سلام من تازه می خوام عکاسی رو شروع کنم شما کدومو پیشنهاد میکنین
nikon D3100 yیا fuji HS20????????????????????????
سلام من تازه می خوام عکاسی رو شروع کنم شما کدومو پیشنهاد میکنین
nikon D3100 yیا fuji HS20????????????????????????
خودتون باید انتخاب کنید کیفیت یا کمیت
hs20 بیشک یکی از بهترین و کامل ترین slr like هاست
نیکون3100 هم دوربین خوبی است و نیاز به تجهیزات و هزینه زیادتری دارد
حالا اگر بگوییددر چه سطحی می خواهبد کار کنید و چه قدر می خواهبد هزینه کنید بهتر می توان راهنمایی کرد
سلام
دوستان من یه دوربین کارکرده میخوام بگیرم. دو انتخاب بین Nikon D3000 و Canon 450D دارم با قیمتهای یکسان و کارکرد خوب.
ccd با ریزولیشن 10 و سنسور بزرگتر در برابر cmos با ریزولیشن 12 و سنسور کوچکتر. البته برتریهایی دیگه ای نسبت به هم دیگه دارند مثل iso بالا نیکون یا داشتن live view کنن و ..
اینم بگم طی 3-4 ماه بعد از خرید یه لنز خوب هم میخرم. (اگه نیکون جور شد، 105-18 و برای کنن 250-50 یا 135-18)
حالا کدوم یکی رو بردارم بهتره؟
شاید بشه گفت بهترین برتری Canon دراینجا استفاده از سنسور Cmos می باشد .
برتری سنسور Cmos نسبت به CCD در نویز کمتر و مصرف جریان کمتر می باشد .
من هم به شخصه اگر جای شما بودم تردید در مورد 450D به خودم راه نمیدادم
ایزوی بالا در سنسورهای CCD ابدا مساله ای نیست که شما بخواهید در موردش به خودتون شک راه بدید تا زمانی که Cmos وجود داره ایزوی بیشتر CCD یه فریب خواهد بود.
در یک ایزوی مساوی Cmos بهتر خواهد بود یا CCD ؟؟؟
برنده بدون شک Cmos خواهد بود
Live View هم گاهی اوقات خیلی لازم میشه ...
تصمیم با شماست ....
-------------------
در پناه اورمزد
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
درود
دوست عزیز شاید بهتر باشه شما که تصمیم دارین عکاسی رو تازه شروع کنید بیشتر مباحث اولیه رو مطالعه کنید وبا یک دوربین slr like مباحث رو تجربه کنید تا با دید باز و البته بودجه بیشتر در آینده به فکر تهیه یک دوربین SLR وتجهیزات مورد نیازتون باشید.
موفق باشید.
دوست عزیز اگر عکاسی رو به عنوان تفریح یا سرگرمی و یا مصارف خانگی میخواهید شروع کنید بهتر برید طرف Fuji HS20من می خوام تازه عکاسی رو شروع کنم وتا یه مدتی نمی تونم هزینه ی لنز و بقیه لوازم داشته باشم در اینصورت شما کدوم پیشنهاد میکنید ؟؟
واگر می خواهید بعنوان هنرجو و علاقه مند به هنر عکاسی هستید بروید سراغ نیکون3100 ویا دیگر برند ها
به دلیل اینکه بعد از یک مدت که مبانی رو یادبگیرید دیگر به slr like اکتفا نخواهید کرد و مجبور خواهید بود بروید سراغ slr ولی اگر امروز یک slr بخرید هر وقت بخواهید میتوانید آن را ارتقا بدهید
حالا تصمیم با خودتان است
سلام.
ظاهرا خوب داري تحقيق ميكني ، بنابراين تصميم گرفتم از تجربه خودم بگم.
بنده در ابتدا كامپكت F70 Fuji گرفتم بعد HS10 بعد HS20 كه هنوز هم دارمش و دست آخر Olympus EPL1
بايد خدمتتون عرض كنم هنوز در بين دوستاني كه به همراه هم عكاسي ميكنيم و دوربينهايي مثل 500D , 550D , D3100 و D5000 نتونستند كيفيتي بالاتر از اونو به من نشون بدهند.
البته خودتون هم در سايت depreviwe ميتونيد يك مقايسه كامل بين اونها رو داشته باشيد.
در محاسن اين دوربين ميتونم به كوچك بودن سايز آن ، كيفيت بالاي لنزهاي آن (البته در صورت امكان تهيه )،داشتن جزييات فوق العاده ، امكان نصب تجهيزات وسيع ، و پاك كننده لنز موثر آن اشاره كنم
دوست عزیز این محاسنی که فرمودیدنسبت به dslr است یا dslr likeدر محاسن اين دوربين ميتونم به كوچك بودن سايز آن ، كيفيت بالاي لنزهاي آن (البته در صورت امكان تهيه )،داشتن جزييات فوق العاده ، امكان نصب تجهيزات وسيع ، و پاك كننده لنز موثر آن اشاره كنم
نسبت به dslr فقط تنها حسنش کوچک بودنش است البته این را بدانید که هر کدام محاسن خودشون رو دارند و اصلا نمی توان فاکتور کلی برای هیچ کدام قایل شد و این طور قطعی نظر داد در مورد کیفیت هم بعضی کاربران عمل کرد دوربینهای کامکپت بهتر و عکس هاشون رو شارپتر می دانند