با درود دوباره
برای خود 550D و لنز 135-18 باید حدود 1.1م تومن خرج کنید (نهایتا شاید 50 تومن کمتر) . لوازم جانبی ضروری هم مثل مموری و کابل HDMI و هود و سه پایه و کیف مجموعا میشن 100 تومن . البته برای اطلاع از مارک و مدل و این چیزا ، باید درباره ی هر وسیله ی جانبی در تاپیک خودش سوال کنید . در باره ی خرید 600D هم چیزی تغییر نمی کنه و وسایل همونیه که گفتم اما به خاطر چند قابلیت که تاثیری در خروجی دوربین ندارند ، شما مجبور می شید که حدود 150 تومن بیشتر بپردازید .
سلام
من می خوام fuji hs20 بگیرم و تازه عکاسی رو شروع کردم اما با خوندن چند تا تاپیک اینجا و صحبت با چند نفر به این نتیجه رسیدم اگر یک SLR بخرم بهتره. با توجه به بودجم نمی تونم بیشتر از D3100 پول بدم. کلا به عکاسی ماکرو هم علاقه مندم و چون تازه عکاسی رو شروع کردم دوست دارم گستره های مختلف رو تجربه کنم ( از عکاسی طبیعت و پرتره تا ماکرو) اما پولم زیاد ندارم که بخوام هی لنز بخرم نظرتون چیه؟آیا با لنز کیت 3100 می شه ماکرو گرفت؟تله و واید این لنز چطوره؟ کلا نطرتون چیه من همون فوجی رو بردارم یا این نیکون رو؟
سلام دوست من
لنز کیتی که روی D3100 وجو داره میتونه توی اکثر زمینه های عکاسی 50-70 درصد کار شما رو راه بندازه (البته حتما نواقصی داره) به جز حیات وحش و ماکرو گرافی که نیازمند لنز های مخصوصی هستند برای کار های حرفه ای حتما به لنز های بهتر و با فواصل کانونی مناسبتر نیاز خواهید داشت
اما اینکه اس.ال.آر بخرید یا اون مدل خاص از فوجی رو تهیه کنید به نظرم باید یه دو-دوتا-چهارتا بهخودتون بکنید ببینید چقدر برای کیفیت بیشتر حاظرید هزینه کنید و همچنین آیا حاظرید در طول زمان برای عکاسی خرج کنید یا نه!
پ.ن: زمانی که 18-55 تنها لنزم بود عکسهای نسبتا قابل قبولی از گلها باهاش گرفتم؛ با توجه به اینکه هیچوقت ماکرو گرافر خوبی نبودم و اینکه عکس به هیچ عنوان از نظر هنری قابل قبول نیست اما میتونه توانایی لنز مورد بحث رو نشون بده
کل عکس با کمی نویز گیر و اعمال کنتراست
کراپ 100% از دو منطقه
ویرایش توسط beh_b7 : Wednesday 31 August 2011 در ساعت 15:01
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
راهنمایی خرید بین 60D با کیت 24-70 و 7D با کیت 24-105:
سلام... بزودی میخوام حدود 3 میلیون برای بادی و لنز هزینه کنم. با توجه به اطلاعاتی که از فروم ها گرفتم و هزینه ای که میخوام کنم میتونم انتخابی بین 60D با کیت 70-24 و 7D با کیت 105-24 کنم. زمینه عکاسی مدنظر هم street photography,landscape photography,portrait photography است.
از دوستان عزیز میخوام در این مورد راهنماییم کنن.اگر انتخاب دیگری هم وجود داره ممنون میشم بگید.
با تشکر
برای منظره و حتی عکاسی خیابانی با هیچکدام از اون لنزها روی بدنه کراپدار واید نخواهید داشت.بهتره که به فکر لنز دیگه ای باشید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
لنزي كه روي بدنه هاي مورد نظر شما تا حدود زيادي مناسب هر سه ژانر اعلام شده باشد لنز محبوب 85-15 است كه تركيبش با 7D تقريبا در همان حدود بودجه شما (كمي كمتر) است ولي توصيه ام اين است كه به جاي 7D بدنه 60D را انتخاب كنيد كه بتوانيد با اين بودجه يك فلاش 580 هم بخريد كه براي پرتره نگاري حد اقل ترين اوجب واجبات است!
فرهاد حسيني