کلا انتخاب نیکون و کنون خیلی سلیقه ایه. من دور و بری های خودم همه کنن داشتن، منم کنن گرفتم. کسانی که توی این رنج سراغ نیکون می رن برای لنز 18-105 می رن که خیلی خوب در اومده. اما در کل کنن لنزهاش رو بیشتر دوست دارم. زیاد کار سختی نیست، توی ژانر مورد علاقه شما ببینید بیشتر چه دوربینهایی استفاده می شه. مثلا من شخصا تاحالا دست خبرنگارایی که نیکون دیدم به تعداد انگشتهای یک دست نرسیده. به خاطر لنزهای تله خوب کنن. در کل نمیشه یه نسخه ثابت پیچید برای همه.
من با این موضوع استفاده نکردن عکاسان خبری از نیکون مخالفم .
من در چند مسابقه ورزشی خارجی حضور داشتم . این اواخر در مسابقات موی تای در کره 2008 و مسابقات المپیک دانشجویی در چین 2011 . از اتفاق چیزی که توجه من رو بسیار جلب کرده بود استفاده هفتاد هشتاد درصدی ( و حتی در یک صحنه صددرصدی ) خبرنگاران از دوربین های نیکون به ویژه d3x و d3s بودم با لنزهای تله نیکور . من برای عکاسی اونجا نبودم و در حال ساخت برنامه ای مستند بودم ولی به خاطر علاقه ام توجه ام کاملن جلب شده بود به دوربینها و تعجب کردم از این حجم دوربین های نیکون ( یادمه در یک ردیف که حدود ده بیست عکاس برای سکوی مدال جمع شده بودن حتی من یک دوربین کانن ندیدم ، تنها کانن دار اون گروه دوستی عکاس ایرانی بود و همراه تیم ایران و کانن 1d داشت ، و البته در اون لحظه هم اونجا حضور نداشت !! ) . نمیدونم شاید علاقه عکاسان خاور دور با جاهای دیگر متفاوت باشه . چون اصلن نمیشه به هیچ وجه حکم صادر کرد که فلانی ها از فلان برند استفاده میکنند . ممکنه از لول و کلاس خاصی در هر برندی استفاده کنند اما اینکه برند خاصی برای فلان کاره و دیگری نیست ، به نظرم درست نیست . من تعصب برندی ندارم ، یعنی علاقه دارم ولی تعصب نه. ولی میخواستم بگم که خیلی روی این مسایل ساده نمیشه تصمیم گیری کرد . بهتره در انتخاب دوربین بیشتر به نیازها توجه داشت و نه تبلیغات و یا صحبتها یا دلبستگی های برندی . تا انتخاب بهتری انجام بدید. البته همانطور که گفتم علاقه به یک برند خاص ، هیچ اشکالی نداره . اما نباید در قضاوت ، بررسی بی طرفانه و پردازش اطلاعات ، اونهم در یک سایت تخصصی ، ایجاد مشکل بکنه .
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من به عکاسی علاقه دارم و میخوام یه دوربین dslr بخرم! من بیشتر ماکرو و طبیعت و اسپرت رو دوست دارم! حالا میخواستم راهنمایی کنید چه دوربینی تو رنج 1500 بخرم!! خودم نظرم روی 600d canon هستش!
ممنون میشم راهنمایی کنید