نسبت به همتای هم رده ی خود در کنون در مقوله ی عکاسی هستش
موفق باشید
اگر بتونم میخوام بگردم 5200 بگیرم چون واقعا دوربین خوبی هست
ولی اگر پیدا نکنم میرم سراغ 1200D چون دست دوستام عکس هاش رو با D3300 مقایسه کردم واقعا بهتر بود
بهترین کار اینه که دوربینیو بگیرید که رضایتتونو جلب کرده حالا چه نیکون چه کنون مهم رضایت فردی خودته ولی فکر میکنم یه اشتباهی شده تو قیاس 3300 و 1200 نمیدونم تو چه شرایطی مقایسه شده
یه نگاهی به این لینک بندازید
سلام احسان جان
در مدل های نامبرده، این برتری ها رو داره(هر چند از این سایت اصلا خوشم نمیاد)
فایل پیوست 74444
آف تاپیک:
کل تاپیک با ارسال عکس بهم خورد :|
آخرش متوجه نشدم چه ابعادی مناسب سایتمون هستش :|
در تاپیک اگر مطالعه بفرمایید بارها مطرح شده است از روی عکس و نمونه آن انتخاب دوربین و لنز نفرمایید معیار صحیحی نیست نیاز های خود را به چند نفر اهل فن بگویید و راهنمایی بگیرید برآیند نتایج بهترین راهکار است
بله همینطور است البته اینکه سوال فرمودند عجیب بود چون بار ها این موضوع مطرح شده :think:;
برتری در عکاسی در برخی از پارامتر های برند نیکون بر کسی پوشیده نیست
رضایت زمانی ایجاد میشود که شما نیاز مشخصی داشته باشید اگر نیاز های خود را نشناسید با محدودیت مواجه میشود
سلام دوست من
بخشی از ماجرایتان و بحث انتخاب و فرمایش دوستان را خواندم. چه کنون دوستان و جه نیکون دوستان هر دو صحیح میفرمایند که انتخاب از برند محبوبشان بهتر از برند دیگر است.
واقعا هم همین است و هر دو برند دوربین های خوبی تولید میکنند. اگر چه من غالبا خرید پایین ترین رده از هر برند را توصیه نمیکنم و پیشنهادم خرید یک رده بالاتر (xxxD کانن و یا D5xxx تیکون است) اما اگر شرایطتان خرید در ارزانترین رده را به شما تحمیل میکند با توجه به اعداد و ارقام روی کاغذ برتری از آن 3300 است.
راجع به فرمایشتان نیز : یک عکس خوب با بهره گیری عکاس از تجهیزاتش به بهترین شکل ممکن است که به دست می آید و در اصل عکس را عکاس میگیرد و نه دوربین و لنز
چه بسا عکاسی که 1200 را در دست داشته است عکاس بهتری بوده باشد. (البته این به آن معنی نیست که 1200 دوربین بدی است- خودم هم کاننی هستم اما بین این دو گزینه 3300 بهتر است)
نظر شخصی:
دیده ها و شنیده ها بهتر از ندیده ها و شنیده ها هستش
تا به امروز نیکون رو تو زمینه عکاسی کمی بهتر از کنون دیدم و در زمینه فیلمبرداری بلعکس
در کل این عکاس هستش که عکس رو میگیره و اگر کسی بخواد کاری کنه و یا ثبتی رو انجام بده اول از همه هنر خودش و دوم قدرت تجهیزات هستش که دخیل هستن
موفق باشید
با سلام خدمت اساتید
خواستم نظر دوستان رو در مورد خرید بدنه و لنز ات بودجه 13 میلیون رو بفرمایند. شرایط مورد استفاده برای عکاسی پرتره و مین پولیشن هست. یعنی هم به رنج واید نیاز دارم هم زوم انتخاب احتمالی بنده
یک: 6دی 70-200 24-105
دو: 6دی 24-70 85 105
سه: 6دی 85 سیگما 35 16-35
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تجربتون رو در اختیار بنده قرار بدید.
سلام
بدنه بسیار خوبی انتخاب کرده اید که شکی در اون نیست.
