کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام و عید همه مبارک...
از نظرات همه دوستان خیلی استفاده کردم.
خواستم نظر دوستان و در مورد دوربین Olympus E-1 بدونه درنظرگرفتن تعداد شاتها بدونم و اینکه حدوداً چقدر ارزش ریالی دارد.؟
من با اس ال آر معمولی هم از زیر گنبد عکس گرفته ام و هم از زیر خیلی جاهای کم ارتفاع تر از گند. این همه عکس زیر گنبد ها که همه با ال سی دی چرخان گرفته نشده
بعد مثلاً اگر یکی canon5dmkII داشته باشه و بخواد از خانواده فیلم بگیره بدردش میخوره؟ کلیپ فول اچ دی از تولد پسرخاله
همه اینها بستگی به نیاز شما دارد. بدرد من نمی خورد به درد دیگری میخورد.
Canon 450D + Tamron 18-250 + 50mm F/1.8
Canon 5D Mark II + Canon 24-105 L
Canon 430EX II
Panasonic DMC-GH2 14-140 + 20mm F/1.7 ...Coming Soon :D
60D و 600D و 550D
هیچ فرقی باهم نمیکنه
فقط 60دی کراس تایپ بیشتری داره در نتیجه فوکوس بهتر
600 دی هم که زوم 3 ایکس و 10 ایکس هنگام فیلم برداری بدون افت کیفیت داره
550 دی نسخه هک شده از این 3 گزینه بهتره
Canon 430EX II
ببخشید من اشتباه کردم، لایو ویو اذیت نمی کنه، همون اطلاعات روی LCD که نشون می ده سرعت شاتر چقدره و ... اونها اذیت می کنند و با عث می شن باتریش کمتر بمونه. این مات از سایت dprevie رو عینا کپی می کنم. برای خاموش کردن LCD توی 600D باید یک دکمه رو خودتون فشار بدید که گاها از سر تنبلی آدم نمی زنه، و آخرش که میشمری ببینی چندتا شات زدی می بینی که کمتر شده. این هم متن
One less easy-to-spot change is that the functions of the 550D's 'DISP' button have been divided up. The 600D now has an 'INFO' button in its position, which is used to cycle through the various information display options. There's now a separate button on the top-plate labelled 'DISP', which simply turns the screen on and off, effectively taking over the function of the 550D's eye sensor
من این رو مزیت 550D به 600Dمی دونم، یعنی به عبارتی کنون می خواسته درستش کنه، بدترش کرده. نظر شخصی بود
و اینکه فلاش وایرلس هم توی 550 باید تریگر بخرید بذارید، ولی 600 خودش با فلاش های وایرلس سینک میشه.
احتمالا این بوده منظورشون، خودت ببین، یه سری دستکاری هایی می کنه می تونی توی فیلمبرداری استفاده کنی ازشون.
Magic Lantern Firmware Wiki
من شخصا تست نکردم. اما از dadasalam منم این سوال رو دارم که مگه این روی 600D هم ننشوته که کار می کنه؟ پس چرا می گید امکانات فوق العاده هک 550؟! این روی 550 و 600 و 5 مارک 2 هم کار می کنه که! (گرچه بحث 5 مارک 2 کلا جداست.)
کسی جواب مارو نمیده؟! dadasalam کجایی؟ این هک که نوشته رو شما تست کردید؟ چرا می گید روی 550 بهتره؟ بگید که هم معلوم شه تکلیف بین 600 و 500، هم ما چیز یاد بگیریم.
بله همه این دوربین ها که شما گفتین هک شده هستند
اما امکاناتی که این هک ها فعال میکنند روی بقیه دوربین ها بسیار جزیی هست
و بصورت بسیار بسیار گسترده روی 550 هست
مثلا Rack Focus Follow FOcus Audio Monitoring Very high bitrate و ..............
در مورد مجیک لنترن که سرچ بزنید تمومی امکاناتش میاد چون اگه من بخام به فارسی بنویسم فک کنم چند صفحه ای بشه
Canon 430EX II