ممنون از راهنماییتون.
سلام. من به تازگی دانشجوی رشته عکاسی شدم و قصد دارم یک دوربین dslr مناسب بخرم. چه دوربین و چه لنزی رو پیشنهاد می کنید.
در حال حاضر قصد خرید دوربین های فول فریم رو ندارم.
با سپاس
سپاس از تبریکتون.
خب طبیعتا با توجه به رشته در تمامی شاخه ها فعالیت خواهم کرد.عکاسی پرتره؛طبیعت؛حیات وحش و حتی عکاسی نجومی.اما برای شروع کار بیشتر روی شاخه ی طبیعت و پرتره مانور خواهم داد.و به مرور زمان به مجموعه لنز هام اضافه خواهم کرد. بودجه هم چیزی بین 5 الی 6 میلیون تومان
ویرایش توسط Dariush Chegini : Saturday 13 September 2014 در ساعت 23:17
درود
اگر بخواهید تمام رنجی ژانر های مورد علاقتون را پوشش بدهید باید لنزهایی به سبک زیر را با یک بدنه کراپدار در نظر بگیرید
1- لنز 85mm F/1.8 (برای پرتره) یا لنز 50mm F1/.8
2- لنز مناسب برای طبیعت باید لنز واید باشه که با توجه به ژانر نجوم نیاز به لنز سریع با دیافراگم باز مثل F/2.8 یا حتی کمتر دارید که در این صورت می توانید به فکر تهیه لنز زیر باشید
Tokina 11-18 F/2.8 (ترجیحا سری II) البته با قیمتی که عطا جان از لنز دارند (حدود 2.5) برای شروع کافیه
با این شرایط تا بحال در صورت انتخاب لنز 50mm حدود 3 میلیون تومان را هزینه کرده اید و اگر بدنه را هم حدود 2 در نظر بگیریم (مثل 60D یا d7000) باقیمانده را هم برای سه پایه و تجهیزات جانبی هزینه کنید
اما اگر ژانر نجومی تخصصی را کنار بگذاریم، دوربین هایی مثل D7100 + 18-105 و 70D+181-135 STM انتخابهای خوبی هستند که با خرید یک لنز 50mm F1/1.8 کار پرتره را هم پوشش می دهد.
در این صورت می توانید یک لنز 300-70 تامرون و یا کنون /نیکون برای دوربین انتخابی تهیه بفرمایید که حدودا نزدیک 5.200 الی 5.500 خواهد شد و مابقی را هم برای کیف و یک سهئ پایه در نظر بگیرید
ارادتمند
سپاس از راهنمایی دوستان
بیایید بیشتر روی موضوع بدنه بحث کنیم؟ در این مدتی که وارد فضای عکاسی شدم همیشه یک جو رقابتی بین برند های نیکون و کانن بوده و هست. و دارندگان هر یک از این برند ها با تعصب خاصی از دوربین خود حمایت می کنن. حالا سوال بزرگی که برای من پیش اومده اینه که نیکون یا کانن؟ 7d یا d7100 و خیلی از این مقایسه هایی که پیش رو دارم. ازتون سپاس گذار خواهم بود اگر بدون تعصب به برند خاصی یک بدنه مناسب با شرایط بنده معرفی کنید.