هرچند ربطي به تاپيك نداره ولي جهت تنوير افكار عمومي عرض مي كنم كه مطمئن باشيد آن سن ديسك و لكساري كه تفاوت قيمت چنداني با توشيبا و ترنسند ندارند قطعا تقلبي اند.
هرچه پول بدهيد آش مي خوريد. اگر حرفه اي هستيد (از عكاسي پول در مي آوريد) حتما هزينه كنيد و كارتهاي سن ديسك و لكسار اصل بخريد. منٍ آماتور ولي چون هميشه زورم اومده اون همه پول بدم الان 5-6 سال است از ترنسند (چه CF و چه SD و چه حتا micro SD) استفاده مي كنم و تا به حال حتا يك مورد مشكل هم نداشته ام (خيلي ها داشته اند كه فكر مي كنم به نحوه ي استفاده شون بر مي گرده مثلا كارت رو هي از اين دوربين يا وسيله تو ديگري گذاشته اند يا با كامپيوتر فايلها را كات يا حذف يا فرمت كرده اند و ....).
فرهاد حسيني
دوست گرامی تنها انتخاب میتونه دوربینهای کارکرده ای مانند دی70، 350دی ، 400 دی و... با لنز 55-18 باشد. به نظرم برای گرفتن عکس خوب و برای رشد توانایی و مهارت در عکاسی حتما نباید با DSLR کار کرد. شاید یک SLR Like انتخاب بهتری باشد به هر حال باید بیشتر در مورد نیازتان سبک و سنگین کنید.
[QUOTE=m.daemi;294653]سلام دوستان
من یک گردشگرم و کوهنوردی به صورت زیاد پیگیری میکنم
اما هنوز نمیدونم چه دوربینیو بخرم
اس ال ار دارم اما سنگینی و مخصوصا چندین لنز ،کارکردنشو سخت میکنه
نیاز من:یک دوربین با کیفیت عکس خوب به سمت عالی
جمع و جور ،زوم حداقل 10 تا بم بده
بودجه زیر یک میلیون
چه نو چه کارکرده
پیشنهادات من : hs20
g12
fz150 lumix
sony nex
و یا اینکه همین 1000دی خودم؟
سونی نکس نظرمو جلب کرده و اونم محدودیت لنز داره که با آداپتور لنز مینولتا و آلفا میخوره
شما راهنمائیم کنید
تشکریکی از مدیران و سرپرستان ،نباید جواب مارو بده؟:(
[QUOTE=m.daemi;294869] به نظر می رسد داشت زوم 10X و همچنین کیفیت بسیار خوب عکس برای شما بسیار مهم است و همچنین نمی خواهید چندین لنز با خود حمل کنید. با توجه به این که معمولاً دوربین های کامپکت با زوم 10X و بیشتر کیفیت تصویر خیلی خوبی ندارند، شما می توانید با خرید یک لنز EF-S 18-200 یا Tamron 18-270-که قابلیت ماکرو هم دارد- برای 1000D به هدف خود برسید.
ارادتمند
با سلام بنظرم canon sx 40hs بخرید ...زوم خیلی بالا در عین داشتن کیفیت عالی ضمن اینکه تا iso 400 عالی عمل میکنه..بنظرم در خریدش شک نکنید
سلام
من میخوام برای اولین بار slr بخرم.برای عکاسی پرتره و طبیعت و عمومی یعنی اولویت هام پرتزه و طبیعت هست.چه دوربینی پیشنهاد میکنین؟
[QUOTE=m.daemi;294869] قطعا پیشنهاد آقای چگینی بهتره. اگر الان بادی کنون دارید، دیگه چه نیازیه برید یه دوربین دیگه بگیرید. شما الان کیفیت عالی رو دارید حالا فقط یه لنز زوم میخواید. اگر قبلا با DSLR عکاسی کردید، کیفیت دوربین های SLR-Like مثل HS20 یا SX40 احتمالا راضیتون نمیکنه. مقایسات سایت snapsort به صورت اتوماتیکه و معیار چندان مناسبی نیست.
با سلام
لطفا در خرید یک دوربین نیمه حرفه ای خوب تا سقف 700هزار تومن بهم کمک کنین!
بازار و همه ی سایت هارو زیر و رو کردم ولی چون اطلاعاتی از دوربین ندارم نمیدونم چی انتخاب کنم!