میماند لنز، سوال داشتم خدمتتون اینکه لنز 200-70 اف 2.8 ورژن 2 را تا حالا باهاش کرده اید یعنی دست گرفتید؟ اگه با وزنش مشکلی ندارید، روی 6D بهترین پرتره ها را میشه گرفت. (البته اگه میگفتید پرتره استودیویی یا محیطی و فضای باز، یا اینکه هر دو مد نظرتان هست؟ بهتر میشه راهنمایی کرد )
برای واید هم لنز 70-24 که فرمودید سه نوع داره دو ورژن f2.8 و یک ورژن f4 اختلاف قیمتهاشون هم زیاده کدومش را بیشتر مد نظر داشتید؟
بله بیشتر با پایه کار می کنم. هم پرتره استودیویی و هم فضای باز برای فضای باز عکاسی عروس مد نظرم هست. ورژن لنزهای انتخابی هم f 2/8 برای هر دو مدل هست اما متاسفانه بودجه کافی برای خرید هردو نیست. لاجرم باید از یکی گذشت و برای فاصله کانونی دیگر از لنز پرایم استفاده کرد. نظر شما چیه آقای نوری؟
با توجه به اینکه کنون در بدنه های آتی دینامیک رنج و نقاط فکوس را اصلاح می کند الان هزینه را بیشتری روی لنز متمرکز کنید
اگر در محیط استدیو کار می کنید که حتی 70D هم پاسخگو است
70-200 لنز سنگینی است ولی برای برخی کارها ضروری است ولی در اکثر مواقع میتوان از لنز های سبکتری استفاده نمود
بفرمایید قبلا با چه دوربین و لنزی کار کرده اید و چه مدت؟
عروسی مترادف 70-200 است 6D هم برایتان مشکل ساز میشود
با تشکر 60دی در مدت یک سال و چند نوع دوربین کراپدار نیکون. منظور شما از ضروری بودن دقیقا چه نوع کاری است. مثلا 85 برای پرتره داخل استودیو می تواند جوابگوی تمام نیاز ها باشد؟ اگر شما باشید چه نوع ترکیبی رو انتخاب خواهید کرد . در صورت امکان روی دوربین فول فریم .
چه مواردی در کراپدار خود دیدید که باعث شده به فول فریم نیاز داشته باشید چه محدودیت هایی داشتید؟
بله 85 روی فول تمام نیاز های معمول پرتره استدیو را برطرف می کند
ضروری برای عکاسی هایی که در آن تحرک وجود دارد هر گونه راه رفتن در محیط های کم نور
6ِD در این چنین شرایطی محدود کننده است و من 70D را ترجیح می دهم
ولی اگر سوژه ثابت باشد و ژست بگیرد نه 70-200 لازم است نه فکوس پیشرفته و 6D گزینه عالی بحساب می آید
با سلام.
بادی که حرفی درش نیست.
در مورد لنز هم همون 70-200 2.8 ii که فرمودید مناسبترین برای این کاره.
اما بدر مورد لنز دوم برای کار آتلیه معمولا عکاسان 24-105 رو برای رنج مناسبش تهیه میکنند اما اگر میتونید بیشتر هزینه بفرمایید به جاش 24-70 2.8 گزینه مناسب تریه.
لنز پرایم در حین کار عروس و مخصوصا زمانی که در این مورد همیشه با کمی زمان روبرو هستید شرایط رو سخت میکنه.
یا علی
اگر تحرک در سوژه ها وجود دارد من شخصا دو لنز 24-70 + 70-200 با بادی کراپ را ترجیح می دهم
اگر شما از این کار درآمد دارید بزودی بدنه بهتری را تهیه خواهید کرد ولی تاثیر این دو لنز از بدنه خیلی بیشتر است
برای مراسم ها من 6D را توصیه نمی کنم
ضمنا شما مسئله نور را مشخص نکردید چه تجهیزات نوری دارید؟
این دوربین هایی رو عرض کردم بنا به کاری که داشتم در اختیارم بوده و الان در واقع می خوام اولین دی اس ال آر خودم رو داشته باشم و قطعا دوربینی که تا مدت ها جوابگوی نیاز من باشه . و فکر میکنم اندکی هزینه ی بیشتر روی دوربین نتایج قابل توجهی رو می تونه داشته باشه هرچند در وهله اول استعداد وتمرین و بعدا نور و بعد لنزو دوربین از درجه اهمیت برخوردارند. بدنه مستحکم تر نویز کمتر در شرایط نوری ضعیف سنسور و .... دوربین کراپدارها دوربین های خوبی هستن ولی چون کار اصلی من ادیت عکس هستش به ثبت جزییات نیاز دارم. البته می دونم تو استودیو تفاوت فاحشی ندارن ولی برای عکاسی فضای باز قطعا شرایط به نفع فول فریم تغییر می کنه. حالا
یک ست 400 ژول اس اند اس
متاسفانه امکان هزینه بیشتر نیست. 24-105 لنز خوبی هست اما آنچنان شارپنس دلچسبی ندارد. به نظر شما تهیه 85 در کنار 70-200 کار معقولی است یا با وجود 70-200 به این لنز خوب نیازی پیدا نخواهم کرد؟
1 استاپ نویز بیشتر با خرید لنز سریع تر جبران می شود ولی کیفیت لنز خوب با هیچ چیزی جبران نمی شود
با داشتن دو لنز هم رنج عملا یکی بلااستفاده می شود و منطقی نیست
نگرانی شما در مورد بدنه شخصا فکر می کنم بی مورد است
سوالی که فراموش کردم این بود که آیا شما از تمام نقاط فکوس دوربین استفاده می کنید یا در حالت اتوماتیک و یا نقطه وسط فکوس میکنید که اگر حالت دوم صادق است 6D یکی از بهترین نقاط مرکزی را دارد
ضمن اینکه درد کمر گردن و کتف بعد از عکاسی یک مجلس 8 ساعته عروسی با 70-200 2.8 واقعی است
هر چند پرایم محدود کننده است ولی سبکی آن بسیار لذت بخش است
با سلام
لطفا یک دوربین و لنز برای عکاسی معماری و فضای باز معرفی کنید.
