جدی?! من فک میکرم k-30 از هر طرف 1 میل بزرگتره! (حالا البته زیادم محسوس نیس به قول شما یکین )
بله برادر من هر 6 ماه یه سر میره اون ور من مشکلی از این نظر ندارم
فک نمیکنم بخوام بفروشمش ولی خوب اینم یه حرفیه! قبول دارم!
راجب 600D اصلا نظرم + نیس کلا با استیلش مشکل دارم
D3200 خیلی بررسی کردم ! کیفیت عکسش از همه پایین تره!
مرسی از نظراتت
Pentax K-30 دوربین جدیدیه که در آینده ی نزدیک قیمتش افت زیادی خواهد داشت و برای شما ضرر زیاد ، باید قبول کرد واقعا Canon و Nikon دو کمپانی برتر در ساخت دوربین های DSLR دنیا هستند و در حال حاضر رقیبی خیلی جدی برای این دو کمپانی در ساخت دوربین های DSLR وجود ندارد ، Canon EOS 60D دوربین خوبیه ولی نه با لنز 18-135 میلیمتر (به نظر من لنز جالبی نیست درمورد این لنز بیشتر تحقیق کنید) ولی بالنز 15-85 میلیمترخیلی خوبه (کراپ سنسور دوربین 1.6) ، دوربین Nikon D7000 هم با لنز 18-105 میلیمتر (لنز کیتش) هم دوربین خیلی خوب و با ارزشیه (کراپ سنسور دوربین 1.5) .
ویرایش توسط mohammad_55 : Friday 6 July 2012 در ساعت 06:29
بی تو هر لحظه که میگذرد عمر..........مرگ است به نام زندگانی
ظاهرا دوستمون از قبل انتخاب خودشون رو انجام دادن و k30 رو انتخاب كردن
نه دوسته حوبه من
اگه این طوری بود دیگه سوال کردن نداشت که!
من قانع شدم تصمیم گرفتم همون D5100 رو بگیرم .
حالا به نظر شما چه لنزی باهاش بگیرم که کل قابلیت دوربینو نشون بده؟ در ضمن گرونم نشه!
مثلا :
1- 18-55 + 50 f 1.8
2- 18-105
3- 18-55 + 55-300
اینم بگم کلا زیاد تله نمیخوام بیشتر پرتره میگیرم
یه مشکل اینه که از دوستان فروم به جز چند نفر کسی از برند پنتاکس دوربین نداشته که با قطعیت راهنمایی کنه و این دوربین هم جدیده و هنوز نمونه عکس معتبری ازش در دسترس نیست اما چیزی که من خوندم سیستم فوکوسش از k-5 بهتر شده و لنز 18-135 هم لنز خوبی هست.
اندازه 60دی و امکاناتش از k-30 بیشتره کلا یه رده بالاتره که باید دید به درد شما میخوره.
اگه برادرت میره بخره شاید بتونه دست دوم k-5 با دی 7000 با این بودجه براتون تهیه کنه که دوربینهای خوبی هستن.برای فروش هم میتونی به برادرت بدی برات بفروشه پس شما مشکل فروش هم نداری و با خیال راحت میتونی برند مورد علاقه ات رو انتخاب کنی.
فیلتر تقلبی هم اینجا زیاد هست میتونی به همراه دوربین از خارج تهیه کنی.از نظر اینکه دوربین k-30 جدید هست و بعدا افت قیمت داره در مورد تمام محصولات جدید صادق هست و دلیلی برای انتخاب نکردن نیست.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
سلام
من این حرف شما رو قبول ندارم . نیکون و کنون در ایران خیلی جا افتادن و از این رو هم قطعات جانبی براشون به وفور پیدا میشه و هم اینکه خرید و فروششون خیلی راحت انجام میشه . در مورد سایر برندها اینطوری نیست . خیلی از کاربران خانگی فقط سونی و کنون رو میشناسن و حتا نیکون هم براشون آشنا نیست چه برسه به مثلاً پنتاکس .
اما در سایر کشورهای دنیا اینطوری نیست یا حداقل به این شدتی که اینجا وجود داره نیست . سونی یا المپوس طرفداران خودشون رو دارن . خیلی از آماتورهای علاقمند از یک تک دوربین لایکا استفاده میکنن یا در امریکا محصولات کداک سهمی از بازار رو داره و ...
اگر به تعداد و تنوع محصولات شرکتهای سونی ، پاناسونیک ، فوجی و ... در 5 سال اخیر توجه کنید میبینید که کارخانه های بسیار فعالی در زمینه تولیدات دوربین بوده و هستند .
در مورد پنتاکس هم باید بگم که از کمپانیهای به نام در ساخت دوربین و در صنایع اپتیک بوده و در حال حاضر هم داره تلاش میکنه تا با ارائه محصولات خوب خودش بخشی از بازار DSLR ها رو بدست بیاره .
آقای میلانی از کاربران قدیمی پنتاکسه که تجربیات مفصلی هم با دوربینهای دیجیتالش داره و خیلی هم راضیه .
چون پنتاکس نمایندگی داره در ایران،قطعات و ملزوماتش هم به راحتی در دسترس هست.
فقط بحث خرید و فروشش هست که یه مقدار اذیت میکنه .