سلام
دوستان به نظر شما با بودجه 1200 خرید D5100 با لنز 55-18 است یا خرید D3100 با لنز 105-18 ؟
سلام
دوستان به نظر شما با بودجه 1200 خرید D5100 با لنز 55-18 است یا خرید D3100 با لنز 105-18 ؟
ممنون دوست من؛ باور بفرمائید من به قدری به تجربه شما اعتماد دارم که از خیر اون دو لنز گذشتم و همین دو رو مد نظر قرار دادم. متاسفانه مقاله آموزشی خیلی شفاف با نمونه عکس موجود نیست که به طور ریز ریز به لنزهای متداول پرداخته باشه.
به نظر شما لنز 85-18 که حالت واید داره برای پرنده ای که در فاصله نزدیک نیم متری یا بالای درخت قرار داره مناسبه؟ به نظر می رسه فواصل نزدیک رو کروی بگیره و برای مناظر و عکس عریض مناسب باشه. همونطور که عرض کردم طبیعت و عکس های گسترده برای من اهمیت کمتری داره و کیفیت در فواصل نزدیک و زوم به هدف کوچک که در 4-3 متری قرار داره مهم تره.
سپاسگزارم.
شما لطف دارید.بنده هنوز در حال یادگیری ام...
والا 85-15 حالت واید نداره به اون صورت که منظور شماست.بازه خوبی رو روی کراپدار از 24 تا 136 پوشش میده با کیفیت خیلی خوب.در فاصله 4-3 متری بستگی به اندازه سوژه داره.شاید اگر پرنده به اندازه گنجشک باشه کمی مشکل ایجاد کنه.
اگر فواصل تله و پرنده گرافی براتون مهمتره باید خدمتتون عرض کنم که 200 مم یا حتی 300 مم هم در اکثر موارد کم هست و دست کم شما به لنزی با فاصله کانونی 400 و بالاتر نیازمندید.200 شاید عدد بزرگی محسوب بشه ولی حتی روی کراپدارهم(معادل 320 ) تله بلندی برای پرنده گرافی محسوب نمیشه .
در نهایت اگر بلندی لنز براتون مهمتره و میدونید کاربردتون از فواصل 85 به بالاست که قطعا 200-18 اگر نه که بهتره از کیفیت بهتر 85-15 نگذرید و بعدها به امید خدا لنزهای بلندتر مخصوص این کار تهیه کنید.
یک توصیه ای که دارم اینه که اگر مقدوره این لنز و فواصل اون رو روی دوربین ببنید تا درک درستی از فواصل کانونی مختلف بدست بیارید.با دوربینهای سوپر زوم هم میتونید این آزمایش رو انجام بدید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
دوست عزیز در رنج 15 و در فواصل نزدیک دستوریشن دارد ولی کروی عکس نمی گیرد تنها لنزهای فیش آی عکس های کروی می گیرندبه نظر می رسه فواصل نزدیک رو کروی بگیره
دوستان عزیز واقعا میخوام از راهنماییاتون تشکر کنم بخاطر معرفی دوربین به این عالی یی
nikon d3100
تاحالا 2ساعت از ریویوو هاشو دیدم واقعا کیف کردم
دستتون درد نکنه
فقط من با اون قیمت 730 از کجا تهیه کنم تو تبریز؟دیجی کالا گرون میده! نکته ی خاصی نداره؟ چه گارانتی بگیرم؟ بیمه ام لازمه؟
میخوام بشینم مطالعه کنم 1کم سوادم تو عکاسی بیشتر شه
راستی تصمیم گرفتم چند ماه بعد که یاد گرفتم لنز ام بگیرم
دوستان یه سوال داشتم
فردا می خواستم برای خرید برم
با شرکت های ایده آل و نور نگار تماس گرفتم جفتشون D5100 رو همراه لنز 18-105 بهم 1440 قیمت دادن اگر دوستان لطف کنم بصورت خصوصی بهم بگن که از کدوم شرکت تهیه کنم بهتره ممنون می شم
در ضمن زنگ زدم جمهوری بهم 1300 قیمت داد
نظرتون راجع به اون چیه؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
نور نگار می گفت لنز رو از روی D7000 باز میکنه بهم می ده
قابل اطمینانه؟
سپاس
ویرایش توسط Ali Saeedi : Wednesday 20 July 2011 در ساعت 00:19
حتما با بیمه بگیر دوست منبیمه ام لازمه؟
چشم فقط از نت بگیرم یا بگم مغازه ها بیارن؟ از سایتای معتبر کدوم خوبه؟