بودجه تا 4 تومن.
بین 70 d و 7200 یا 7100 و 7d ؟
باتشکر
با سلام
لطفا یک دوربین و لنز برای عکاسی معماری و فضای باز معرفی کنید.
بودجه تا 4 تومن.
بین 70 d و 7200 یا 7100 و 7d ؟
باتشکر
دوستان من قبلا دوربین های زیر رو با لنز های کیت استفاده کردم
D5100-D5200-D3200
60D-650D-600D-550D-1200D
تو این دوربین ها عکسهای D5100 نیکون و 60D کنون واقعا برام خاطره ساز و نهایت کیفیت رو داره
الان تصمیم گرفتم با بوجه نهایتا 4 میلیون یه دوربین خوب برای ثبت عکسهای دخترم و همینطور منظره داشته باشم
چی پیشنهاد میکنید
با سلام.
قاعدتا اگر تو این رنج بخوایید تهیه کنید D7200 با 18-140 چیز خوبی میشه.
هم کار راه بنداز و کاملا ایده آل.
اما اگر من بودم یه 6D کارکرده تمیز با یه 19-35 تامرون که لنز خیلی خوبی هم هست(قیمت آکبندش تو رنج 400 هست) برا منظره و به اضافه یه 50mm 1.8 برا پرتره میگرفتم.
یا علی.
ممنون از شما
در کل 70D یا D7200?
چرا؟
6D کارکرده حدودا چند میشه گیر آورد قیمت آکبند بدنه چنده
این لنز 19-35 فقط برای فول فریم هست؟
هر دو دوربین خای خوبی هستند و میتوانند تا مدتها خیالتان را راحت کنند. با این بودجه من نظرم روی ۷۰ دی + ۱۰-۱۸ + ۵۰ اس تی ام است.
یک بدنه خوب با دو لنز خوب برای پرتره و منظره
البته همواره خرید بدنه پایینتر با لنزهای بهتر ارجح است
مثلا شما با جایگزینی ۷۰۰ به جای ۷۰ تقریبا پول یک ۸۵ مم رو ذخیره میکنید و خیلی هم چیزی از دست نمیدهید.
تنها دلیلم برای پیشنهاد کنون هم وجود ۱۰-۱۸ هست که به این پول مشابه نیکونی ندارد.
پیروز باشید
جناب کاظمی عزیز شما با 19-35 و 10-18 کار کردید که دارید 19-35 رو به 10-18 ترجیح میدید؟
اگر نه که باید بگم من هر دوی این دو لنز رو دارم.و چندین سال هم 10-22 رو 30D استفاده میکردم.
سگ 19-35 روی فول فریم شرف داره به 10-18 و 10-22 روی کراپ.مخصوصا در اف 7.1-8 این لنز در حد و اندازه لنزهای چند میلیونی خروجی میده.موارد استفاده 10-18 فقط برام در مواردی شده که در هر دو بادیم نیاز به واید داشته باشم که بسیار هم محدود این اتفاق میوفته و اصلا رقبتی برای استفاده ازش ندارم.اما 19-35 با توجه به در نظر گرفتن تمام شرایط از جمله قیمت و با در نظر گرفتن خروجی عالی بدون شک محبوبترین لنزمه.
تورو خدا انقدر از روی مقیاس های سایتهای مختلف که اکثرا برای فروش محصولات موجود در مارکت خودشون هست پیروی نکنید.
10-18 ارزانترین راه در عکاسی یرای رسیدن یه اولترا واید هست اما 19-35 به دلیل نیاز به فول فریم اینطور نیست.
البته با 700 به جای 70 و لنز 85 موافقم.
یا علی.
لنز نیکون چنده؟
میشه لینک مشخصاتش رو بدید
اگر منظورتون تامرونه http://forum.akkasee.com/f108/t19313.html در همین فروم.
لینک دیگه ای سراغ ندارم.
قیمت هم حدود 400.خواستید در پیام خصوصی آدرس میدم ناصرخسرو تشریف ببرید با قیمت مناسب تهیه کنید
یا علی
دوست عزیز چند بار پست خودم و پست شما رو خوندم هیچ ارتباطی بینشون ندیدم. نمیدانم از کجای عرایض من مقایسه تامرون و کنون و ارجحیت یکی بر دیگری را برداشت کردید که با این لحن خشن و ادبیاتی که چندان مناسب این فضا نیست موضع گیری کردید.
قصد پاسخ دهی و آف تاپیک کردن بی مورد نداشتم صرفا به عنوان برادر کوچکتر بهتر دیدم تذکری دهم که ادبیات مناسب فروم را رعایت کنید.
پیروز باشید
دوربین مناسب برای فیلمبرداری خانوادگی از مراسمات (تولد ، عروسی و ... )به نظر شما تا سقف 3 میلیون چه نوع و مدلی بهترین انتخاب است ؟