سلام با تشکر از اطلاعات مفیدتون
من اصلا یه عکای حرفه ای نیستم و از دوربین به غیر از مگا پیکسل چیز زیادی نمی دونم ، راهنمایی شما در حال حاضر برای من خیلی با ارزش به سه دلیل :
۱-من آرشیتکت هستم و برای پروژه هایی که انجام می دم باید از نمای قبل از اجرا و همینطور بعد از اجرا عکس تهیه کنم به همین دلیل باید دوربین با کیفیت مطلوب و کادر بندی مناسب داشته باشم.
۲-من تا الان ۳ تا دوربین با مارک های کنون ، سونی و کاسیو سوزوندم یعنی تو کیفم بوده ترمز زدم کیف افتاده و دوربین سوخته البته هیچکدوم دوربین های حر فه ای نبودن ولی با توجه به اینکه هر روز دوربین همراهم هست باید کیفیت قطعات بالایی داشته باشه تا دوباره نسوزه.
۳-همونطور که گفتم من از عکاسی سر رشته ی حر فه ای ندارم ولی به عکاسی علاقه دارم و می خوام که آموزش ببینم و حرفه ای عکاسی کنم بنابر این دوربینی می خوام که هم الان و هم وقتی خواستم حر فهای عکاسی کنم مشکلی با دوربین نداشته باشم مخصوصا الان که از تنظیمات زیاد سر در نمیارم.
اگه بتونید کامل من رو راهنمایی کنید خیلی ممنون می شم چون واقعا گیج شدم.در ضمن خیلی هم نمی خوام هزینه کنم حد اکثر ۸۰۰ الی ۹۰۰ تومان .
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه دوربینی که وارد ایران می شه از لحاظ کیفیت قطعات بهتره یا دوربینی که وارد آمریکا می شه یا اینکه هر دوتاش یکسانه .
یکی از چیزایی که خیلی برام مهمه اینکه حتما باید دوربین ۱۶:۹ باشه چون کارهای طراحی که انجام می دیم واید هستش بارزولیشن ۱۹۲۰*۱۰۸۰ بنابراین دوربین هم باید عکس های واید بگیره ، من تو سایت کنون که بررسی کردم دوربین های اس ال ار هیچکدوم 16:9 نبودن و در ضمن یه دوربینی می خوام که لنزش در حد ممکن مناسب و کامل باشه که نخوام هزینه ای برای خرید لنر داشته باشم.